Quantcast

S. Skvernelis, pats susidūręs su vėžiu, pažadėjo padėti kitiems

Grįžti į straipsnį

Aš portretas
Iš kur tokios kosminės vaistų vėžiui gydyti kainos? Manau, kad farmacija naudojasi tiesiog apiplėšinėdama ir taip nuskriaustus žmones, visi nori gyventi, jie tai puikiai žino, todėl ir plėšia be gailesčio.Įdomu būtų sužinoti sudėtį chemijų, iš kokio aukso padaryti tie vaistai...

Liūdna

Liūdna portretas
Negi belieka linkėti, kad Skvernelį ištiktų ir kitos bėdos? Nes tik tada į jas atkreips dėmesį.

TE PADEDA JAM DIEVAS

TE PADEDA JAM DIEVAS portretas
Mielieji zmones,juk sis premjeras pats pirmasis,kuris nors siek tiek pradejo rupintis eiliniu zmogumi.Jam mes zmones,o ne burokai ar vatnikai,jo nuosirdumas ir geranoriskumas jau siek tiek pagerino paciu skurdziausiu padeti.Iki sio premjero visi tik smauge ir spaude ta pati maziausia zmogu,kuriam ir taip buvo labai sunku.Tauta turetu atsiminti visus tuos iki sio premjero buvusius skriaudikus ir viesai pademonstruoti ju ivertinima.Dieve ,duok siam premjerui kuo geriausios sveikato, kuo greiciausio isgijimo Tikinciuosius raginu pasimelsti prasant kuo greitesnio isgijimo ir kuo geresnes sveikatos.

Anonimas

Anonimas portretas
Na va...ir popiežiaus palaiminimas nepadėjo...matai yra dievo pirštas.O didžiausia nuodėme laikoma puikybė.Taigi.teks apmąstyti savo"gerus" darbus žmonėms.

Vile

Vile portretas
Labai liudna,kad valdzia tik tada susizgrimba,kad reikia padeti, kai patys suserga. Inovatyviems vaistams paraiska paduota berods 2016 m. ir niekas nejuda is vietos,o ligoniai kankinasi. Labai linkiu,kad premjeras pajudintu sita reikala. Ir sveikatos jam.

Algys

Algys portretas
Ka,tas pazadukas,gali padeti,jei uz nama normaliu mokesciu nemoka,ikainavo kaip lauko tualeta ir vaidina teisuoli,del to dievas ir baudzia tokius ,kurie gyvena is skurstanciuju pinigu!

Galerijos

Daugiau straipsnių