Quantcast

Premjeras apie privalomų kaukių grąžinimą: reikia būti viskam pasiruošus

Grįžti į straipsnį

Oi

Oi portretas
Gal palaukim naujametinio karnavalo

Tomas

Tomas portretas
Aš pritariu premjerui, kad reikia grąžinti kaukių dėvėjimą viešiuose vietuose. Karantinu laikotarpiu dėvejau kaukę ir jokios problemos nebuvo. Aš esu už kaukių devėjimą viešiuose vietuose.

>Registruokitės pas Vištą< \\\\\.../////

&gt;Registruokitės pas Vištą&lt;  \\\\\...///// portretas
Tas pats kvailas kandimas Vištai,kaip sugedusios plokštelės,nieko naujo.Pas tamstą smegenys,jei iš vis jas turi,lygios,kaip vištos kiaušinis,be jokios raušlelės.Vargšas,užjaučiu.

Registruokitės pas vištą

Registruokitės pas vištą portretas
p. besikeikiantys ir besikoliojantys sovietiniai kolonistai, kolaborantai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės, jus kviečia užsiregistruoti homoseksualus iškrypėlis Višta (prisistato kaip senelio Gaidžio žmona). Visai nesvarbu ar jūs registruodamiesi spausit žalią ar raudoną žymenį, t.y. ar jūs žalias, ar raudonas idiotas. Karbauskiui tinka bet kokie idiotai, svarbu, kad jų būtų daug.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad būtų privaloma, nešioti med.kaukes nuo koronės,spaudžiam ŽALIĄ.

>Kur žalia Višta< \\\\\.../////

&gt;Kur žalia Višta&lt;  \\\\\...///// portretas
Aš čia.---Spausk bet kur,visur malonu,pavojaus nėra Gaidys pabėgo į ožio tvartelį,tai liūdna.Su pagarba gyvą'našlė, Višta.

Skverneli, pasižiūrėk į veidrodį

Skverneli, pasižiūrėk į veidrodį portretas
Tau iš baimės akys ant kaktos lipa.

Kur žalia višta?

Kur žalia višta? portretas
Taip būdavo smagu paspaudyti.

Vaikas

Vaikas portretas
Mamaaaa!!!!

>Kaimietis< \\\\\.../////

&gt;Kaimietis&lt;  \\\\\...///// portretas
Begėdis,tik savo kaimo Ožka rūpinies,o Vilniaus miesto Ožių ožį palieki be kaukės ???.Antisemitizmas.

Kaimietis

Kaimietis portretas
Prisipirkau kaukiu kol dar yra pirkti. Uzdesiu ir savo ozkai

Mamos kudikis

Mamos kudikis portretas
Ei, nemesk akmens i musu puse. O as vaikas ka noliu ta dalau! Mamaaaa!!!! Mama, kul esi?!!!!

Lauris

Lauris  portretas
Jus suskei jobani jus devekite jei norite tas savo kaukes S. Skvernelis is mento zmogaus nera seime pinigus imat o zmones negali nedarbingumo susitvarkyti. Jau 5-6 men jums visiems pohui. Jus su savo visokiais buduliais is visokiu angliju parvezate ta covi19. Visi yra ivestiniai kur per ta laika nebebuvo. Atidarete visas sienas ir parvezate ta covi19.

fuc.................

fuc................. portretas
būk pasiruošęs kelią išardyti o kaukę gali pasilikti jei prilipo

klaipedietis

klaipedietis portretas
Nieko baisaus galime nesioti kaukes masinio susiburimo vietose. Tik gaila, kad ne visi supranta ir garsiai komentuoja, jog ka dar jie su kaukem vaikscioja. Tai parodo dideli zmoniu neisprusima. Geriau su kaukem nei pasigaut tokia liga. Tokius zodzius nugirdau Akropolyje savaitgali is gan normaliai atrodanciu pirkeju. Pritarciau, kad saugumo tikslu, butu grazinamas privalomas kaukiu devejimas.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas kam pasiruošę?Mes eiliniai piliečiai pasiruošę rūpintis savo sveikata,išgyvenimu,o ŠITŲ DVIEJŲ statistų svaičiojimų stengiamės neklausyti,ir neskaityti.Dinkit iš eterio ir iš spaudos,ir neerzinkit žmonių.

Generalisimus

Generalisimus portretas
Jie geriau tegul pilietiniam karui ruošiasi. Kaip žmones viskas dapiso!

na

na portretas
na ir juokdariai du broliai žmonės miršta nuo širdies ligų, vėžio kiekvieną dieną tai jie tyli..korona ir korona..Skvernelį kam gydaisi, o kitiems leidi mirti, juk pats sergi...baik su ta korona atidaryk Verygos vadovaujamus taškusd, gal jau Veryga gydytojus išmarino, kad poliklinikose ir ligoninėse tuštuma...o jei atsiliepia gydo laidais...kaip suprasti...nereiks nei kaukių išmirsime nuo kitų ligų A-ū skvernelį

Jo

Jo portretas
Sienas atidare,izoliuotis valkataujantiems tarp valstybiu tik rekomenduotina.Cia ne tik kaukiu vel reikes su tokia palaida tvarka o bus ragai viskam.Jeigu prisisauksit dar viena rimta karantina.

>Spektaklis< \\\\\.../////

&gt;Spektaklis&lt;  \\\\\...///// portretas
Sėdi kūdikėli po mamos sijonu ir sėdėk,retarčiais tešmens paplėšk ir nesikišk į suaugusių reikalus.

Spektaklis

Spektaklis portretas
Visų pirma reikia taikyti griežtą kontrolę atvykėliams, nes daugiausia įvežtinių atvejų, visiems atvykėliams privaloma saviizoliacija ir testai, kodėl mes turime dusti vasarą su kaukėmis dėl įvežtinių atvejų. Jau vėl skleidžiama panika ir ruošiamasi 2-am etapui. Palanga perpildyta, viešbučiai, kavinės, restoranai pilnutėliai, jokios higienos, jokiu saugių atstumų, skrydžiai iš nesaugių šalių atidaryti, sudarytos visos sąlygos kilti 2-ai bangai, kad biurokratai vėl galėtų gauti tūkstantinius priedus prie atlyginimo.

eik na,,, Skverneli

eik na,,, Skverneli portretas
Jei jūs ten visi išstipsite - mažiausia kam skaudės,Bijot- tai vyniokitės į drobules ir šliaužkit į kapines.

Katinas Murklys

Katinas Murklys portretas
Matete, mane per LNK zinias rode? Graziai atrodziau? Ka manote?

Gandrai

Gandrai portretas
Kai premjeras del savo ligu yra jautriausioj grupej, tai galim visa lietuva uzsidet kaukes ir panesiot iki rinkimu. Ko del policinyko tik nepadarysim

Instrukcija,ką daryti,susirgus korona virusu.

Instrukcija,ką daryti,susirgus korona virusu. portretas
1.Nueiti į gėjų klubą. 2.Prispjaudyti visiems į gėrimus. Išeiti.

Tas pats Murklys

Tas pats Murklys portretas
Ai... ta PSO ... nesamone. Ir taip aisku, kad banknotus skalbyklese skalbia, po to dziovina ant virvuciu... vadinasi, zmones dirba. Maciau ne karta kai darba imitavo... ech, lepsiai...

