Quantcast

Seime – sumaištis dėl A. Širinskienės pareigų parlamente

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
Visi komentarai nukreipti prieš Karbauski ir Širinskienę lyg ir aišku kas suiteresuoti ,bet juk Širinskienė neišėjo įturgų bulvių pardavinieti ir pasiliko seime dirpti kiek galima naudingą darbą iki seimo rinkimų ,baisus troškimas kaip nors sutrukdyti seimo darbą ,bet žmonės juk mato ,kas kenkia produktuviam darbui ir tai turėtų atsiliepti rinkimuose

Da

Da  portretas
leiskim atostogu metas atėjo ir galva nusvaigo, nuo karabauskio antausiu lipinimo, vaikimu, kas ne su manim bus resta, o šyta moteriškė raitėsi, ir sugalvojo , eiti laimes ješkoti, pas kita mesiju, o tas mesijus tiek dergė dar 2017 metais kad nei bėk nei rėk, bėk atostogu, pas kokia aiška regia , kad išpranašautu kas toliau tamstos laukia , juk pareigos ir parlamentas nesugrius , kol druskos bus, ir skipidaro trintiems užpakalius tepti, nešti slydes, iš bezmeno kuris pasisakė o kuo jus lietuvaičiai bijote manes juk aš esu , neblogas bet yra bloga aplinka aplinkui mūsų, sudaryta, per trys metus, nebijuokite manęs, aš busiu geras atsiprašau kaip vienas atsiprašo iš tos aplinkos ir to pono statytinis , plano chuligano mastymo progresas, ir visi bėga ir bėga juk supranta kad greitu laiku bus nauji rinkimai į seima ,o ten koki lovi surado juk gaila prarasti, va yra bėda tikra bėda išlaikytiniu, bastą,

Apgailėtini

Apgailėtini portretas
Šio Seimo valdantiesiems nusispjauti į visus įstatymus ,o apie padorumą net neturi jokio supratimo.Karbauskis arba apsimeta,arba tikrai galvoja,jog visi tiek kvaili,jog nesugeba suvokti,kokias machinacijas jis nuolat rezga.Jį palaikantys,be abejo ,tokie ir yra.Bet Seimas turi atstovauti visiems,o ne Karbauskio ar kokios Širinskienės šutvei.

Nuomonė. Gyvena tik šia akimirka

Nuomonė. Gyvena tik šia akimirka portretas
Ar p. Karbauskas, p. Širinskienė supranta, kad jie dėl laikinų laimėjimų žengia į pralaimėjimą? Pjauna šaką ant kurios sėdi. Gal jie galvoja, kad remsis nesamprotaujančia liaudimi ir viskas baigsis gerai. Bet žmonės nekvaili. Jie visas tas manipuliacijas supranta. Valstiečiams gresia visapusiškas pralaimėjimas. Jau p. Šorinkienė tą numato ir grįš į ankstesnį darbą. O p. Karbauskui teks grįžti vadovauti koncernui, supirkinėti mažažemių laukus ir pirkti nekilnojamąjį turtą Ispanijoje.

Išverstaskūrė

Išverstaskūrė portretas
Pakiša Žemataičiui. Vaizduoja kovotoja už tiesą, o elgiasi veidmainiškai. Nuomomonė

taip

taip portretas
pritariu komentarams...

Susan Merlo

Susan Merlo portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuorOda ,,, >>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Nuomone

Nuomone  portretas
Karbauskininkai mano ,kad jie jo kolukyje tvarka savo daro.Viena buvo uspaskicho Grauziniene kuri leke su ziniom pas isdavika i Maskva.O dabar parsidaveliu pagalba jis pazadus dalija is Briuselio.O Sirinskiene savo patfrona kaipngaledama neziurint istatymu padeda ivairiais nesaziningais budais issilaikyti.Kiek dar lietuvi ir ruseli tau reikia augti,oriai gyventi pakol suprasi kas yra kjas.

šitie priedurniai

 šitie priedurniai portretas
pateisina bet kokią maklę, kad tik liktų daugumoje... Ar jie bent nutuokia, kaip atrodo visuomenės akyse ? Tai - absoliutus sukčiavimas... Jei nėra daugumos, tai nėra. Ir taškas !

Gili užuojauta

Gili užuojauta portretas
Valstiečius ištiko marazmo priepuolis. Tiesiog gaila žiūrėti į jų beviltiškas pastangas neprarasti prieigos prie valdiško vaišių stalo. Vienas blynas keičia kitą dar "riebesnį". Kažin ar ištrauks iki jiems skirto laiko Seime?

Galerijos

Daugiau straipsnių