Quantcast

S. Skvernelis: A. Veryga turi tęsti darbą, jis gerai sprendžia problemas

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga turi tęsti darbą atnaujintoje Vyriausybėje.

„Aš manau, kad ministras tikrai turi tęsti darbą“, – žurnalistams teigė ministras pirmininkas.

Pasak jo, A. Veryga ėmėsi spręsti daug klausimų, kurie iki šiol buvo tabu, pavyzdžiui, vaistų kainų.

„Manau, kad tikrai pakankamai gerai sprendžiamos ir socialinės problemos, kalbant apie gydytojus, slaugytojus“, – tvirtino S. Skvernelis.

Ministrų kabinetas atnaujinamas liepos pradžioje dėl valdančiosios koalicijos sutarus keturioms partijoms ir prisiekus prezidentui Gitanui Nausėdai.

Daugumą sudarančios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos socialdemokratų darbo partija, „Tvarka ir teisingumas“ bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga yra sutarusios pakeisti bent Susisiekimo, Vidaus reikalų ir Žemės ūkio ministerijų vadovus, bet prezidentui abejonių kelia ir kai kurių numatomų palikti ministrų veikla.

Tarp tokių ministrų yra ir A. Veryga. Prezidentas su juo susitinka trečiadienį popiet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kažin kaip su tais sprendimais. Š.m. jie nepalankūs nei žmogui, nei Lietuvai. Gydytojai emigruoja, o piliečiai išveža pinigus už Lietuvos ribų. Tautiečiai seniai taip negėrė kaip dabar

...

... portretas
RIMTA PROBLEMA kad tiems farmacininkams pavyko visą Tautą pripratint prie 'vaistų', pavertė jie gydytojus dievais... nors tie TIK numarint sugeba. O Veryga siekia tą klaną išardyt... kažkam nesuvokiama kad taip TIK dėl jų yra stengiamasi.

Robertas

Robertas  portretas
Vienas pabego is psihiatrines kitas ji pagavo o trecias juos priglaude ir dave aukstus postus taip ir liko jie seimo palatose guvuoti .
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių