Quantcast

Seime – Konstitucijos pataisų projektas dėl R. Pakso

Grįžti į straipsnį

NAJA

NAJA portretas
Jis teisus, reikia keist konstituciją, bet tik į tą pusę, kad tokie išdavikai "politikai" kaip Paksas, turėtu sėdėt kalėjime natūroj.

manau

manau portretas
> klp Neprapuls, kaip tik tavo makaulei prikimšti tiks.

klp

klp portretas
Blyn,vėl tualetinis popierius prapuls

Kiek visokių ciudu pridare

Kiek visokių ciudu pridare portretas
Lai lolosvili tai tapsnojo tai borisovas tai girtas zmona lupu keista seimynele

>pastebėjimas

>pastebėjimas portretas
Formuluoju: jis nepadrė nieko. Dėl eilinių Lietuvos žmonių. Nei valstybės valdyme nei kur kitur. Tik su Borisovu bičiuliavosi ir prezidento soste puikavosi

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Tam ??? Ko verti jūsų pezalai? Tai , gali bent vienas zombis suformuluoti ką konkrečiai tokio baisaus padarė Paksius?

tai

tai portretas
> anonimas Klausimas kitoks, ar buvęs komunistas komunistas, jedinstvininkas, k.gbistas, kolaborantas gali būti valstybės vadovu? Pasak jūsų ne tik gali, bet ir labai pageidautina :)

taigi

taigi portretas
Ups , patriotiškiems beretiniams vagims jau ir žemaičiai nacistai puola :)

Klpd.

Klpd. portretas
Be reikalo aušina burną - Paksius jau mušta korta.Niekas jo jau niekad nerinks nebent nacistai žemaičiai kuriems užtenka vienintelio privalumo kad Rolis yra žemaitis.:D)

Anonimas

Anonimas portretas
uuo o ar normalus prezidentai susideda su sarlatanais visokiais ir ju paliepimais elgesi,ar susideda su visokiais priesiskos salies veikejais ir savo patarejais juos renka,ir aplamai jus istisai renkat ne tuos kurie nesa nauda savo saliai ir salies pilieciams o tuos kurie tik vis zada

Haaa

Haaa portretas
O tai kokį kodeksą jis Paksas pažeidė ji gi išteisino net ES teismas ,o konservatpalaikiai turi būti teisėmis ir šalinami už fiktyvi Pakso nuvertimą iš prezidento posto ,tai Amerikos paliepimu jis buvo nuverstas nes jis dirbo Lietuvai o ne kaip konservkubiliniau išdavikai lietuvos,pagarbą Paksui jis nieko nepažeidė

???

??? portretas
Pastebėjimui,jei neturi supratimo tai ir nesuprasi.Kaip galėjo Prezidentas lakstyti slapta ir susitikinėti su Rusijos statytiniu ,po pirteles ir tartis su juo apie Lietuvos valdyma? Juk dabar Borisovas Rusijoje ,o jo milžiniški plotai, ežeras kiek girdėjau priklauso jam .Ir kas kaltas?

neisnykstanti beda.

neisnykstanti   beda. portretas
Pamenu.kaip 1990 m. pradzioje paksius,vadovaudamas buvusiam DOSAAF,i kaire ir desine parceliavo lygtai dar visu musu turta kaip nuosava Blokados. metais ten buvo aviacinio benzino nelegali kolonele ir ne tik.. Kai isrinko ji prezidentu,buvo toks svetimos gedos jausmas,kad jo pasalinimas uz kostitucijos sulauzyma visai nenustebino.Musu politikai ir visuomene dar ir dabar to sovietinio meslo nenusikrate,nepades nei jauna karta,nes ji ima pavyzdi is musu paciu.

Patriotui

Patriotui portretas
Raminkis isgerk vaistų nesapaliok nesąmonių

manau

manau portretas
Eilinis usa organizuotas perversmas , ne pirmas ir ne paskutinis, gerai bent be kraujo praliejimo.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Atsiprašau, o kokiu būdu Paksas "sulaužė" priesaiką" Sukapojo kirviu, perlaužė alkūne ar tiesiog girtas kūūryss susapnavo baltą Konstitucijos dvasią kuri pasekmėje pasirodė antikonstitucinė?

Ko tik nepadarys konservatos

Ko tik nepadarys konservatos portretas
Ir su velniu nueis obuoliauti, kad tik išskaidyti protesto balsus...

Lietuvos pilietės žemaitės nuomonė.

