Quantcast

Šalies vadovai siunčia žinią žydų bendruomenei – galite jaustis saugūs

Grįžti į straipsnį

Plepalai

Plepalai portretas
Ponas Prezidete,reikėjo bent kojele tryptelti,kaip buvo kabinama tautos niekintojo lenta,o ne dabar sakyti,kad girdi galite jaustis saugūs.Nepastebite,kad esate dviveidis?

Prisiminimas

Prisiminimas portretas
Tėvai sakydavo - bailus kaip žydas. Pasirodo sakė teisybę.

...

... portretas
Žydai nemelavę negali... na bet - TE išvažiuoja 'kur jiems saugiau', mes jų tikrai per jėgą nelaikysim... nors ir priklausytų už ŠMEIŽTĄ pasodint.

paskutiniam kapsui

paskutiniam kapsui portretas
reikia ne žydams važiuoti į Izraelį iš Lietuvos, o tave nusiūsti į kaimą iš kurio esi kilęs ir ten pririšti ant lenciugo, kad lotum ant praeivių , nes tau tai geriausiai sekasi

GERAI CIA ZYDAI SUGALVOJO SAU REKLAMAS

GERAI CIA ZYDAI SUGALVOJO SAU REKLAMAS portretas
ZYDELIS NE DURNAS DABAR VAIZDUOJA NUSKRIAUSTA TUOJ VISAS PASAULIS PRADES DAILETIS ZYDELIU LIETUVOJ VISI SAKYS KAD SKRIAUDZIA LIETUVIAI ZYDELIUS AS NIEKAIP NESUPRANTU JEIGU CIA JUMS NEPATINKA TAI VAZIUOKIT TEN KUR JUSU NIEKAS NESKRIAUDZIA JUG NIEKAS JUSU LIETUVOJE PRIE MEDZIO PRIRISES NELAIKO

tik

tik portretas
zodziais nepagelbesi ir kuo gali but garantuotas uz zmoniu nieksybes tai prie kiekvieno policaju nepastatysi neisnes biudzetas o zydas tai ne musu pensininkas ar bedarbis ar matei ji skurstanti ar ismaldos prasanti?.... vargiai......

o kelnes kratydavo Lietuvos saugumietis

o kelnes kratydavo Lietuvos saugumietis portretas
kai atėjo Raudonoji Armija ir išlaisvino visus belaisvius, kankinamus vokiečių SD ir Lietuvos policajų.

>bet idomu...

>bet idomu... portretas
Eik kelnes išsikratyk!

šaip

šaip portretas
ir pats Nauseda gal kažkiek net panašus į tuometinį Smetoną, tas taip pat giedojo - galite jaustis saugiai :D

bet idomu....

bet idomu.... portretas
"..Šalies vadovai sako, kad Lietuvos žydų bendruomenė gali jaustis saugi, o valstybė(?) ir toliau liks tolerantiška(?) visų tautybių piliečiams..(?). O., kaip ten buvo ..su "zydais " Kauno 9-m forte(1941 metu??) Gal, genka neposeda pasakys - kaip ten buvo? Gal,- zydai -zudo lietuvius - lauztuvais .ir uzlipes "ant lietuviu lavonu" "gedoja- zydiska gesme-"Lietuva-tu didvyru zeme.."?

labai tolerantiška žydams Lietuva

labai tolerantiška žydams Lietuva portretas
buvo 1941m. kai buvo nužudyta apie 90% 2ia gyvenančių žydų. Arba Nauseda visai nežino istorijos, arba net nesistengia vengti populistinių giesmių. Nusivyliau.

Kirvis

Kirvis portretas
Is kokio cia "pirsto"islauzta ir yra skleidziama propaganda apie gresme zydams?! Kas cia skleidzia gandus? Koki cia "sarsala" kazkas organizuoja? Nepavyks cia kgbistine masoniska demagogija, ne 1940 metai... Tai odiniai komisarai, galite sleptis i krumus ir dingti is Lietuvos zmoniu gyvenimo.

Memel

Memel portretas
ech Adolfai.....

Aciu

Aciu portretas
Aciu prezidentui uz palaikyma supratom lietuviai gerai bet zydai geriau

Galerijos

Daugiau straipsnių