Quantcast

S. Skvernelis: vidaus reikalų sistema dirba ant įtempimo ribos

Grįžti į straipsnį

zenonas lapinskas (volkovas) 8 662 33770

zenonas lapinskas (volkovas) 8 662 33770 portretas
Reformą kai kas pradėjo jau 1987 m. kai dirbtinai mane sukompromitavo (turiu komisijos " tik tarnybiniam naudojimui" lygio slaptumo išvadą) ir išmetė iš tarnybos, kriminalinės paieškos. Neatsižvelgė ir net nesidomėjo, kad buvau vietinės reikšmės antrąją kadenciją deputatas. Neleido baigti Vilniaus fakulteto Minsko aukštosios m-los (mokinausi 5 kurse) privalėjo A.Pumputis leisti baigti mokinantis jau 3 kurse. Už pasiaukojantį darbą buvau apdovanotas netgi pačio buvusio ministro. Vėliau vietoje manęs priėmė anksčiau teistą. Tai gal gerbiamas S.Skverneli pradėkite nuo čia. Mano atžvilgiu taikytos represijos Jūsų ministerijos nepanaikintos. Ministrai keičiatės vos ne valandomis, o A.Pumputis nepakeičiamas. Neabejoju, kad aš būsiu reabilituotas, tai galite padaryti Jūs. Jei ką palauksiu dar sekančio ministro. Laiko dar turiu.

buvusio nuomonė

buvusio nuomonė portretas
Keistos tos mūsų reformos.Tarybiniais laikais ,tarnybos stažas buvo 25 metai.Ir tai normalu.Atkūrus nepriklausomybę,viskas buvo griaunama,pavadinant reformomis.Stažas buvo nepagrįstai sutrumpintas iki 20 metų.Dabar matote kaip sunku tą stažą atkurti.Dar viena didžiulė klaida padaryta,kaip buvo sukurti apskričių policijos komisariatai.Tuo metu,kaip apskritys buvo naikinamos,kaip nepasiteisinę.Ką tas davė? Poskyriai buvo pavadinti skyriais,skyriai valdybomis,o visiems tų padalinių biurokratams ,pakelti laipsniai,už kuriuos mokami pinigai.Visų tiesiogiai dirbančių policijos darbą pareigūnų,laipsniai ir atlygiai nepakilo.Padidėjo savų į pareigas skyrimo blatas,krito kompetencija.Vietoje vienos ministerijos,atsirado 10 miniministerijų,ir dar viena tikroji.Tai ar čia reforma?

zigmas

zigmas portretas
Reforma vyksta jau virs 20 metu ir kaip nesibaigia taip nesibaigia.Amzinai vis pinigu truksta. Ogi, p.Skverneli, pasiziurekit i savo ministerijos etatus, kur nuo komisaru ir kt. virsininku skaiciaus net siules braska. Tegu eina i gatves patruliuot, o tai nuo kedziu sildymo galvon taip trenkia, kad net kabinete uzmiega.

Galerijos

Daugiau straipsnių