Quantcast

S. Skvernelis viliasi, kad po antrojo rinkimų turo LVŽS formuos daugumą

Premjeras Saulius Skvernelis tiek savo, tiek Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pasirodymą per pirmąjį Seimo rinkimų turą vertina labai gerai. S. Skvernelis neslepia, kad pokalbiai su kitomis partijomis dėl kairiosios koalicijos vyksta, ir jie viliasi, kad po antrojo rinkimų turo LVŽS formuos daugumą.

„Vertinu labai gerai, kadangi tiek, kiek buvo laiko dirbti, ir dar tai, kad apygarda pasikeitė iš esmės, tai Vilniuje esu vienintelis iš kairiosios pakraipos politikų, kurie pateko į antrą turą (...) Po ketverių metų valdžioje ir tokiomis sudėtingomis sąlygomis dirbant, tai yra labai neblogas rezultatas. Tikiuosi, kad jis bus sustiprintas vienmandatėse. Skaičiai tikrai yra optimistiniai“, – žurnalistams Seime teigė premjeras.

Pasak jo, antrasis rinkimų turas gali labai pagerinti LVŽS situaciją.

„Taip, be abejo, antras turas gali koreguoti ženkliai ir esmingai rezultatus. Visko gali būti (...) Vyksta pokalbiai su visais (...) Kol kas tai nerimti pokalbiai, norint, kad kairioji koalicija susiformuotų, reikia, kad žmonės dalyvautų rinkimuose ir antrame ture labai aiškiai pasakytų savo poziciją“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onuteTO JĖGA

onuteTO JĖGA portretas
DURNELI KOKIA JĖGA GAIDY KAD TAVO PROTELIS ZEKO LYGIO

klp

klp portretas
Atrodo ,kad koncervatoriai valdė 30 metų ir vis varė visus iš Lietuvos.Paskaičius komentarus,tai vieni debilai paliko ...

Niekas nevykdo duotų pažadų.

Niekas nevykdo duotų pažadų. portretas
Koks skirtumas kas bus valdantys ,jau ir kaimiečiai įrodė kad niekas nesikeičia.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių