Quantcast

Šaltinis VSAT patvirtino: K. Sobčak atvyko į Lietuvą, turėjo Izraelio pasą

Rusijos žurnalistė ir televizijos laidų vedėja Ksenija Sobčak atvyko į Lietuvą, pareigūnams pateikė Izraelio pasą, BNS trečiadienį patvirtino šaltinis Valstybės sienos apsaugos tarnyboje.

Apie K. Sobčiak atvykimą į Lietuvą per Baltarusiją, remdamiesi šaltiniais, pranešė ir naujienų portalas „15min“, Rusijos valstybinė naujienų agentūra TASS. Nėra aišku, ar ji vis dar yra šalyje, ar išvyko kur nors kitur.

Rusijos žiniasklaida pranešė, kad K. Sobčiak namuose trečiadienį buvo atlikta krata. Tai vyko vykdant ikiteisminį tyrimą dėl galimo turto prievartavimo.

Taip pat pranešama, kad išvakarėse buvo sulaikytas jos bendražygis Kirilas Suchanovas. K. Suchanovas yra K. Sobčiak holdingo „Ostorozhno.Media“ komercijos direktorius.

Pareigūnai teigia, kad K. Sobčiak šiame tyrime neturi jokio procesinio statuso.

Ji savo bendražygio sulaikymą pavadino „dar vienu spaudimo žiniasklaidai pavyzdžiu“ Rusijoje.

2018 metais K. Sobčiak dalyvavo prezidento rinkimuose Rusijoje ir užėmė ketvirtą vietą, bet opozicija aršiai kritikavo jos sprendimą kandidatuoti.

Jų teigimu, K. Sobčiak kandidatavimas buvo „Kremliaus projektas“, kuriuo siekta suskaldyti liberaliojo sparno elektoratą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ko ji čia atvyko?

Ko ji čia atvyko? portretas
Put in provokacija, Tegul gyvena Izraelyje? Kokia jos atvykimo į Lietuvą misija? Kas jos čia laukia? Uspaskichas? Ar Tomaševskis? Ar Paleckis? Ar Skvernelis? Ar Paleckis?

Lietuva-

Lietuva- portretas
"politinių" šiuikšlių , VISOKIO PLAUKO OPOZICIONIERIŲ, APSIŠAUKĖLIŲ PREZIDENTŲ ...IR KITOKIO PLAUKO "VEIKĖJŲ " sąvartynas... IR KODĖL TAUTA TAI TOLERUOJA???

„Nešvari bomba"

„Nešvari  bomba" portretas
Išaiškėjo, kodėl Šoigu ir kiti Kremliaus vadai skambinėjo ES ir JAV gynybos ministrams. Pasirodo, kadyrovcai iš Zaporyžės AE pavogė radioaktyvių atliekų (apie 10 %). O prieš tai Kadyrovas labai kritikavo, kad Kremliaus karo vadai „per švelniai" puola Ukrainą. Tai dabar Kremlius skuba pranešti Vakarams, kad „Ukraina gamina nešvarią bombą". Vagišiui kepurė dega!
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių