Quantcast

S. Skvernelis paskelbė: steigia naują frakciją, „valstiečius“ palieka 10 parlamentarų

Grįžti į straipsnį

Heteralas

Heteralas portretas
Gnyda tu, Skverneli. Tavo persona dar ne taip seniai taip ir liko rinkimų šiukšliadėžėj. O seime sėdi tik valstiečių partijos deka, kaip ir visi likusieji tos tavo frakcijos "frajeriai". Įjunk savigarbą bent kartą irkeliauk ten kur nukeliavo tavo portretai rinkimų metu. Likusiems, kaip ir Maldeikienei taip pat neturiu ko palinkėti. Pamiršot, kodėl buvot išrinkti? Madinga nūnai Marijos žemėj "savo nuomone" seime turėt...

Puikus pavyzdys

Puikus pavyzdys portretas
Visus politikus galima padalyti į dvi kategorijas: 1) politikai - idealistai, Seime jų mažuma, bet jie dirba šalies labui; 2) politikai - cinikai, Seime jų dauguma ir jiems rūpi tik savi reikalai. Geras pavyzdys Skvernelio persona.

čempionas ,

čempionas , portretas
ponai atsiskireliai juk jus išsiskirete iš savo jungo savo noru sugalvotu fokusu ko truko juk aš išsiskiriau su savo žmona išėjau palikau šeima taip brolau čia tavo bedos, eik kurk iš naujo savo gyvenima užtai kad esi begėdis pabėgi palieki ir žmoniu lukesčius apgaule nuvilei juk išėjai taip dėk visa savo paketa igaljuota ant stalo prezidentui ir dūmk kuo toliau tu jau negali būti seimo nariu be žmoniu sutikimo, juk tavo balsas jau nustojo veikti, ir ne tik tavo bet visu šitu monstru kurie tik lakstyti per partijas ir sugeba ,žiūrint į ta aferista iš vilkodežio ir jis vėl stena vėl kaip šakalas glostosi lenda į būri tokiu pačiu monstru, 13komedijantu kaip 13 kedžiu pagal kino filma sukurta kaip lovi ješkojo, ostapas benderis, su savo kompanija bet gavosi špiga iš to lovio, taip dabar turim nurašyti visus iki vieno ir varyti lauk iš seimo juk prarado velnias savo klišes, von kuo toliau, tokia tvarka turėtu būti ,o ne kelius iki namu asfaltoti, ponui paliepus man panorėjus, gana tu aferu

Vokiečiai \\\\\.../////

Vokiečiai  \\\\\...///// portretas
išdavikais pasinaudodavo,po to utilizuodavo.Ir iki vieno,nes jei išdavei dabar,išduosi ir vėliau.

Feeee...

Feeee... portretas
Kandidatuoja į seimą su PARTIJA , su JOS PROGRAMA , į seimą papuola PARTIJOS RINKĖJŲ DĖKA - Valstiečių !!!! Pone S.Skverneli , PARTIJOS PROGRAMA JUNGIA BENDRAMINČIUS !!! Kuriais tapote savo noru , nes kandidatavote su " valstiečių " partija !!!! Apie kokius kitus bendraminčius drįstate kalbėti ? Apie politinius rinkėjų ir partijos išdavikus ? ___ Ši nauja frakcija nėra kažkoks atskilimas ar dirbtinis politinis darinys, tai tiesiog susijungimas su partneriais ir bendraminčiais. Būsime, kaip Linas (Kukuraitis) minėjo, konstruktyvi opozicija dabartinei Vyriausybei“, – pažymėjo S. Skvernelis.

Ir taip kalba seimo narė KANDIDATAVUSI Į SEIMĄ SU PARTIJA ?

Ir taip kalba seimo narė KANDIDATAVUSI Į SEIMĄ SU PARTIJA ?  portretas
Su savo kolegomis nusprendėme eiti tokiu keliu, kur galime dirbti konstruktyvaus bendravimo kultūroje, vertiname NE PRIKLAUSOMUMĄ PARTIJAI , ne lojalumą, o valstybiškai sprendžiamus klausimus“, – kalbėjo Seimo narė. P.S ... ( Mogenienė ) Nenorite būti PARTIJOJE kandidatuoji kaip NEPRIKLAUSOMAS KANDIDATAS ! Kas neaišku mogenienei ar kitiems atėjusiems į seimą SU VALSTIEČIŲ RINKĖJAIS IR PARTIJOS PROGRAMA ? Dabar man kaip rinkėjui esate ir liksite POLITINIAI IŠDAVIKAI .

Kaunietis

Kaunietis portretas
Lietuviai išdavikų nemėgsta - didelė tikimybė, kad ši kompanijėlė į sekantį seimą nepateks. Skvernelis atvėrė tikrąjį savo veidą.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
"Gerą" pavadinimą "VARDAN LIETUVOS" savo šaikai sumislyjo SS išdavikas,matyt patarė 'koncevai',nes jų 'partijos' pilnas pavadinimas ašarą išspaudžia.Aš SS siūkyčiau pavadinimą arčiau tikrovės:-"VARDAN KIŠENĖS".---Teisūs tie kurie sako:-buvusių mentų,įdėjinių komunistų ir KGB'istų NEBŪNA.---Tą parodo gyvenimas,vardan savo,kad ir nikekšiško tikslo ir motiną parduotų.Čia tau SS,o kažkada už jį balsavau į prezidentus.---Dar vienas taiklus pastebėjimas:-geras žmogus dirbti į miliciją neina.

anupras

anupras portretas
Pasklidus Seimo naujienai politologai kraipo smegenis kurios politinės jėgos skverneliu ruošiasi tapti Saulius.

ASMENIŠKA NUOMONĖ

ASMENIŠKA NUOMONĖ portretas
Pirmiausiai - kiekvienas perbėgėlis iš vienos partijos į kitą - NIEKŠIŠKAS IŠDAVIKAS. Antra. Kiekvienos partijos susiskaldymas duoda naudą tik konservatinėms šiukšlėms. Įtariu, kad socialdemokratai ir valstiečiai susiskaldė ne be konservų pagalbos. Vienoje ir kitoje partijoje surado niekšiškus išdavikus, jiems ką nors prižadėjo, o išverstaskūriai perbėgėliai tuo tik ir gyvena....Tai jų niekšiškas gyvenimo būdas. Laimėjo vėl konservatšiukšlės...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Jerunda, svarbu Kepenis su Širinskiene liko.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Na, nereikia "o- lia- lia" - labai svarbus jums visiems tik valstybinis dykai gautas " lovys"! Juk eilinio pilečio gyvenime jūs net negebėtumėte prasimaitinti be pašalpų!

Chyy

Chyy portretas
Švarkelis galvoja kad daug naudos bus iš pvz proteliu neigalios pilkos Miliutės ar kokio Kiukiuraičio? Nejuokinkit voverių:D:D:D

tai

tai portretas
atsarginiai politvasalai kuriais krityniu atveju povilsaika siulys kaip pakaitala esantiems politligoniams keist taip pridengiant diktatoriu keslus kurie jau daugumai /runkeliu/ aiskus ir tai kelia teiseta nerima visiems padoriems zmonems situ politzmogbezdzioniu veikloje kuri analogiska daugumoje tautybiu paverstu kolonijomis jav korporaciju=========

IŠDAVIKŲ ROJUS

IŠDAVIKŲ ROJUS portretas
Saulius Skvernelis įsteigė frakcija „Vardan Lietuvos“. Tikėtina, kad bus ir nauja skvernelininkų partija. Tai jau bene šeštas kartas, kai Skvernelis išduoda tuos, kurie jam patikėjo kokias nors pareigas. „Valstiečiai“ jam patikėjo būti premjeru, tačiau Skvernelis visą laiką tyčiojosi iš „valstiečių“ ir flirtavo su koncervais ar libais. Reikia prisiminti, kad dar prieš 2016 m. Sauliukas apėjo visas politines partijas, ir visos jam parodė duris – Socdemai pasityčiodami pasiūlė „reitinguotis“ partijos sąrašuose. Tik Karbauskis pamatė Skvernelio „potencialą“ ir jį išsilizingavo. Nors tas lizingas jau keli metai Karbauskiui lindo per gerklė, „valstiečių“ lyderis valdėsi ir pro sukastus dantis glėbėsčiavosi su Skverneliu. Juk dar po prakištų prezidento rinkimų Sauliukas žadėjo atsistatydinti nepatekęs į antrą turtą, visi tai greitai pamiršo. Vėliau Skvernelis su savo „komanda“ pabandė išstūmti Karbauskį iš LVŽS pirmininko pareigų ir užgrobti jį lizingavusią partiją.

šaunuolis Skvernelis

šaunuolis Skvernelis portretas
sugebėjo parodyti, kad ne viskas Agrokoncerno valdoma. O valstiečių partija pagal sudėtį tai oho dabar kaip atrodo - radikalių politikų grupė.

Valstiečiai \\\\\.../////

Valstiečiai  \\\\\...///// portretas
šaunuoliai,valosi nuo šiukšlių.Sėkmės jiems.

Kęstas

Kęstas portretas
„Pagarba žmogui ir valstybei, teisingumas, sąžiningumas, pareigingumas, nešališkumas ir, žinoma, atsakomybė." Visiems patinka. Didžkukuliai irgi visiems patinka. Steigiam didžkukulių frakciją. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Zmogui ,

Zmogui ,  portretas
politiniai išdavikai - išdavė savo rinkėjus dėl asmeninių ambicijų , todėl turi žlugti . Jais pasitikėti negalima . Suprasčiau , jei neatitinka vertybės , tada dedi mandatą ir eini iš seimo lauk , nes nebeturi rinkėjų , kurie tave rinko dėl " valstiečių " partijos programos . Po to demonstruoji vadybinius gebėjimus , sukuri naują politinį darinį kurį , susirenki rinkėjų balsus ir , jei pavyksta , po sekančių rinkimų į seimą jame dirbi . Tada galima linkėti sėkmės , o ne dabar - palieki tuos , kurių dėka tapai seimo nariu . Gėda turėtų būti , o ne pagarba . Todėl aš linkiu tik politinio žlugimo . Rinkėjai t.p. politinių išdavikų nemėgsta .

Zmogus

Zmogus portretas
Saunuoliai, linkiu tik sekmes. P. Saulius Skvernelis tikrai gabus, turintis kompetencijos vadyboje ir politikoje. Tad tegul pildosi siekiai ir darbas .

Tam cha cha , keisk dilerį )

Tam cha cha , keisk dilerį )  portretas
galėsi užjausti tuos prie kurių prisiglaus politiniai išdavikai :))) Netrukdys net Skvernelio keliuko istorija :))) Valstiečiai apsivalė nuo politinių išdavikų , o tai tik į gerą partijai :))) Liberiai surenka visokias politines atliekas , lauk žinių :))

Atsakymas

Atsakymas  portretas
Dulkė , Dulkė ...? Tas , kuris papletkino apie "vagonų dingimą" , nes teisėsauga niekam nepateikė įtarimų ? :))) PIŠ protežė pletkininkas ...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Užjaučiu gandragalvius. Jiems liko vienintelis džiaugsmas - spaudyti Karbauskio leisgyvę vištą.

Klausimas

Klausimas portretas
Savickas, Savickas ???.....................tai tas pats veikėjas kuris, Skverneliui premjeraujant, Verygai vadovaujant, pradangino 20 vagonų iš Kinijos gautos medicininės įrangos?

Medkirtys

Medkirtys portretas
Lapinskas su Vakarų medienos grupe manau padirbėjo :)

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit R.Karbauskiu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit S.Skverneliu,spaudžiame ŽALIĄ.

Faktas

Faktas portretas
Naujos frakcijos pavadinimas neatitinka tikrovės ir yra įžūliai melagingas. Net pirmokas, suskaičiavęs frakcijos narius, neklysdamas įvardins naująją frakciją - "velnio tuzino" frakcija.

dc

dc portretas
Dėl pasaulinių finansinių pokyčių yra neįtikėtinas finansinis potencialas; dalinuosi, nes noriu pagelbėti kitiems. XRP blockchain sistema yra pritaikoma iš ko ateina ši galimybė; norisi, kad ir kiti bent jau žinotų apie tai ir turėtų pasirinkimą, ką daryti. Informacija: drive(.)google(.)com/drive/u/1/folders/1YpIKrYhP-lOHcn23L-rfS5tsG_Qk0-Ox (ištrinti skliaustelius).

