Quantcast

Seimas už 66 tūkst. eurų ketina pirkti skintų gėlių

Grįžti į straipsnį

A.A.

A.A. portretas
Iš neturėjimo ką veikti, jie visko prisigalvoja. Reikia versti didžiulę dalį iš Seimo ir palikti tik saują reikalingiausių, protingiausių, kurie žinotų ką ten veikia ir kodėl jie ten. O ne nosytes krapštinėtų ir ne savo prakaitu uždirbtus pinigus leistų į valstybės nenaudą.

...

... portretas
Negi jau ruošiamasi Dėdulės pakasynoms?.. :s

R

R portretas
... akivaizdziia matyti , kad sio seimo daugumos uzdavinys- diskredituoti seima, lietuvos valstybe. Tokio izulumo ir zmoniu atviro kvailinimo dar nedemonstravo ne viena valdzia iki sios.

Pensinikas

Pensinikas portretas
Svaistunai!^

ALGIS

ALGIS portretas
SUPRANTU , KAD TAI DABARTINIŲ SEIMŪNŲ I Š L E I S T V Ė M S, PRIEDAS PRIE IŠEITINIŲ ..

Vita

Vita portretas
Atleiskite , ar šios geles bus sveikos mitybos produktas . Visi patapote zaliavalgiais .

nuomone

nuomone portretas
opozicija vistiek nieko nedirba ,gali pinti gedulingus vainikus ,gal po rinkimu gales sau pasiimti

n

n portretas
kodel uz tiek mazai?Galetu uz milijona...Juk ne is savo kisenes.

Jo

Jo portretas
Pirkti reikia plastikinės visiems atvejams po ceremonijų surinkti atgal .kadencijai pasibaigus perduoti kitam.pasirasant nekrologe

...

... portretas
Kai nustos pirkti gėles, ims masiškai pirkti 'Grite' produkciją.

Nejuokinkit

Nejuokinkit portretas
Tai kuris iš seimunu verslą atidarė kad nuplauti mūsų pinigus

oho

oho portretas
pasirodo gėles galima nuomotis. Įdomu kur teikiamos nuomos paslaugos? Kokia kaina ir nuomos sutarties sąlygos?

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
PABUVOJĘ SEIME IŠMOKSTA VOGTI , GYVENTI SVETIMŲ SĄSKAITA , O TUO PAČIU PRARANDA ĮGŪDŽIUS GYVENTI IŠ SAVO KIŠENĖS , KAIP IR BANDITAM , REIKIA STEIGTI SEIMŪNAMS SOCIALIZACIJOS KAIMELIUS .

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Reikia švęsti vasario 16 d., kurią reikėjo ir atstatyti, o nesusikurti savanaudiškiems tikslams kovo 11 d. Anie signatarai sunešė turėtus turtus, o šitie išsidalijo.

ALGIS

ALGIS portretas
Pampersų NUSIPIRKIT, O TAI PELENAI BYRA , GAMTĄ TERŠIAT , MATOSI , KADF JAU SUVAIKĖJĘ -SALDAINIUKŲ PRISIPIRKO , SNARGLIAIS PALANGES DAŽO , KAIKURIE JAU IR VERKT PRADĖJO .

PENSININKE

PENSININKE portretas
VISOS PONU ISLAIDOS NE PAGAL EILINIU ZMONIU KISENE. POLITIKAI N E U K I S K A I TVARKOSI SU LIAUDIES PINIGAIS. KAI VALSTYBES VADOVAMS NERA STUBURO ir EKONOMISKO MASTYMO , KAI NEZABOJAMA POLITINE KORUPCIJA, KAI VISI IR VALDANTIEJI , IR OPOZICIJA NEIVEIKIA VIENASALISKO VALSTYBINES TELEVIZIJOS KANALO KAI NEIVEIKIA AUSTEJOS PRIVACIU MOKYKLU FINANSUOJAMU IS BIUDZETO. KODEL PRIVACIOS MOKYKLOS, GLOBOS ISTAIGOS , KURIOS "TIKRINAMOS" IS ANKSTO PRANESUS, NEGYVENA IS SAVO LESU, AR TODEL , KAD " TIKRINTOJAI' DALIJASI SU PRIVACIOMIS ISTAIGOMIS. AR TAIP TURI VEIKTI TARIAMAI PRIVATUS VERSLAS, KAI JAM DUODAMA IS VALSTYBES BIUDZETO.

Blinda

Blinda portretas
Atimti is tu nevykeliu pinigus ir neleisti daugiau dergtis!

Pastaba

Pastaba portretas
Gėles derėtų pirkti už savus pinigus.

gyventoja

gyventoja portretas
ar jau saldainius suvalgė dabar gėlių užsimanė gal gana švaistyti mūsų pinigus kaip jie nutolę nuo realios padėtie Lietuvoje turbūt net nenutuokia kaip gyvena senoliai kaimuose na bet greit rinkimai gal laikas jiems pateikti staigmeną ir ką nors iškrėsti gal rinkimų boikotą kad neliktų tų jų sąrašų kur jie vistiek patenka pagal sąrašus kad ir kaip mes norime jais atsikratyti pagalvokime dar turime laiko jei jau nesugebėjote sumažinti jų skaičiaus patikėjote ir palikote o ar matote kaip jie elgiasi su mumis

tai nu nu

tai nu nu portretas
O tai ka, čia ožys tiek suėda?

Anonimas

Anonimas portretas
Būtų pabandę prie ruso taip pasišvaistyti....štai tam ir reikalingos visokios nepriklausomybės naujiesiems kunigaikštukams...

Galerijos

Daugiau straipsnių