Anonimas

Anonimas portretas
PARUPINKIT PIGIU KAUKIU

na

na portretas
galvojat kad čia jo nurodymas, tas PSO juodaoodis vadovauja ir visi šoka pagal jo dūdelę, nes mes ES ir turim vykdyti nurodymus, o kad tarp Amerikos ir Kinijos vyksta kipišass tai faktas šiandien pranešė, kad JAV atsisako mokėti PSO ir visai traukiasi iš PSO. Vat čia šuo pakastas o ne korona...

taigi

taigi portretas
> ATSIBUSKIT . Tamsta buitinis idiotas ar nuo gimimo glušas? Tiesa , tavo išgirtų švedų ,nežiūrint stiprios ekonomikos bei sveikatos apsaugos sistemos , mirė virš 500 milijonui gyventojų , o lietuvių tik 25 vienam milijonui gyventojų. Gaila kad tokių idiotai kaip tamsta neišdvėsė.

Katinas ponas Murklys

Katinas ponas Murklys portretas
Kokie keisti zmones... as nuo ciaudulio pedikiu nepakraciau, o tai kur tas kazkoks virusas jei dar siandien gyvas esu? Maziau degtine maisykit su konjaku, ir nebus jokio to rudos spalvos covido.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Pirmiausia nereikėjo atidaryti sienų visiems...ir išleisti savų. Dabar buvo bardakas ir toliau tęsiasi. Visur puolėm būriais keliauti, priimti grįžtančius ir atvykstančius, o likę turi kentėti, žlugdydami verslą, sveikatą ir ateitį.

tamrunkeldurnumui ribu nera

tamrunkeldurnumui ribu  nera portretas
zmones pirko is savo lesu o dabar mati grazink gal isplaus ir vel paleis prekybon juk avinus lengva valdyt kai tai/p paklusniai/ ir naiviai klauso soroso nurodymu?...

Atsibuskit

Atsibuskit portretas
Komentuojantys, paranojikai ir triedalai, ar nors vienas iš jūsų, čia trydaliuojančių sergate ar sirgote tuo ciauduliu? aišku, kad ne. tai baikit idiotai čia trydaliuot ir paniką sėti. latviai ir švedai ir toliau iš jūsų, idiotų juokiasi. patiklių avinų banda

To tai

To tai portretas
Pyksti, kad buto niekas nedovanos? Aaaa... kaip pikta. Tai va, jus tas kaukes ir nesiokit!

zinoma,

zinoma, portretas
zmones visai neserga koronos virusu, tai reik uzdet kaukes

zzz

zzz portretas
skvernas yra vezininkas jam reikia uzmauti gelezine kauke

tai

tai portretas
Nuo smegenų coronos tokia protinga? :)))

Protinga

Protinga portretas
Jie abu yra sektos nariai, uztat pas juos galvoj tas virusas. Tegul patys ir nesioja tas kaukes, o mes ju nenesiosim ir buto sektai nedovanosim. Atsokit!

Kęstas

Kęstas portretas
Dar vienas švedų pralaimėjimas: "Nuo tada, kai koronavirusas atsirado Europoje, Švedija patraukė tarptautinį dėmesį, atlikdama netradicinį eksperimentą po atviru dangumi. Tai leido pasauliui ištirti, kas nutinka pandemijos metu, kai vyriausybė leidžia gyventi netrukdomai. Taip atsitiko: ne tik žuvo tūkstančiai daugiau žmonių nei kaimyninėse šalyse, kurios paskelbė karantinus, bet ir Švedijos ekonomika buvo ne geresnė, už karantinuotas. „Jie tiesiog nieko negavo“, - sakė Vašingtono Petersono tarptautinės ekonomikos instituto vyresnysis bendradarbis Jacobas F. Kirkegaardas. „Tai sau patiems padaryta žaizda, ir jie neturi jokios ekonominės naudos“." Švedai bijo to viruso ir neina apsipirkti, nors tu ką. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Anonimas

Anonimas portretas
Būtinai reikia viešajeme transporte ir prekybos centruose kad būtų privaloma

Tiems, kas skundziasi kaukemis, prisiminkime, kad

Tiems, kas skundziasi kaukemis, prisiminkime, kad portretas
chirurgai visa gyvenima darbe nesioja kaukes. Ir nieko, jei jie nenesiotu, tai pacientai neisgyventu.

Aš nesuprantu,

Aš nesuprantu, portretas
jei jau prireiks, ar jums tokia didelė tragedija tą kaukę parduotuvėj užsidėti? Ar čia tiesiog įprotis nuolat bambėti priešais ir būti viskuo nepatenkintais. Taigi dėl savo pačių sveikatos tas kaukes nešiojom, o ne dėl Skvernelio, Verygos ar dar ten ko. Ar geriau rinktumėtės nebesuvaldomą JAV situaciją, kad tik kuo daugiau laisvių. Vos atidarius sienas didžiausia atostogautojų bangą pasileido į užsienius, mat tiek išlepę, kad tiesiog negali pasėdėti vienas atostogas LT. Paskui, kai virusas užkabins, vėl visais keltais, lėktuvais ir spec. reisais veršis atgal į tą Lietuvą, rėkaudami, kad Lt nesirūpina savo piliečių pargabenimu. Nuo durnumo vaistų nėra.

zmogus

zmogus portretas
..Loidu ....loidas... juk kaukes nesaugo nuo viruso o tik aplinkiniu sumazina rizika.... B..... kaip norisi trenkti ....kolukio pirmininkavimo.... premij...uja uja kas tik neis p... arase ... sch...dziu... gesio pilna kontora.... Cia juk naujas gimsta Gestapas su nauju KGB ... taip negalima kankinti zmoniu nuo sito gripo.... Kas protingi skaitykite viska is eiles, kas neparsidave uz pinigus ir turite sazines suprasite. O blogiukai - linkiu jiems gyventi .... savo narve... ir saugotis zmoniu- ne bezdzioniu...

pritariu

pritariu portretas
Didžiausias buitinis idiotas "kaunietis".

kaunietis

kaunietis portretas
Didziausias panikos skleidejas Lietuvoj tai Skvernelis ir Veryga

Op

Op portretas
Folijalei apling galva apsivinioja

Visur, kur buvo demonstracijos be kaukiu, dabar turi

Visur, kur buvo demonstracijos be kaukiu, dabar turi portretas
perpildomas ligonines (Serbija, JAV, Brazilija), monkes biznis, kaip sako anglai.

galbut

galbut portretas
mano nuomone, taivyriausybe, jeigu is tikruju bijotu antro bangos, tai imtusi priemoniu, bet ispudis toks, kad jiems paranku antroji banga, sake, kad daug liko lavonmaisu ir dar kiek liko naparduota visokio gerio, ..

Uz Stipria Lietuva

Uz Stipria Lietuva portretas
Reiketu nurodyti, kad taromatai ir ar vaistines supirktu devetas kaukes..

jo

jo portretas
Beretavi klumpakojai toliau savo tvarto ribų nemato, net pro tvoros plyšį nesivargina pažiūrėti į tai kas vyksta pasaulyje.

Anonimas

Anonimas portretas
Jau pats laikas grizti, nes iki samoningumo ir supratimo pas mus kaip iki menulio. Smarve sklinda nuo kas antro vadinamo piliecio.

Mentas

Mentas portretas
ir afrikoj Mentas

v

v portretas
geriau užsidėtų kaukę ant uodegos. Mažiau smirdėtų

Petras

Petras portretas
galima ir kauke ant akių uždėti.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai dar per mažai pasiplėšta iš kaukių ir spirito biznio ? Godumas neapleidžia ?

Slaptas

Slaptas portretas
Ponas Ministre, gal galite asmeniškai atsiųsti savo numerį, gražiai pabendrautumėme ir aptartūmėme Jūsų veiksmus.

jo

jo portretas
kiaulės akių po kauke nepaslėpsi

Furnynas

Furnynas portretas
Sienas uzdarykite ir vsio.Pasileido visi kuku po pasauly bastytis.

Galerijos

Daugiau straipsnių