Quantcast

Sausio 19–osios Lietuvos įvykiai

Sausio 19–osios įvykiai Lietuvoje.

Prezidentūra

Prezidentas Gitanas Nausėda 9 val. nuotoliniu būdu susitiks su Sveikatos ekspertų tarybos nariais. Apie 10 val. numatomi nuotoliniai komentarai žiniasklaidai. Susitikimą pakomentuos prezidento vyriausiasis patarėjas ekonomikos ir socialinės politikos klausimais Simonas Krėpšta, LSMU prorektorius Kęstutis Petrikonis, VU mokslo prorektorė Edita Sužėdielienė bei Lietuvos savivaldybių asociacijos vadovas Mindaugas Sinkevičius.

Seimas

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen 15 val. nuotoliniu būdu susitiks su Norvegijos ambasadoriumi Lietuvoje.

Vyriausybė

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė 8.05 val. duos interviu LRT radijo laidai „Ryto garsai“; 10 val. nuotoliniu būdu kalbėsis su Vokietijos ambasadoriumi Lietuvoje.

Aplinkos ministerija

Aplinkos ministras Simonas Gentvilas 9 val. dalyvaus VESK posėdyje; 11 val. susitiks su „Fortum“ atstovais.

Krašto apsaugos ministerija

Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas 8 val. lankysis Lietuvos kariuomenės Klaipėdos įgulos padaliniuose.

Sveikatos apsaugos ministerija

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys 9 val. nuotoliniu būdu dalyvaus Vyriausybės ekstremalių situacijų komisijos posėdyje.

Teisingumo ministerija

Teisingumo ministrė Evelina Dobrovolska 9 val. dalyvaus nuotoliniame VESK posėdyje; 10 val. dalyvaus nuotoliniame susitikime su bausmių vykdymo sistemos ekspertu Kęstučiu Šerkšnu; 13 val. dalyvaus nuotoliniame susitikime su Norvegijos ambasadoriumi; 15.30 val. dalyvaus nuotoliniame darbiniame pasitarime dėl ES prioritetinių klausimų.

Užsienio reikalų ministerija

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis 9 val. dalyvaus nuotoliniame Vyriausybės ekstremalių situacijų komisijos posėdyje; 10 val. susitiks su ambasadoriumi ypatingiems pavedimams Dainiumi Kamaičiu; 11 val. telefonu aptars artėjančio vizito į Paryžių detales su Lietuvos ambasadoriumi Prancūzijoje Nerijumi Aleksiejūnu; 12 val. susitiks su VU TSPMI direktore Margarita Šešelgyte; 13 val. susitiks su Izraelio ambasadoriumi Lietuvoje; 14 val. kartu su URM atstovais nuotoliniu būdu kalbėsis su Lietuvos pramonininkų konfederacijos vadovybe; 16 val. susitiks su užsienio reikalų viceministru Mantu Adomėnu;

Vidaus reikalų ministerija

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė 9 val. dalyvaus nuotoliniame Vyriausybės ekstremalių situacijų komisijos posėdyje.

9 val. vyks Vyriausybės ekstremaliųjų situacijų komisijos posėdis. Jo metu bus aptarta naujausia epidemiologinė situacija šalyje, taip pat bus svarstoma dėl galimų priemonių skirtų suvaldyti COVID-19 pandemiją.10.30 val. bus teikiami komentarai žiniasklaidai.

Teismai

9 val. Kauno apygardos teismas toliau nagrinės Deimanto Bugavičiaus nužudymo bylą.

14 val. Vilniaus apygardos teismas skelbs sprendimą dėl „MG Baltic“ skundo dėl Seimo nario Vytauto Bako pasisakymų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha ....aiskiai matosi is darbotvarkes

cha  ....aiskiai matosi is  darbotvarkes  portretas
kad visa ministerija su ministre pirmininke priekyje --pirmiausiai visa tai daro ne SAVO proteliais , o tik atsiklause , ir sukoregave visus klausimus ka daryt , su Norvegijos ministre pirminike ..... norvegijos ministre --valdo nuotoliniu budu lietuva [ cia tas nedakepelis nausseda ,,,nei prie ko,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių