Quantcast

Seime ir vėl liejosi įžeidžiančios replikos: baikime šitą seksizmą

Grįžti į straipsnį

neturiu už ką gerbti

neturiu už ką gerbti portretas
KITAIP IR BŪTI NEGALI.KAIP ŠIOS DVI MOTERIŠKĖS KITAIP NUSLĖPS JUODUS DARBUS TARIANTIS PASLAPČIOM .PAV. GAL SU NUSIKALSTAMU PASAULIU AR DAR SU KAŽKO...VISKĄ DARO MUS PRIEVARTAUDAMI ty prieš mūsų valią.AR SĄŽININGI slapstytusi-lauksim kaip ,,nubalsos ir parodys kas yra kas

oi oi

oi oi portretas
kelios pratryd e p indos nubėgo prie mikrofono ir jau visa Lietuva skamba:D:D Na taip. Ižeidinėt gal tik lib konservatoriai? O kiti tik jiems i zaptus isižioje žiurėt ir džiaugtis?

Kauno diena >

Kauno diena > portretas
> eikit na... su savo dadu ledu reklamom. DaDu ledu dabar iš principo nepirksiu. Eskit patis kol neapsi...

Romas

Romas portretas
kiek dvasinių impotentų gatvėje, toks procentas ir seime.

Aha )))))supratau

Aha )))))supratau  portretas
ponas Skardžius turėtų būti liberlaisvųjų žmogų pagirtas :) O kas negerai ? :) Tiesiog žmogų svajonė :))) kiek ten 72 ? :))) kur nori ten pliažas ar tarp vyrų ar tarp moterų ar ... :) Bučkis pone Skardžiau :)))

sek-sistas Rackė:

sek-sistas Rackė: portretas
nevadinkite mano pėdkelnių pėdkelnėm. Vadinkite jas timpėm, giedrom, kad nebūtų aliuzijų į moterišką aprėdą.

Aha ))))) kazkam tekstas nesuvokiamas ?

Aha ))))) kazkam tekstas nesuvokiamas ?  portretas
Laisvas nuo proto ? :)))) susijaudinusi nes vyrai GALVOJA apie moteris ? :)))) vai bai bai bai :))) Seksizmo nebuvo kada liberalieji " svarstė " kas kieno seime meilužė ? Ir pylė pamazgas tik iš pletkų ! O ką dabar pasakė toooookio " jautraus " žmogoms ? :)))

To , kažkas "

To , kažkas " portretas
Rašo straipsnį iš konservų liberalų šaikos

kazkas

kazkas portretas
Na ir runkelynas aka kuilynas toje musu opozicijoje sedi, na kad ir kaip bebutu, tai dalies musu visuomenes atspindys. Suauge, vede vyrai be jokio gedos jausmo viesai ir garsiai svaigsta apie kitas moteris gulincias nudistu pliaze, apie ejima i kaire, tikros tradicines vertybes. O ziauriausia, tai A.Kubiliene, tie istvirke kuiliai meto seksistines replikas. O ta po Seimo pirmininkes pastabu dar bega gint tu diedu, moterie, kur tavo savigarba. Ziauru.

Onė

Onė portretas
Na.sako kalba apie tai kur turi problemų,taip ir vyrai kurie nieko negali daug kalba apie seksą

Ghh

Ghh portretas
Ponai konservatoriai liberalai susirinkit savo įžeidimas ant piliečių, kitaip mąstančių. Vadinot fašistais, vainikais, Kremliaus palankiai. O jau Armonaitė kuri ekonomikoje nulis, kiek pavarė mėšlo, Čmilytė cheminė ja darbais o ne žodžiais, kaip ir Šimonytė , net Skvernelį perspjove. Be to tyčiojasi su Stambulo konvencija, nepasakęs ką nuveikė pagal esamus teisės aktus, nes ne popieriai dirba. O Ukraina rašysis ant visko dabar, ką ES pakišo, nors ruskiui nepaaiškina to popieriaus, kad ne smurtautų.

Ir ką ?

Ir ką ?  portretas
Patys , būdami opozicijoje , pasijonius kilnojo , ponią Širinskienę dergė ir t.t. ! Ar tada patyčios buvo ne seksizmas ? Negirdėjau liberalios Čmilytės pasipiktinimo kalbų ! Taip , pasėjote , o dabar ir gaunate atgal ir iš kur tas jautrumas ? :) kaip šaukia valdantieji , taip opozicija atsiliepia :) Bravo , su chamais tik taip reikia :)))) , vožtelti , kad žagteltų :)

Bladas

Bladas portretas
Ką pasėjot, tą ir pjausit, prakeikti konservuoti.

Galerijos

Daugiau straipsnių