Quantcast

Seime pasigirdo kalbos apie parlamento paleidimą

Grįžti į straipsnį

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Pagaliau, protingos mintys, - greičiau paleiskite save... pailsėkite... nebekalbėkite apie jokią patirtį ir užmirškite kelią į valdžią... Ta patirtis, labai juoda ir nusikalstama... Tegul pagaliau žmonės balsuoja už asmenybes, o ne už partijas...

:)

:) portretas
Parlamentas paleidžiamas seimui pritarus 85 balsų.. net įdomu pasidarė, kiek ten sėdi norinčių save paleisti :)

...

... portretas
Ach, tie teroristų bruožų turintys: "„Susidaro teisinis jovalas, dauguma, mano manymu, nesilaiko jokių teisinių normų“, – tvirtino konservatorius" - juk VISĄ tą jovalą PATYS ir užvirėt FALSIFIKUODAMI balsavimą PRIEŠINGAI susitarimui... ir KAIP tai 'konserviška' (teroristiška) bandant SAVO nuodėmes kitiems primest; juk jūs TIK dėl tokio PERVERSMO ir sabotavot Seimo darbą, ruošėt sau dirvą... tai kada savo šaulius į Seimą įvesit?.. :/

Nes

Nes portretas
Rinksim valstiecius,o ne išverstaskurius landsvergius

tai dėk pareiškimą ir dink iš seimo

tai dėk pareiškimą ir dink iš seimo portretas
eik, Matulai, kalbi kaip senas sukčius, pats šika-bezda ir vaidina kad kiti tai padarė

J

J portretas
Šalin konservatorius!

Manau

Manau portretas
Kad jau seniau reikėjo paleisti parlamentą kaip tik buvo išrinktas prezidentas.Dabar Karbauskis padarė ne seimą,o kažkokį kolchoznikų išgertuves.Šlykštu net ir pamatant Karbauskio veidą,kiek jis turi pykčio,kiek jis nori būti diktatorius ir kad visi tik jam paklustu.Sveikinu visus kurie jam nenusileidžia.Laukiu tos dienos kaip jam reikės nešdintis iš seimo ir visi žmonės džiaugsis,nes tokio dar nebuvo valdžioje kuris taip niekintu visus žmones.Sveikintina,kad būtų pertvarka.

von konservuotas

von  konservuotas portretas
padare....

Anonimas

Anonimas portretas
Paleiskit, bet kaip kitus rinksim? Vėl tuos pačius ir pagal sąrašą?

Nuomone

Nuomone  portretas
Manau,kad Karbauskis to ir siekia,kad paleistu seima.Sitiek pasalpu,sitiek pazadu ,o gyvenimas ne kiek negereja.Kainos kaip grybai po lietaus auga.Visas izdas bus istaskytas ir konservatoriam laimejus vel reikes kapstytis po ju palikta mesla.Pinigus reikia uzsidirbti,o ne is pasalpu gyventi.Darbo vietu ir algu.Padeti su darzeliais ir vazineti zmones i darbus.O karbauskininkus lauk is....

Ponas Matulai

Ponas Matulai portretas
O gal šitas seimas nebeleidžia laisvai tau su farmacininkais siautėti? Viskas slysta iš rankų,otkatų nebėra iš farmamafų? Tiek metų koja kojon su farmacininkais didinai vaistų kainas,nuodijai žmones ir še tau. Apkarpė valdantieji. Esat taip sujaukę sveikatos apsaugos sistemą,kad,dabartiniai per dešimtmetį neatpainios. Ar konservatoriai išsigando,kad viskas iš rankų slysta,kad vogt nebeleidžia. Vargo dienos prasidėjo. O seime darbas vyksta normaliai,tik netrukdykit ir nekelkit sumaišties patys.

Kuo greičiau jie ropotų lauk

Kuo greičiau jie ropotų lauk portretas
Teisingiausia būtų paleisti tą apsidirbusį Seimą.Jau net vemti norisi pamačius ar išgirdus tą pasipūtusį kalakutą [gandru vadinti būtų to paukščio paniekinimas] ar tą susmirdusią Širinskienę.Nejaugi dar kvailių cirkas kvailios visus metus?..

Man nusišvilp ko nori konservatoriai

Man nusišvilp ko nori konservatoriai portretas
rinkimai kainuoja pinigus , o jų reikia kitoms reikmėms : dirbantiems , pensininkams , neįgaliems , jaunoms šeimoms . Gana kiršinimo ir pinigų švaistymo . Seimas dirbtų ramiai , jei opoziciniai nuo pirmos seimo darbo dienos nebūtų trukę ,,, ne tiems laimėjus ,, rinkimus .

Matosi

Matosi portretas
Matosi senai p .Matulai kaip trokšti su konservais vadovauti Lietuvai.

chachacha

chachacha portretas
chachacha koncervai galvoja jai paleis seima tai lt muzikeliai uz juos balsuos...tie muzikeliai niekada daugiau nebalsuos uz koncervus!

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Teisingai. Paleisti visus 141 esancius ir daugiau ju neberinkti. Pries naujus rinkimus paskelbti 75 metams pasleptus kgb sarasus.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Matulas - kaip kelių inspektorius: nesąmonių prikalbės, pinigus atims, nuotaiką sugadins, o tu dar ir kaltas lieki.

Galerijos

Daugiau straipsnių