Quantcast

Seimas pareiškė pasitikėjimą premjeru S. Skverneliu

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Pasitikėjimas 'konservų' Trojos arkliui?... - nepasitikim visu Seimu!

Anonimas

Anonimas portretas
Eikite jūs visi velniop partijų teletabiai.... :) Paprastam žmogui bet kokia valdžia yra blogis.....

Tam 1940 , o tu kas per mėšlius ,

Tam 1940 , o tu kas per mėšlius ,  portretas
kad gali nurodinėti ? Kas mėšliui suteikė teisę skirstyti žmones ir klijuoti etiketes ? Tvartelio musė ?

1940-ieji

1940-ieji portretas
Kas važiuos Putino saulės parvežti? Ir kaip dabar bent jau pasikeisti besibaigiantį pasą, kai VRM vadovaus "koloradas"? Gal tiesiai į FSB siųsti savo asmens duomenis? Neabejoju, kad po kurio laiko "netikėtai "sužinosime, kad ir "Rail Baltica" vėžė Lietuvos teritorijoje po "koloradinio" susisiekimo ministro bus rusiška. Kitaip, kokio velnio "koloradai" taip veržiasi į nepilnavertės vyriausybės postus? Tam turi būti rimta priežastis. O Nausėda sau kuo ramiausiai Rygoje žiopčioja tuo tarpu.

Anonimui

Anonimui  portretas
Ką reiškia pažadėjo ? ))) čia jums taip atrodo )) man viskas puiku - pasakė ir grąžino ))) negirdėjau sakant , kad neteiks savo kandidatūros naujam balsavimui ) Taigi , bėdos ir ,,pažadai,, panašu pačio/ios galvoje )))

rrr

rrr portretas
nu nieko gero is jo nebus,eilinem rietenom uzsiimines...tai koncervai trukdys,tai debeseliai,tai saule ne taip svies...per buvusi laikotarpi istisai taip buvo...

Anonimas

Anonimas portretas
Todėl ir prisižadėjo nes žinojo jog tie pažadai nieko verti....

Anonimui

Anonimui  portretas
Kokio žodžio nesilaikė ? Išrinkus naują prezidentą įgaliojimus GRĄŽINO , ir tik šiandien VĖL už jį balsuojama )))) Seimas galėjo ir nepatvirtinti ) Landsbergis balsavo prieš , o kodėl kiti ,, susilaikė ,, ? ))) šiaip pritariu , kad situacija su Skverneliu gali panašėti į Pranckiečio , bet ...mano simpatijos Skvernelio pusėje , o ne Pranckiečio . Šis dėl ,, kėdės ,, jau įrodė kokios vertybės svarbiausios . Labai nepatikimas politikas mano nuomone .

Kęstas

Kęstas portretas
Ko mums reikia pasimokyti iš vokiečių Jų eksportas nėra paremtas, kaip mūsų, pigių vergų darbu.Jie yra realistai. Mes, lietuviai, deja, esame nieko nežinantys, naivūs, svajotojai. "Nors neseniai Vokietija padidino savo karinį biudžetą, kanclerė Angela Merkel taip pat baigė vokiečių privalomą karo tarnybą ir sumažino aktyvių karinių pajėgų narių skaičių." Mes tuo pačiu metu įvedėme privalomą karo tarnybą. Kodėl? "Gimnazijoje vokiečiai sužino, kaip rusų branduolinių ginklų arsenalas, dislokuotas vos kelis šimtus kilometrų nuo Vokietijos didžiausių miestų, per kelias minutes kelis kartus gali išnaikinti mus visus. Vokiečiams „karo“ idėja tapo sinonimu ne ginklų ir tankų, bet staigaus ir visiško jų šalies išnaikinimo. Iš šio vokiečių rūpesčio kilo pacifizmas." Lietuvos valdžiai (ir ne tik jai Lietuvoje) trūksta šių gimnazijos lygio žinių apie mūsų realų pasaulį. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Patvirtinęs SS, Karbauskis pats sau išsikasė duobę, įsitaisė antrą 'lygesnį' Pranckietį. Ach, tas dėdulės turimas kompromatas - falcetuoja Karbauskėlis, bet ir toliau pagal broileriuko cypsėjimą šokinėja.

Anonimas

Anonimas portretas
Skvernelis pažadukas, koks dar galį būti pasitikėjimas tuo kas duoto žodžio nesilaiko....

cia

cia portretas
ne tik miskai bet ir Deimantes ??? kyla ir tylima o ka tauta pasakys tam melagiui juk seimas tai socmafijos valdomas o jis bruselio ir jav sionmasonu taip kad cia nei su Gitanu nei su gaubicom nieko nebus jaunima ir ta prievarta renka patranku/raketu/ farsui o senjorai pagreitintai ruosiami /autonazijai. tai liks tik mafija su pabegeliais o /pazadetoja/ zeme valdys politvakai......

Bukam anonimui

Bukam anonimui  portretas
Punios miške dar iki ,,valstiečių,, VYKO IR KIRTIMAI IR MEDŽIOKLĖS ...kodėl nerėkėte dėl kirtimų nors prie kelis metus ? Prie ko ,, valstiečiai,, ? . ,,patryjotas,, matyt esi ? Ir dar iš tų bukesnių , nieko nežinai , bet ,, kalti ,, karbauskiniai ?

Pasalpom tik dauginsit alkoholiku ir nelegalu klana

Pasalpom tik dauginsit alkoholiku ir nelegalu klana portretas
Skvernelis turi uzbaigt metus ,o priziureti skaidruma turi opozicija.Skvernelis sneka apie atskirti luomu,zmoniu.Bet negirdejau kaip ta atskirtis bus vykdoma.Tik pasalpom? Nebuvo pasakyta ne zodzio apie meskeres idavima tinginiam,dirbantiem nelegaliai,slepiantiem mokescius.

Anonimas

Anonimas portretas
Nebukit buki.Koki ir kur stabdyma misku kirtima matot? Jei jau ir punios silas uzkliuvo iskirtimui.Nebukit uz bukus bukesni.Matyt esat karbauskininkai.

Nuomone

Nuomone  portretas
To as matau .Valstieciai suinteresuoti plynai iskirsti miskus.Bet negalvoja ,kad miska uzauginti reikia 50 metu,Ir nereikia cia tik ant konservatoriu.Ne syki rase ir rode kaip tralais veze misa i Lenkija ar kitur.Nereikia cia uztareju.

visiškai glušam- as

visiškai glušam- as  portretas
ką būtum aimanavęs dėl miškų , jei ,, valstiečiai,, kartu su konservatoriais būtų paėmę ir liberalius ? Pamiršai ką sakė Landsbergiukas? Eis tik su liberalais ? Kas tada būtų likę iš miškų ? Gerai , kad ,, valstiečiai,, turėjo sveiko proto ...kurio aiškiai trūksta ,, patryjotams ,,

To aš manau

To aš manau portretas
Tu asile pasidomėti situacijoje,kas sukūrė įstatymą ,kad kirstų miškus asile,tavo konservatpalaikiu isgamos tai sukūrė ,o valstiečiai draudžia ir kovoja

Martha Hartman

Martha Hartman portretas
Dabar „Google“ moka 130–180 dolerių už valandą už darbą internete. Prie šio darbo prisijungiau prieš tris mėnesius ir per pirmą šios sandorio savaitę uždirbau 8735 dolerius. Šis darbas tikrai neįtikėtinas ir suteikia man didelę pajamų dalį kiekvieną dieną. Esu tikras, kad gausite geriausią rezultatą. Sužinokite daugiau čia >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Nnn

Nnn portretas
Skverneli tu toks karuselė nestabilumo buožgalviai,tu sukūrusi ten kur tave suka, tu kaip parsidavusiu linkevicine kiaulė,šiaip dėl savo idiotizmo prarasi savo kėdę,nes tu pasiruošimas save ir valstiečius parduoti bet kokia kaina,išduoti tuos ,kas tau duonos kąsnio suteikė tu panašus į pranckietiska konservine ŽIURKĘ

Tam As

Tam As portretas
kokiam teikia būti bukenai ir visiškai nesigaudytis kas vyksta dėl miškų , pvz. kad ir paskutinis liberaliojo Gentvilo siūlymas ? Ar žinai ką siūlo konservatorių ,, partneriai ,, opozicijoje ? Gerai , kad ,, valstiečiai ,, komiteto nariai pasakė -ne . O kas sukūrė tokius įstatymus , kad visokios užsienio kapitalo įmonės supirko didžiąją dalį miškų ir kerta ? Tikrai ne ,, valstiečiai,, ....na ir bukenos tie ,, patryjotai ,,

Tam As

Tam As portretas
gal pradžioje pasidomėk - kas kerta , kas leido ir ar ne karbauskininkai stabdo kirtimus , o tik tada ,, manyk ,, ) Nusirašai kiekvienu komentaru , blėnis ... kas neišmano , bet ,, mano ,, ? Aš manau tik kvailiai .... )

Kauinietis

Kauinietis portretas
Artėja rinimai, kova del islikimo, nauji pažadai musų tautai, o ar bus geriau su nauja vyriausybe labai greit pamatysime.Vel bus pažadų jūra, melo ir apgavystės, kad tik patekti i nauja Seima ir vel sedeti siltoje kedeje.

AS manau

AS manau portretas
Kaip pasiklausius seimunu ,premjeras netesi pazadu.Kerta musu miskus,musu gamtos plaucius beatodairiskai naikina.Tai yra todel ,kad karbauskininkai mano ,kadsekancius rinkimus pralaimes ir dabar geras laikas pasipelnyti.Po musu nors ir tvanas.O Grazulio kalba tai naivuoliam.Juk valstieciai jo teisti neatidave .Reikia atsidekoti.kas uz ts ir jo klana balsuoja.Tik naivuoliai ir bambaliniai.

Galerijos

Daugiau straipsnių