Quantcast

Seimas linkęs uždrausti rūkyti daugiabučių balkonuose

Grįžti į straipsnį

Humanistas

Humanistas portretas
Kam šaudyti? Įkrėsti lazdų!

VOX POPULI

VOX POPULI portretas
"Visus rūkančius sušaudyti vietoje".

dumas dumelis

dumas dumelis portretas
dumai zinoma trukdo nerukanties, bet si klausima apie 10 metu jau sprendziat, gal palikit ateities kartoms o patys imkites kitu dumu putimo i akis, tai yra daugiabuciu administratoriu sukuriamas milziniskas saskaitas patyrinekit, va nuo tokiu dumu putimo mus apsaugosite ir geriau gyvensim.

Anonimas

Anonimas portretas
dienele nebukit idijotai! manot kad is sio neleidziat teisybes parasyt tai galim is kitu kompu parasyt o jur lyg muse kande liksit

Anonimas

Anonimas portretas
ir dar PRIVALOT UZDRAUST YSTATYMISKAI DUMINT PRIE PARDUOTUVIU DURU! o tai sale parduotuviu duru pastatytos dumintojams siuksledezes o dumintojai ten buriuojasi ir dumina, o pirkejai priversti kvepuoti tais nuodais!

Magyla

Magyla portretas
Atidėkime diskusijas, vėliau pratęsime. Yra svarbesnis reikalas - 13.20 piketas prie Klaipėdos miesto savivaldybės. Vietiniai ir Vilniaus bandiūgos planuoja kirsti Girulių mišką!

opa

opa portretas
Durniu laivas savo repertuare!Kitu reikalu nebeliko?Jau viska padaret zmoniu gerovej?Visam pasauly jau isdalinta finansine pagalba pensininkams ir kitiems,o musiskiai ko laukia?

Pastaba

Pastaba portretas
Esu prieš rūkymą, tačiau daugybė paskutiniaisiais metais skelbiamų draudimų yra kiek nekorektiški. Šitai Karbauskio kompanijai pritiktų nustoti vaidinti tautą auklėjančius tėvelius :).

Kaimynai

Kaimynai portretas
Seniai jau reikėjo uždrausti rūkyti balkonuose.

Cosmopolitas

Cosmopolitas portretas
Kaip su riebiu kubietišku cigaru aš jums kaimynai per burna užvažiuočiau :D

igoris

igoris portretas
i pabaiga kadencijos seimunai nori pasiroditi kad dirba ir proto nelabai turi del rukimo

tauta

tauta portretas
RŪKYMAS YRA YDA, ydingi įpročiai veda į nuodėmę, o nuodėmė yra sąmoningas Dievo įsakymų pažeidimas. Dievas, sukūręs žmogų, padovanojo jam ir vadovėlį, kaip gyventi, KAD BŪTUM LAIMINGAS. Rūkaliai ir patys nelaimingi, ir kitus, šalia esančius, padaro nelaimingais. Įsivaizduokite, ką jaučia nerūkantis, t.y. neturintis žalingų įpročių, žmogus, priverstas nuolat įkvėpti smirdančius, iš prarūkytų svetimo žmogaus plaučių iškvėptus dūmus. Iš mūsų atimama teisė kvėpuoti grynu oru !!! Tokie nesusipratę elementai net pasirengę ginčytis, kaaaip jiems būtinas tas dvokas. Protu nesuvokiamas bukumas: gadina sveikatą ir sau, ir kitiems. Seniai laikas mesti rūkyti - nuo to bus laimingesni kaimynai, džiaugsis ir nuodėmingųjų piniginė. Yra daug geresnių būdų, kur išleisti pinigus. Puiki rusų patarlė: "Duraku zakon nie pysan", t.y. durniams įsakymai negalioja. Tad kuo dėti nekalti žmonės, prievartaujami metų metais kentėti kaimynų smarvę ??? Atėjo metas pagaliau ir mums įkvėpti gryno oro.

Goda

Goda portretas
Ponui ar poniai Prieš rašydami komentarą,pasitikrinkite lietuvių kalbos gramatiką.1

Tika

Tika portretas
draudimas nepadės. Negalės rūkyti balkone, rūkys pro atvirą langą. Efektas kaimynams tas pats. Asocialūs asmenys rūkys, turbūt ir rūko, tiesiog namuose, ir pro ventiliaciją vistiek kvapai sklis kaimynams. Daugiabučiai ir yra daugiabučiai, kad ten girdisi pašalinai kaimynų garsai, įvairūs pašaliniai kvapai ir t.t.

Anonimas

Anonimas portretas
Sunkoka,kai suaugusius žmones tenka mokyti elementarios kultūros.Bet čia jau einama iš kartos į kartą su tokiu požiūriu:net ir seime tokių pilna...Diskutuoja,net ir žmogaus teisėmis bando manipuliuoti,kad tik galėtų elgtis nekultūringai,šlykščiai,ir kenkti kitiems.

...

... portretas
pagarba etatiiam troliui žilrurys

kad Lietuvai būtų geriau

kad Lietuvai būtų geriau portretas
Ar ne paprasčiau išnaikinti visus rūkančiuosius aplamai?

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
KAS YRA ŽMOGAUS NUOSAVYBĖ ? vagių PASIPELNYMO ŠALTINIS

Anonimas

Anonimas portretas
Ei kaimieciai , prasiplaukit galvas kurie varto kad balkonas bendras visu. Atejo laiskas kad balkonas avarines bukles (reik tvarkyt) Pasakius lai visas namas ir metasi ant remonto , tai greitai atsirado straipsnis kad uz balkono prieziura atsakingas BALKONO savininkas. Tad uzdusit vistiek dumais vergai jus.

Magyla

Magyla portretas
Tai štai tokiems apsirūkėliams, kaip Gfg, kurie nebesugeba racionaliai mastyti, ir reikia draudimų! Nors dar geriau būtų bizūnas.

Gfg

Gfg portretas
Rukysiu,kiek noresiu,kur noresiu,dzin ka jus cia uzdrausit. Parduot uzdrauskit maisto prekese,svaigalus taip pat.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Mažas žingsnis teisinga kryptimi, bet per mažas. Būtina uždrausti rūkyti visose viešose vietose. Šlapintis viešai uždrausta, ir prieštaraujančių tam nėra, nors tai būtinas fiziologinis poreikis. Tai kodėl leidžiama viešai rūkyti, piktinant ir nuodijant aplinkinius? Raskite nors vieną racionalų argumentą už teisę viešai rūkyti... O daugiabučiai apskritai yra ne vieta gyventi rūkaliams. Rūkymas nesuderinamas nei su šeima, nei su kaimynais. Norite namie rūkyti - kelkitės į laukus už miesto, kur nors prie Dumpių.

vytautas777

vytautas777 portretas
kupranugaris greičiau pro rakto skylutę pralys, nei žmonės nustos balkonuose rūkyti

Trumpai drūtai

Trumpai drūtai portretas
nevapėkit apie draudimus jeigu esat gyvuliai kurių prašyk neprašes visiems p o h ui. Visų pirma išmokit gerbti kitą ir patys save.

to mariukas

to mariukas portretas
psichotroninio ginklo, klaidą įsivėlė

taip

taip portretas
seniai reikejo uzdraust nuodyt ora kuris ir taip pilnas brudo bendrijose dar kulturingi gyvena tai tarpusavi randa kalba o socialiniuose visiskas /komunizmas/ tai vertetu uzdraust arba moka bauda pritariu nes smirdanciu maziau?...

>anonimas,< \\\\\.../////

&gt;anonimas,&lt;  \\\\\...///// portretas
Vargšas,nepilno proto,rado ką sulygint.

Anonimas

Anonimas portretas
Gal ir valgyti gaminti uždrauskit, nes kaimynai lašinukus čirškina, žuvį kepa, troškinį troškina, o aš dietos noriu laikytis, o kai tokie kvapai...mano bute, kokia čia dieta?

to mariukas

to mariukas portretas
to mariukas, dul..kino žmones valdžia prie Tarybų sąjungos laikų, psichotrininio ginklo bandymai, testavimai su žmonėmis buvo. Išlindus kokiems galams, žmogus jei pasiskūsdavo kad kažką jaučia, ar net su juo buvo daryti tokie bandymai, tokį žmogų uždarydavo į psichuškę iki gyvenimo galo, kai kuriais atvejais paleisdavo, bet žmogus jau būdavo padarytas DARŽOVE ! Dabar dulk..ina žmones es.., su savo įstatymais nelogiškais,. naujovėmis. Civilizacija mūsų faktiškai aina į susinaikinimą, žmogaus teisės vis menkinamos, kuriami įstatymai nesuvokiami sveiko žmogaus protui. Žmonės už// zom// binti yra. Jie nesuvokia kokioje realybėje gyvena

Anonimas

Anonimas portretas
psich. nesveikų žmonių daugėja žemėje, ant namo būna 50- 100 butų, tai jūs norite pasakyti niekas neberukys balkonuose. ? Psich. sveikatą reiktų išsitirti, UŽdrauskit dar moteris kabinti, bariuke, gatvėje, internete, venerinių ligų tada sumažės užkrečiamumas !!!

O man

O man portretas
statybininkai gyvent neduoda! Kada statybas uždrausit galų gale?

yolo

yolo portretas
oi kaip padėkosiu aš jums per rinkimus..

Mariukas

Mariukas portretas
Kai pasikeis ištisos kartos, ir nebeliks vergų simdromo, tik tada,tik tada Lietuva atsistos ant kojų. O dabar........

balkone niekad nerukau,o

 balkone niekad nerukau,o portretas
atsidarau balkono duris,nors ir ziema, atsisedu i foteli, parukau ir iseinu i kita kambari,kol issivedins,po to uzdarau balkono duris. Kaip tada? Dumai eina i lauka, bet man nieko nepadarysite. Taip kad....

...

... portretas
tik velniai ruko kambariuose ir lovoje ..normalus iseina i lauka

Anonimas

Anonimas portretas
prades virtuveje ar tuolete rukyti !!!!!!!!!!!! bus geriau ? DURNIU LAIVAS !

Klaipėdietis

Klaipėdietis  portretas
Nerūkantys asmenys neturėtų būti priklausomybę turinčių asmenų įkaitais. Turime suprasti, kad nerūkantiems yra nemalonu savo bute nuolat kvėpuoti tabako dūmais užterštu oru, turint rūkantį/-ius kaimynus, vėdinti savo butą, uždarinėti langus. Taip neprideda sveikatos rūkančiam ir juolab nerūkančiam. Reiktų gerbti ir nerūkančių kaimynų teisę gyventi sveikesnėje gyvenamojoje aplinkoje, bei rasti būdų ir vietų rūkyti netrukdant kaimynams.

durniu laivas \\\\\.../////

durniu laivas \\\\\...///// portretas
Matai Lietuviui, cigaretės vergui, pasakys nerūkyk balkone ir jis klausys.Tik bauda arba bizūnas sutramdys.---Kaip ir keliuse,patys žūsta,kitus žudo,baudžiami,o rezultatai prasti,nors ir paplonina piniginę.Manau dar per mažai.

Mariukas. To:))) mariuk,mielas

Mariukas. To:))) mariuk,mielas portretas
Va būtent, reikia ne griežtos tvarkos, o laisvų, sąmoningų atsakingų piliečių. Bet kam aš tau aiškinu, matosi kad esi vergas, nes tau labai nepatiko mano komentaras. Parašei pykčio pritrenkta straipsnį.O beje tas, kuris labai pyksta ant tų žmonių,kurie pasako, ko iš tikrųjų reikia vergui, jie labai supyksta. Taip kad išsidavei mielasis.

To labai gerai.

To labai gerai. portretas
Esi vergas. Nes tau patinka draudimai, bausmės, nelaisvės ir suvaržymai.

> Aklam ir bukam

&gt; Aklam ir bukam portretas
Pasakyk bendrijos pirmininkui, kad balkonas tavo nuosavynė ir ten pradėsi statybos - griovimo darbus. Tai bendras pastato konstruktyvas, dalbaj...

:))) Mariuk , mielasis

:))) Mariuk , mielasis  portretas
gal eik kokį filmuką pažiūrėk , kol vyresni išsiaiškins apie rūkymą :))) Kalbi nesąmones ir nejauti ? Ar žinai žodį TVARKA , PAGARBA ? Pupuliuk , panašu tave išmokė tik žodį vergas ir žolė ? :))))

Labai gerai

Labai gerai portretas
o tai dabar neįmanoma langų atidaryt. Vasara, karšta.. Ir nuo ryto iki vakaro cigarečių smarvė iš kaimynų..prašyk neprašes..Net nakty. Dar rūkytų nors geresnes bet varo kontrabandines nuo kurių net vabalai krenta negyvi.__Kai įves įstatymą nufotografuosiu ir skūsiu (jau dabar turiu vieno tokio gaidžio atsisėdusio ant balkono grindų ir dūminančio nuotrauką..)

Mariukas

Mariukas portretas
Negi šita tauta tikrai yra baudžiauninkų tauta, kad negali gyventi be draudimų, suvaržymų ir be baudų???. Aišku kad didelė tautos dalis pritaria tam baudimui nes jie yra vergai. Jie nemoka gyventi laisvai ir nevaržomai. Jeigu kaimynas kokį kartą parūkys, kaimynai iš karto eis skųsti policijai, nes jie jaučiasi teisesni už dievą,jiems yra baisus malonumas paskambinti,paskųsti, nes vergai nenori būti savimi. Jie nori tik įtikti ponui/valdžiai. Jie garbina, bučiuoja savo geležinio narvo grotas, susijaudinę laukia naujų draudimų, bausmių ir niekada nemoka būti laisvais. Iš tikrųjų negi mes išsilaisvinę iš velnio imperijos SSRS, išsivadavome iš vidinio vergo. Kiek dar turės praeiti metų,kad iš tikrųjų atsikratytume vergiško mentaliteto

atsiras nauja specialybe

atsiras nauja specialybe portretas
balkonu stebetojas

Naudinga- MANO,

Naudinga- MANO, portretas
o nenaudinga - VISŲ ?! Kai remontuojami balkonai ,tai balkonus turintys ir TIK JIE naudojantys sako : bendra namo nuosavybė ir mokėti turi visi ,bet jau kai bando uždrausti rūkyti ,tada ,-MANO nuosavybė , ką noriu tą darau ! Tą balkonų priklausomumą turėtų Seimas išspręsti visiems laikams ! Privatizuojant butus balkonai pavadinti priklausiniais: jei jais naudojasi tik to buto savininkas! Painiava kiršina daugiabučių gyvenamųjų namų butų savininkus: turi ar neturi balkono ,privalai mokėti kartais ir daugiau ,nei tas ,kuris turi (mokama pagal buto plotą ). Draudimas rūkyti yra gerai,BET KAS kontroliuos: įstatymas norimo rezultato neduos,jei niekas nesukontroliuos,o tai ,panašu ir bus .

Saunu butu

Saunu butu portretas
Butu labai gerai nes po manim boba su diedu pasikeisdami dumina,neimanoma nei balkono nei lango atsidaryti.Slykstu.

mrr

mrr portretas
kaip suprantu kartu su draudimu balkonuose bus draudimas ir kažkiek metrų nuo įėjimo, nes kitaip mažai kas keisis ir rūkaliai tručis pirmame aukšte gyvenančius

Aklam ir bukam

Aklam ir bukam   portretas
Pats pasidomėk kiek kv m tavo chata turi ir ar balkonas įskaičiuotas ? Kokia kvadratūra paskaičiuota šildymui ? Kiek bukų .... Ir dar tokie čia virkauja ? Fui....

roma

roma portretas
Laukiu nesulaukiu draudimo rukyti balkone nes turiu kaimynus rukalius vidutinio amziaus bet ruko kaip kaminai vyrai ir moterys ir dar draugu ateina vaika maza turi bet kaip ruko kas valanda lekia nuodytis.Kosti nuo nikotino kaip dziovininkai.Aplink mane vien rukaliai gyvena .Zmones baikit nuodytis ir kitus nuodyti.

Pasiulymas

Pasiulymas portretas
Uzsidekite polietileno maiselius ant galvu ir nuodykites tais dumais, jei patinka. Jei zmogus ruko, vadinasi jam patinka nuodai. Toks turetu dirbti chemijos pramoneje nuodingoje aplinkoje arba dulkese, stoveti gatveje, kur daug masinu vaziuoja.

