Quantcast

Šakių rajono meras apie Kaliningrado srityje deginamą žolę: apokaliptiniai vaizdai

  • Teksto dydis:

Šakių rajono meras Edgaras Pilypaitis feisbuke pasidalino Kaliningrado srities poligonuose degančios žolės vaizdais. Tamsoje filmuotuose kadruose ir nuotraukose matyti, kad liepsna apėmusi didžiulius plotus. Šiuos vaizdus meras pavadino apokaliptiniais.

„Kiekvieną pavasarį pasienio su Kaliningrado sritimi gyventojai nerimastingai laukdavo momento, kai poligonuose padegama pernykštė žolė... Šiais metais vaizdai apokaliptiniai. Kai per konsulatą signalizuodavom ruZijos valdžiai apeliuodami į aplinkosaugos, žmonių saugumo principus, visada buvo demonstruojamas toks nesupratimas, ko mes čia nervinamės, arba nuduodavo, kad tai nėra tyčinis jų veiksmas, atseit, tuoj tuoj kaltus surasim ir nubausim, gaisrininkams pranešim ir t.t.“, – apie problemos ignoravimą iš Rusijos pusės užsiminė E.Pilypaitis, įraše feisbuke šios valstybės pavadinimą specialiai parašęs mažąja raide ir raidę „s“ pakeitęs okupantų tankus Ukrainoje ženklinančia „Z“.

„Švelniai tariant, man visada atrodydavo, kad jie tyčiojasi, nes žino, kad mes jiems jokių priemonių nepritaikysim. Šiųmetis vaizdas man patvirtina ne tik ankstesnes nuovokas, bet ir dar kartą iliustruoja, kaip jiems giliai dzin į aplinkosaugą, ekologiją, kažkokią pasaulio tvarką. Netapatu, bet kažkuo atsiduoda į ruZkių driskių armijos veiksmus Ukrainoje – degint, šaudyt, bombint kur papuola“, – rašė E.Pilpypaitis.

 

 

„Kitaip, kaip dvasios ubagais, šių menkystų pavadinti negaliu“, – pridūrė meras. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasijutau visiškas mulkis

pasijutau visiškas mulkis portretas
remiam tą ukrainą kas kiek gali. O rados snukio boba per siena veža 28 milijonus dolerių. Ir dar eurų pusantro. Neremia Tėvynės, padla. O mum tada ta ukraina kas kad remtume? Juolab tik nuo jų priklausė kad karo nebūtų.

Laurovas

Laurovas portretas
Ruskiu ismatos bus sortyre,kur huilo jus visus zadejo patalpinti

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Ne tautybė lemia nusikaltimą, o žmogus. Daugybė nusikaltėlių priklauso įvairioms tautoms, neišskiriant nei vienos. Tik atsiranda psichopatai, kaip hitleris, stalinas, pinočetas, putleris, kurie veda žmones paskui save į beprotybę.
VISI KOMENTARAI 72

Galerijos

Daugiau straipsnių