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Gaila nepadėjo žmogus taško po užrašu ant asfalto.Aš dabar padėčiau su ta vieta su kuria "linksminasi" kacewivičius.---Nevėlu.

tomas

tomas portretas
Skvernelis čia pat neigia pats save - nenorėdamas dalyvauti skaldymo operacijose būtent pats ir vykdo skaldymą. Lizinnginis ir liks lizinginiu.

juokinga?

juokinga? portretas
Dauguma trašų neterminuotos, ar jau pastatė geležinę uždangą ir jokių prekių iš rytų? O kaip gyvensim be kiniečių? Nebus trąšų, ūkininkai natūraliai tręš, lietuviai nepražus.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ne bereikalo korepetitoriai ilgus metus mokė Skvernelį užsienio kalbos. Pasekmės akivaizdžios - "good by" Karbauski.

O kokia ,,dermokratija ,,atstovaus sie super Puper veikejai

O kokia ,,dermokratija ,,atstovaus sie  super Puper veikejai portretas
konservatdegeneratu , socdemonu , libersosine, ar LGBT ,???ar kiekvienas sava nuosava ,dermokratija ??Butkevycius -socdemonu, skvernelis- konservat degeneratu , Savickas su tomilinu -LGBT . Bakas -nedanesiotus libersosus... o Pulko damos ,,Vardan tos Lietuvos ,,,visiem dalins demokratija per visas skyles uz dyka....

juokinga iki graudumo

juokinga iki graudumo portretas
Dėl JAV sankcijų pasibaigė baltarusiškos trąšos, tai kai kam kaip ir nebelieka tikslo vaidinti santaiką. Pasižiūrėsime į naujosios frakcijos laikyseną būsimuose ginčuose dėl "Birių Krovinių Terminalo" ateities. Tada ir susidėlios visi taškai. Niekada netikėjau, kad Karbūdijus su Stribu bendrą kalbą rado, visada maniau, kad Stribas šeimininkų buvo įpirštas Karbūdijui varu per šantažą.

Jonas

Jonas portretas
Politikų išdavikų kuriama grupė ,manau už juos tikrai niekas ne balsuos per rinkimus.Pateikite visa jų sąrašą kad žmonės pažintų.

Jo.

Jo. portretas
sako ka bičkienė kiekvienais rinkimais Karbowskiui kainuodavo kažkur 5 gabalus. Matyt dabar skvernas tiek moka? O gal daugiau?:D:D:D

Nezabitauskui

Nezabitauskui  portretas
Ir aš taip manau . Liberkonservatoriams su seimo dauguma reikia Stambulo konvencijos , Partnerystės įstatymo , narkotikų dekriminilizavimo ir t.t. Valstiečiai - priešinosi , seimo nariai priklausantys frakcijai privalėjo laikytis partijos programos . O dabar , šių politinių išdavikų , nes kadencijai buvo rinkti kaip " valstiečių " programos vykdytojai , skaldo didžiausią opozicinę partiją ir ...LIETUVA ir tauta , šių politinių išdavikų dėka panašu gaus ir Stambulo konvenciją ir Partnerystę ir narkotikus ? Atvira politinė išdavystė ? Jie balsuos kaip reikia PIŠ vyriausybei ir seimo daugumai , matyt už " gerą " darbą gaus pareigas . Lietuva neturėtų pamiršti " didvyrių " . Rinkėjai nemėgsta parsidavėlių , jie tik sąrašiniais tampa kaip liberalus pranckietis Nr 3 ir vėl keliauja į seimą . Feeee...

Klpd.

Klpd. portretas
Ot dblai:D). Jiems mažai pavyzdžių kai tokie skilimai sunaikina ne tik atskilusius bet ir partiją, kurią jie išdavė. Socialdemokratų pavyzdys po nosim. Skvernelis nėra toks pats iš saves stiprus, protingas ir žavingas kad pajėgtų susidoroti su idėjinio vado funkcijomis ( patraukti visuomenę į savo pusę, ugdyti skaidrią, nepriklausomą, suderintą aplinką partijoje ar įžiūrėti kuris jo narys yra tikras draugas-partietis o kuris pasislėpęs patologinis išdavikas:D). Nelabai man tas Karbauskis (mano nuomone perdaug ,,lėtai judantis"), bet kažkodėl kyla bjauri panieka visiems jį palikusiems. Jau iš pat pradžių į valstiečius sulindo visoks sudas kuris iki dabar dar eina lauk. Ir dar jo bus..

kauniečiui - anonimui - pašenkai

kauniečiui - anonimui - pašenkai  portretas
Tai čia tu su " protinga galva " nežinai kas yra partijos programa ir tai , kad jos PRIVALOMA laikytis ? Partijos pirmininkas Karbauskis tiesiogiai " atsakingas " už programą ! Jis negali toleruoti tų narių , kurie PAŽEIDŽIA partijos vertybes dėl PAREIGŲ , dėl asmeninės valdžios troškulio ! Išprotėjusi , mano galva , ši PIŠ vyriausybė ir seimo dauguma , kuri TIK PRADĖJUSI dirbti siekė Stambulo konvencijos ratifikavimo , Partnerystės įstatymo priėmimo , narkotikų dekriminiluzavimo , sukėlė migrantų krizę , " parnešė juodąją saulę " į Lietuvą - kuri dabar reikalauja " laisvių " !!! Valstiečiai negali dėl programos pritarti šiai Lietuvos " žlugdymo programai " , dėl ko jiems pagarba . O PIŠ vyriausybė pati blogiausia per 31 m . Skvernelis su politiniais išdavikais gali prisijungti prie " nekenčiančių Lietuvos " liberkonservatorių , libersocdemų , laisvų ir liberalių ...Tik politiniai niekšai ir savo rinkėjų nekentėjai , mano galva , taip elgiasi . Savų rinkėjų išdavikai neverti pagarbos.

jooo

jooo portretas
Skaldo visuomene koncervatoriai su savo saika, to gali nematyti tik aklas. O sie nariai tik prisiplakeliai kur silciau ir sociau, beje jie atitinka valdanciuosius - arogancija ir noru diktuoti savo salygas.. Vyriausybe zadejusi visus girdeti ir diskutuoti - savo pazadus pamirso! Istatymuose didele spraga, jei palikai partija su kuria atejai i seima - turi seima palikti, tai rinkeju ir partijos isdavyste!

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Skvernelį, jei kas atsimena, seniai jau laikiau Trojos arkliu, įridentu pas valstiečius jų programai (valstybinis bankas, valstybės alkoholio monopolis ir t.t.) stabdyti ar diskredituoti. Dabar ką - boba iš ratų, arkliui lengviau. Gal tik Tomilino gaila, protingas buvo vaikinas, galėjo daug pasiekti. O Skvernelis su Kukuraičiu (gal ir kiti, bet kitų sąrašinių menkystų nepažįstu) - liberalai, jokie demokratai. Ir dar apsimetėliai - jei būtų garbingi žmonės, eitų iškart pas liberalus. Bet panašiai ir nutiks - po kiek laiko Skvernelio šaika pereis pas valdančiuosius už dvi ministrų kėdes.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai LAISVĖ. Jei partija po rinkimų "nuklydo į dausas", tai kuo daugiau protingesnių ją paliks, tuo ir Seimui, ir Lietuvai bus tik geriau.

Neptunas

Neptunas portretas
Kiekvienas paliekantis partija, turi būti išmestas iš Seimo ir gali tik po rinkimų jei išrinks.

ALGIS

ALGIS portretas
Karbauskis įsijautęs ir jaučiasi nepakeičiamas , kaip hitleris .

tam kaunieciui

tam kaunieciui portretas
kiek tau moka LGBT ir TS LDK už komentara

kaunietis

kaunietis portretas
Man be diktatoriaus pas valstiečius, labai į akis krenta nusikalbanti "teisininkė" .Vien jos pasakymas apie skiepų pateikimą Seimo pirmininkei, pasako apie šią senę daug ką... Jei ta partija [ valstiečiai-žalieji ] tikrai nori padoriai, normaliai, konstruktyviai dirbti, tai jie neišsipi...... prieš kitus seimūnus ar Lietuvos žmones, neregztų planų, kaip kuo labiau sukiršinti, apjuodinti, išsijuokti iš oponentų. Tiesiai , šviesiai galiu pasakyti, kad padoriausi paliko "falšyvą" politiką. Kaip paliktieji paskutiniais metais elgėsi, neina suprasti jokiai protingai galvai. Atsiskyrėliai tikrai sudarė gana padorių, konstruktyvių, tikiu, prisidėsiančių prie šalies vystymosi, žmonių. Iš jų nesigirdėjo nei šmeižtų kitoms partijoms ar jų nariams, nesimatė labai priešiško, nenorinčių bendrauti su pozicija pareiškimų, patarimų, nuomonės....Manau, nauja frakcija bus gera, pozityvi opozicija.

Kaip anonimas taip idiotas pletkininkas

Kaip anonimas taip idiotas pletkininkas  portretas
Gali nors vieną " kiršinimo " ar kitų šmeižimo FAKTĄ ? Tik per šiuos rinkimus išlindai iš būdos , todėl negirdėjai kaip " valstiečius " nuo pirmos darbo dienos pavadinus " ne tuos išrinko " pradėjo dergti ir pasijonius kilnoti liberkonservynas ? Liberkonservynas kiršina iki šiol . Kaip " valstiečiams " gali pakenkti apsivalymas partijoje nuo asmenų kurie kenkė , nes nesilaikė partijos programos vertybių ? Jų tikslas - valdžia . Mano galva , puiku . Viena iš padoriausių partijų " valstiečiai " kurie dirba šalies viduje , jos žmonėms ir Lietuvai . Prie " valstiečių" žmonės atsigavo .

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauskiui labai pakenkė kitų partijų šmeižimas per savo narius, o taip pat visokie kiršinimai , kaip maršistų žygiai prieš valdžią ir panašiai. Ta partija labai stengėsi visus supriešinti, kelti suirutę, maištauti, kelti riaušes. Žmonės tokių nemėgsta.Kaip sakoma, patys sau įššovė į koją....

Anonimas

Anonimas portretas
1. Senai, ir ne vienas, žmogus sakė, kad valstiečiai-žalieji , tapę opozicija, dirba ne konstruktyviai, neprisideda prie šalies vystymosi, kelia destrukciją, kaišioja pagalius į valstybės vystymosi ratus. 2. Jų partijoje buvo jaučiamas [ ir yra ] diktatas iš pirmininko pusės, kuriam padeda, kadais žymiu buvęs ,advokatas, buvęs ŽŪR pirmininkas, kai kurie "žemvaldžiai". 3. Nemažą žalą padarė ir jų partiečių šmeižtai kitų partijų atžvilgiu, kur daugiausia kenčia TS LK bei jų pirmininkas

Anonimas

Anonimas portretas
Skvernieliui pirmiausia jo ego,ko jis prieš rinkimus ragų nerodė o lindo i seimą prisidenges valstiečiais.

gerai

gerai portretas
jau ryskeja kas su kuo ir /valstieciai/ valosi nuo tu farskvernu ir ju padurku kurie su socbergklanu nese veidmainiska gobsuma ir kreiva /tiesa/ bei zmoniu kancias ir siandien prisisiurbe kaip tos siurbeles prie valdlovio sie politlavonai ir toliau is jiems leisto papratymo jesko durniu deja ir randa zinoma ne uz aciu o nerealius pazadus kurie pilasi kaip is gausybes rago .ir teisinga kai kunigas A Bulotas prezidentuka apibudino kaip eroda kurio paliepimu zudomi vaikai matosi istorija kartojasi bet sis kluonas /klonas/ iki siol nesupranta koks setonas ji uzvalde?=========================

L?

L? portretas
O, kad taip iškart po rinkimų. Galima būtų buvę ir laisvą partiją atlaisvint.

Jis

Jis portretas
Tuščias burbulas. Kas jie tokie ? Prasmirdę prisiplakeliai. Ką jie gali pasiūlyti Lietuvai ? Tuščius pareiškimus, kuriuos išplatins sisteminė žiniasklaida.

:))))

:))))  portretas
Butkevičius taps politiškai aktyvus kaip kas ? Jis seniai pasimetė tarp politinių atspalvių :) Buvo socdemų vadas , dabar seime kaip " žaliasis " ir taps " aktyviu " :))) Balsuojant už Stambulo konvenciją , už Partnerystės įstatymą , tokiu kokie yra dabar libersocdemai ? O Tomilinas ? :) Baškienė neverta jokio dėmesio ...kas dar ten ? jos buvusi padėjėja mogenienė , buvusi socdemė , dabar " valstietė " ? ....Oi , kitų net nežinau , nors seku politinius įvykius :) Ponui Skverneliui , gėda klausytis politinių melagių ( nėra jokių kalbų , kad paliksiu frakcija !!!!! Prieš savaitę sakėte ? ) ...Tik tiek ...žlugimo , jus , mano nuomone , rinkti gali tik visiški nevykėliai be garbės be ištikimybės Lietuvai . Taip manau apie visus politinius išdavikus .

vilte

vilte portretas
kam tas Karbauskis itempe ta skverna i politika?Ar galima pasitiketi siuo zmogumi?Tai specifines bendruomenes atstovas

?

?  portretas
Ir ką , kokius rinkėjus " atstovauja " išrinkti su " valstiečiais " ir juos KADENCIJOS metu , DARBO metu palikę parlamentarai ? Tai padorūs žmonės ? Jūs gal juokaujate ? Ar žinote ką reiškia žodis PADORUS ? !!! Man šis darinys šaika be programos , be rinkėjų TIK SU NORU prie valdžios ! Todėl žodis Lietuva pavadinime neturi prasmės , juos rinko į seimą LIETUVOS ŽMONĖS , kuriuos jie išdavė . Tai eilinis " lovio " darinys . Be pagarbos , ponai .

Esate pavydus pletkininkas ...

Esate pavydus pletkininkas ... portretas
ir dar BE SMEGENŲ !!! Visos 10 personų buvo ne pas Karbauskį ( beje nei vienas teismas nepripažino jo žemgrobiu ar dar kaip kitaip nusikaltusiu !!!! - pletkinate ir pavydite darbančiam Lietuvos žemę ) VISI 10 PRIVALĖJO LAIKYTIS partijos Programos , nes priklausė " valstiečių " frakcijai ! Niekas jų nevertė kartu su " valstiečiais " kandidatuoti į seimą !!! Tik ypatingai bukas nesuvokia . Netiko partijos programa , dedi mandatą ir PER KITUS RINKIMUS kandidatuoji su kuo nori !!! Dabar jie yra politiniai išdavikai APGAVĘ RINKĖJUS . Taškas .

Atėjo pagaliau į protą

Atėjo pagaliau į protą portretas
Nesu Skvernelio gerbėja,bet lyginti jį su Karbauskiu tikrai neprotinga būtų.Juk Karbauskis paprasčiausias žemgrobys niekšelis,neaiškus tipelis,nežinai,nei kas jo šeima,nei iš kur jo tie turtai atsiradę tuoj po Nepriklausomybės paskelbimo.Juk sovietmečiu negalėjo iš atlyginimo šitiek prisikrauti pinigėlio ir turto.O tie palikę jį tikrai toj gandrinių partijoj buvo ,palyginti,padoriausi.Tiesiog gėda tokia partija su visokiais gaižauskais,kepeniais,gražuliais,širinskienėm ir panašiais.

Linkiu žlugimo :) kaip visiems

Linkiu žlugimo :) kaip visiems  portretas
politiniams išdavikams . Būnant " valstiečiu " reikėjo ŽINOTI partijos programą ir DIRBTI Lietuvai bei tautai . Deja ...norintys Stambulo konvencijos ratifikavimo , " raskevičių " Partnerystės įstatymo , narkotikų dekriminilizavimo - TURĖJO PALIKTI " valstiečius " !!! Rinkėjai balsavę už jus ponai Baškiene , Skverneli , Tomilinai ir kiti ..... dėl partijos programos !!!! Jūsų LIKO APGAUTI !!! Politiniai apgavikai vaizduojantys gelbėtojus turi žlugti . Jūs ne partija su programa , o eilinė šaika papuolusi į seimą " ant kitų sprando " ir siekianti ne dirbti tautai , bet " valdyti " ir gauti postus valdyme . Šlykštūs iki pykinimo , bent man . Valstiečiams pagarba , apsivalius bus lengviau dirbti Lietuvai , o ir rinkėjai , stebintys siūlymus ir balsavimus , išsigrynins nuomones apie personas . Man Skvernelis buvo slidus , lyg prie partijos kuri deklaruoja vienas vertybes , bet balsuoja seime priešingai ? Kaip ir Tomilinas ar ...

kokia

kokia portretas
turetu atsistatydint kurie parazitai laksto is vienos partyjos i kita ,priesaikos lauzymas

skvernelis kaip š ū d i n a KIAULĖ, "dirbo"opozicijoje,

skvernelis kaip  š ū d i n a KIAULĖ, "dirbo"opozicijoje, portretas
iki susirinko pas Valstiečius a t k u t u s i u s VERŠIUS. ----Būtų p a r š a s jeigu komandą būtų susirinkęs iš p a š a l i e s.--Nuvylė SKVERNELIS savo p a r a z i t i n e veikla-- už tai n u b a u s ne tik GYVENIMAS/ negalima gyventi kitų sąskaita/ , bet ir KONSERVATSOCDEMAI.

as

as portretas
Nei vienas atskalunas nepasake priezasties ,kodel taip paisielge,gal nusibodo dirbti saziningai?gal valstieciu rinkimine programa pasikeite ?,kurios deka juos zmones isrinko i seima ,Gaila ,kad Ramunui nera Dievo duota atskirti zmoniu kas yra kas,galiu tik kaip turinti gyvenimo patirti duoti patarima ,RAMUNAI VENK SALDZIU ZMONIU TOKIE TAVE VISUOMET ISDUOS ,GERIAU tikek tais kurie tau rezia tiesa i akis ,nesiklausyk ,kas ka sako apie kitus ,zmones pavydus jais tiketi negalima.

cha

cha portretas
Iš vieno kolchozo į kitą. Kuris parodys geresnius rezultatus dar pamatysim.

Vėlyvas praregėjimas

Vėlyvas praregėjimas portretas
Kremlinį Naisių kolchozo lizdą jau palieka praregėję žmonės.

nuomone

nuomone portretas
Kaip gerai ,kad valstieciai valosi nuo buvusiu socdemu ir ju paziuras turinciu zmoniu ,kas ta Milute?kas ta Magoniene?atejus prisiplakus is darbo partijos.Bakas kuri pati dabartiniai atskalunai salino is partijos.Ju nebeliks seime po rinkimu ,tas pats Bukevicius kuris dirbo 26m.isvien su konservatoriais palaike vieni kitus ,todel Lietuvoje buvo like 2 milijonai zmoniu is beveik 4milijonu.

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas aišku su Skverneliu, nuo pat pradžių bandė ieškoti greito populiarumo, nueis užmarštin su kitais buvusiais komisarais.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Negiriu Karbauskio,bet Skvernelis irgi nekoks,iesko pelningesnio kasnio.

Kaunas.

Kaunas. portretas
Zmones jiem ir Lietuvos valstybe tik kad isnaudot ir pasinaudot,netikiu ju valdimu.

Beprotis konservatorius

Beprotis konservatorius portretas
Skvernelis tapo Švarkeliu? Beje, čia tas pats pilietis, kuris bent dešimtmetį gyveno name 3 sienomis, t.y. nematė, kad neturime ES ir NATO sienos? Rimtas žmogus:) Tas pats, kuris nematė, kad aplink taborą bene kasdien žūsta žmonės?:) Rimtas žmogus...

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
SS Šlykštynė.

Ką gi

Ką gi portretas
Pasimokė, pasinaudojo ir gana, toliau jau nori būti savarankiškas- tik ar užteks nuovokos....

malonybė

malonybė portretas
viena maloniausių žinių ne tik šį mėnesį... karbofosas lieka rūkyti kamputyje...

Išdavikai

Išdavikai portretas
Nieko jie nepasieks

Ok

Ok portretas
Gerai būtų,kad sutramdytų tą bobinčių vyriausybę

Jonas

Jonas portretas
Ar Baltieji rūmai informuoti apie tai? Kokia jų reakcija?

Galerijos

Daugiau straipsnių