Lietuvos pilietės žemaitės nuomonė. portretas
Jokių Konstitucijos keitimų.Mes už ją balsavome.O Paksas syki išdavęs priesaiką Lietuvai nebegali būti jokioje valstybinės valdymo tarnyboje.Tegu pršo Borisovo pagalbos.Juk jam jis suteikė visas privilegijas ir net uždraudus su juo susitikinėti slapta susitikinėjo pirtelėse.Ar toks gali dar syki atsovauti Lietuvai? Sakau tvirta NE.Ir kas prisidės prie to ,kad ir konservatoriai manau balsu į seimą nebegaus.Ką rašau viskas paimta iš TV rodymu.

patriotas

patriotas portretas
Vienintelis tikras Lietuvos Prezidentas is didziosios raides P. Tik uz ji balsavau, i kitus rinkimus net neinu. Grazinkit Paksa, zmones uz ji tikai prabalsuos. Uzteks mums marioneciu!

Aisku

Aisku  portretas
Savi apie ji teigiamai rašo mes už jį nebalsuosim turim jaunu išsilavinusių protingų seimo narių rinksim

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Jankiai jiems neparankų LT prezidentą įvarė į kampą, nepasirašė jis neteisėtiems kalėjimams ir žmonių kankinimams juose, tai buvo sutryptas, be teisės apsiginti, nes pasakyti tiesą reikštu atskleisti valstybinę paslaptį, o tai jau daug metų kalėjimo. Lietuva nepriklausoma- nuo jos niekas nepriklauso, gali tik skalyti kaip čichuachua įsiteikiant šeimininkui.

> V.L

> V.L portretas
Konstitucijos keisti nereikėtų, jeigu nebūtų pasielgta ne konstituciškai. Konservatorių pagalba buvo nuverstas, tad dabar tegul kuo greičiau įvykdo EŽT nurodymus ir bent jau atstato teisingumą Prezidento atžvilgiu.

Va

Va portretas
Paksas jega

O siaubas

O siaubas portretas
Ty kto takoj Volodymir davai dosvidanie

VOLODYMYR MOSKVYCHEV.

VOLODYMYR MOSKVYCHEV. portretas
Pratesiu vel nes teksto neužtekomat čia vienam komentarui- tai va ką aš jam-Rolandui Paksui paprašiau aktyvios visuomenes vardu -jisai žino-lauksime ką LRS nuspres, nors žinote jo byla pirma Lietuvos istorijoje, kaip yra neteisetai nuverčiamas paprastu rinkeju rinktas šalies prezidentas, todel EŽTT sprendimas yra jo naudai-todel jisai turi buti buvo sugražintas į savo posto, o tas kas darosi Lietuvoje šiandien kalti ir Jus-apgauti per TV IR RADIJA purškiamas nesamones apie ji ir jo gražia tradicine lietuviška šeima, BUTI JAM ŠALIES PREZIDENTU-TO NORIME MES VISI LIKE SAŽININGI ŽMONES IVAIRIU TAUTYBIU GIME ČIA PRIEŠ DAUG-DAUG METU.

V,L

V,L portretas
Kažkaip keista -- del vieno žmogaus keisti konstitucija???? Ar tik NEPERLENKIAM ????

Už portretas
Aš rinkčiau Paksą.

VOLODYMYR MOSKVYCHEV.

VOLODYMYR MOSKVYCHEV. portretas
Visus kurios matau ir pakalbu šia tema važinedamas po Lietuva-sako tą pati-ji neteisetai šalies išdavykai nuverte ir pastate savo JAV-marionete ir veda toki kursa iki šiol- o jisai norejo tiktai vieno-TVARKOS-todel ji ir nuverte -laukiame TEISINGUMO- ji poste ,nes jisai žino kas , kaip ,kur ir ką daryti kad Lietuva suklestetu-todel teko man asmeniškai - Volodymyrui Moskvychevui -kaip TT partijos nariui iki šiol dalyvavusiam 3 kartus rinkimuose į Kauno miesto tarybos narius -2007-20111-2015 dalyvauti praeitais metais susitikime su visuomeninkais ir ivairiu partiju nariais ,,SUTELKIMAS''liep[os 10 diena 12 valanda AUŠROS gimnaziojs saleje ir mane ten papraše susitikti su mūsų vilties eksprezidentu Gerbemu ir mylimu iki šiol paprasta LIETUVOS TAUTA, kuri ji išrinko ir TEISIŠKAI be jokiu ten kompjuteriu klaidu -ROLANDU PAKSU-atvyke į ALEKSOTO DARIAUS-GIRENO aerodroma su gerbemu Doruliu Žvirbliu -senu kauniečiu po karo dirbusiam su mano amžina atilsi teveliu vairuotoju iš ATI-1

ji tikrai rinks

ji tikrai rinks portretas
vagys ir kiti krastiniai taip pat ir ne Lietuvos patriotai kad tik ka nors sugadinti.

Dar šitas

Dar šitas  portretas
Visur lenda niekas jo niekur ne rinks

deinis

deinis portretas
Nė žodžio už ką buvo nušalintas ,gal nuverstas ,susitarus kokiai grupuotei ,kodėl nesilaikoma EŽTT.

Galerijos

Daugiau straipsnių