Kaimyne

Kaimyne portretas
Būtų super, nes negalima jau namuose būti, žiema vasara rūko ir balkone, ir virtuvėje, o gyventi reikia, ir kvėpuok dūmais, nes dūmų kvapas jaučiasi visame bute

Anonimas

Anonimas portretas
Galėtu ir parkuose miškuose pležuose uždrausti išeini i gryna ora o ne smarve uostiti

kaunietis

kaunietis portretas
Ypac pavojingas naktinis rukymas, kada seimos su vaikais atsidaro langus ir noretu miegoti...staiga visur isismelkiantis troskus dumu kvapas, kurio isvedinti negalima ir mazieji verkia, tevai be miego. O kazkas is kompanijos nuejo i balkona ir paruke-pasmirdo visas daugiabutis. Jautresnieji negalejo miegoti. Ir taip vyksta visur bei visada. Jei galima rukyti balkone, tai galima ir lauza kurti, saslykus ten kepti bei kitus lakius cheminius junginius garinti.

>>Aklui

&gt;&gt;Aklui portretas
Pasidomėk dokumentais ir kitais popieriais, kvaily. Jeigu turi nuosavą chatą, gali savo balkone ir tuštinis.

aš \\\\\\.../////

aš \\\\\\...///// portretas
juo tuos narkomanus iš vis grūsčiau į laukus ar miškus tą išrypėlišką aistrą tenkint.Rūkymas savanoriška silpnaprotystė.

stasys

stasys portretas
Gerai butu uzdraust po velniu seima

sake kad

sake kad portretas
uzdraus sisiot i kriaukle

Pirmiau

Pirmiau portretas
vaikeliams žvygauti, klykauti, trypti, daužytis ir visą namą drebinti uždrauskit!

Uzdrausti

Uzdrausti portretas
Rukyti, garsiai groti ir lodyti sunis. Gyvenimas turi buti normalus, be triuksmo ir be smarves, kad nereiketu pyktis ir nekesti kaimynu.

yja

yja portretas
o kaip d4l rūkymo pro langus? Ir dar labai idomu kaip bus tikrinama ar laikomasi draudimo. Čia kaip ir su triukšmu,kol kas sureaguoja būmčikais kalt nustoja ir nėr irodymų

Kaimietis

Kaimietis portretas
Na, kai kaimynai iš apačios, iš vienos ir kitos balkono pusės rūko - nepakenčiama dėl smarvės. Juolab, kad rūko smirdančias kontrabandines (jos smirda šūdais). Nuodų koncentratas. Kodėl aš ir mano šeima turiu uostyti? Trūko kantrybė. Į prašymus nereaguoja. Beliko parsivežti iš kaimo karvašūdžio raugą inde, atidaryti ir pakabinti įstiklinto balkono lauko pusėje. Laikau jau savaitę - kaimynai neberūko. Piktinasi :). O man geriau karvės šūdas.

>Akliui

&gt;Akliui portretas
Kokiam tvarte gyveni, kad tavo balkonas bendras? :DDD

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Jus galvokit kaip Lietuva is liuno traukti, zmonems darbo vietas kurkit, algas zymiai kelkit, o ne nesamonem uzsiiminekit! Surado pati svarbiausia Lietuvai klausima, dykaduoniai. Siandien, rytinio posedzio pabaigoje, seimo saleje uzsiregistravo 19 seimunu. Jie tyciojasi is Lietuvos zmoniu.

!

! portretas
Nerūkantys labai laukia kada uždraus rūkyti balkonuose ir prie laiptinių!!!

Cha

Cha portretas
Aišku, kodėl kaip tik dabar tą įstatymą prisiminė. Rūkančių korona neima, tai nerūkantiems ir veryginiams pavydas baisus!

Vika

Vika portretas
Greičiau ta įstatyma priimkit mekena mekena ir nepatvirtina,nėr ko čia nuodyt kaimynų

Piktas

Piktas portretas
Geriau ruko balkone arba lauke salia laiptines, nei pasislepe tuoletose ir paversdami kitu aukstu tuoletus duju kamerom... bieko nera bjauriau kai per venteliacijas nesa rukalu smarve. Jus draudiat rukyt matomose vietose, bet rukantys ras kitur.. ka man dabar tuliku nesinaudot... net i buta per ventiliacija patenka... o balkone prapus vejas ir ramu...

Zigmundas

Zigmundas portretas
Rukys kambary su atidarytu balkonu ir kas nuo to pasikeis? Rukys virtuveje ir dumai eis per ventiliacija kitiems kaimynams.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
jei trugdo dumai isitaisyk dujokauke vienu suviu du zuikiai nuo dumu ir nuo viruso

Varjotai ir liks varjotais

Varjotai ir liks varjotais portretas
rūkys per langus-ir kas čia pasikeis?Beje,kai žiemos rytais užkuria mašinas ir jas šyldo,tai kaip su kvapais ir smogu-netrukdo?

Aklui

Aklui portretas
Balkonas nėra nuosavas. Jis, kaip ir laiptinė priklauso bendrijai.

Stiuardesė

Stiuardesė  portretas
dėl tokių pilotų draudimai ir atsiranda . Rūkykite užsidarę duris ir langus . Paprasta :) O tai eina į balkoną atsidaro langą ir ....o visi likę pasiuskit nuo dūmų ? Jei negalvojate apie kitų poreikius , kodėl norite supratimo tų , kurie turi kitokių norų ?

Pilotas

Pilotas portretas
tai pusime į rozetes

....labai TRUMPAI apie SAVE!!!...,

....labai TRUMPAI apie SAVE!!!..., portretas
malonu buti PILIETISKAM ir...paTEIKTI tai KA GALVOJU... TASKAS

Kaip suprantu

Kaip suprantu  portretas
viską spręs daugiabučio gyventojai ? Lux .

Jo

Jo portretas
Tie debilai ten daugiau neturi ką veikti, tik kiršinti visuomenę. Dalbajobų gvardija, ką mes ten seime laikom?

O gal ir neblogai , nes

O gal ir neblogai , nes  portretas
turiu rūkančius kaimynus . Man tas pats , kad jie rūko , tai jų pasirinkimas tik KODĖL AŠ TURIU UOSTYTI JŲ DŪMUS ? Rūko prasivėrę balkono langą , kuris yra po mano miegamojo langu . Tvarka turėtų būti , nes nerūkančių teisė yra pažeidžiama . Aš nieko prieš rūkymą neturiu , tik rūkykite užsidarę langus ir duris , kad man nedvoktų . Elementaru .

Įrengti

Įrengti portretas
Rūkymo kameras toliau nuo visų be jokių ventiliacinių angų, išeinančius nupurkšti, dezinfekuoti, kad nedvoktų

Tai būtų

Tai būtų portretas
Nuostabu, viešose vietose, kur renkasi žmonės taip pat turi nelikti pasyvaus nerūkančių nuodijimo

Is tikruju

Is tikruju portretas
tegul sau ruko balkonuose, bet nuorukas tegul pasilieka sau o ne meto zemen.

Aklas

Aklas portretas
Labai gerai, kad uždraus rūkyti ir nuosavam balkone..

As

As portretas
Na valstiečiu partija skaičiau protingesne už ožiu partija bet pasirodo gandrai Irgi nupezo iki apsurdo ribos, but įstatymas balsuoti už asmenybes tikrai Lietuvoje atsirastu protingu žmoniu už kuriuos būt galima balsuoti bet Lietuvai protingi nereikalingi geriau vagys ir aferistai kas kaip ir nuo kuo daugiau gali pavogti.

...,esu neRUKANTIS,bet...

...,esu neRUKANTIS,bet... portretas
manau,kad TAI butu nePROTINGAS SPRENDIMAS???... TASKAS

tai kirkilis

tai kirkilis  portretas
su šapoka seimo salėj rūkys, jei seimo balkone nebegalima bus :)

Ona

Ona portretas
Smegenų suminkštėjimas yra nepagydoma problema. Draudimai esmės nekeičia, o tik sukelia priešpriešą

Galerijos

Daugiau straipsnių