Quantcast

Seimas nesutiko išbraukti partnerytės įteisinimo, o Stambulo konvencija liko neįtraukta

Grįžti į straipsnį

Zemkalnis Pakalnis

Zemkalnis Pakalnis portretas
Abu T.V.Raskeviciu ir Simonoko paprasyti susirinkti skudurus ir keliauti Olandija subinauti arba i Rusija ar Baltarusia gydimui ir perauklejimui.

Išvada

Išvada portretas
Na tai dabar matysim su kuo konservatoriai ,ar su Lietuva, ar su Laisvės partija.Jai daugumos Lietuvos žmonių nuomonė (pagal komentarų kiekį)jiems nerūpi,tai žinosim,kaip balsuoti sekančiuose rinkimuose.

F

F portretas
Šlykštu kai iškrypėliai laimi..

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
Tokią vėliavą įsinešti į seimą TAI BAISIAU UŽ PŪKO PISTOLETĄ .

Ką portretas
Galiu pasakyti, šlykštu. Pupuliukams vienintelis šansas, nes daugiau jo nebus 1000 metų.

Negi

Negi portretas
dar nematote ,saujalė samdinių, tyčiojasi iš visos Lietuvos žmonių.Nori paversti visiškai sugyvulėjuseis padarais.Jau gal net ne dėl pinigų.

Nustebęs

Nustebęs portretas
O prie kokios konvencijos reikia prisijungti, kad girtos moterys nepjautų, nežalotų savo vyrų ir sugyventinių? Tuo labiau, kad dabartinė valdžia pasišovus atšaukti buvusios valdžios sprendimus, kuriais buvo siekiama sumažinti girtuokliavimo mastus Lietuvoje. Taigi - gerkime, o prisigėrę pjaukime vienas kitą, ir svarbiausi nieko nebijokim - Stambulo konvencija viską vienu kart išspręs. Taigi - pirmyn, iškėlę vėliavas. Tiesa, ne nacionalines.

Aloyzas

Aloyzas portretas
Kur tik nesikreipiau dėl santuokos įteisinimo išimties tvarka, į metrikaciją, į bažnyčią, visi atsisako pripažint, o siūlo palaukt Stambūlo konvencijos priėmimo. Teks gyvent nesusituokus su savo mylima cibe Zibute. Bet meilė nugali visas kliūtis.

Marius

Marius  portretas
Pidarai siauteja!

PENSININKĖ

PENSININKĖ portretas
KAS LEIDO TAM PEDE RASTUI SEIME PAŽEMINTI LIETUVOS VĖLIAVA GER BERESVIČIAU ESI SEIMUNAS KREIPIESI I TAUTA AR TIK I LIETUVOS PEDERASTUS NESVARBU KAD TU PEDERASTAS BET TARNYBOJE PAŽEMINAI LIETUVOS VELIAVA IR LIETUVOS GIMTADIENI O DABAR IŠEINA TIK PEDERASTUS SVEIKINAI SU MUSU ŠVENTE KA MES PAGAL TAVE NEŽMONĖS KADA LIETUVOJE BAIGSIS STOROŠO AUKLĖTINIU ŠAIPIMASIS IŠ LIETUVOS ŽMONIU

Kokia

Kokia portretas
vėliava mosuojama seime?Lietuvos vėliava- trispalvė ,už kurią lietuviai dėjo galvas,o kas per čia per velniava?

ALGIS

ALGIS portretas
Lietuvos respublikos seime balsuojama iškrypėlių vėliava , AR TAI NEPASITYČIOJIMAS IŠ L I E T U V O S , AR JIEMS VISKAS GALIMA , AR TAI NE I Š K R Y P I M A S .

saulius

saulius portretas
Vėliavėlėje kažkodėl nėra septintos - žydros spalvos... problemos su fizika.

Anonimas

Anonimas portretas
slykstu

Strategas

Strategas portretas
Partneryste tik tarp vyro ir moters. Iskrypelius siusti i psichiatrines gydyti. Stambulo konvencija salims, kurios neseniai isejo is feodalines santvarkos.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tai gyvename pederastų valdomoje valstybėje?

Stambulo konvensija neįtraukė, bet ir neatmete

Stambulo konvensija neįtraukė, bet ir neatmete portretas
Iškrypėlių teisės, bus taip, kad slapčia PRIIMS

Galerijos

Daugiau straipsnių