Quantcast

S. Skvernelis mano, kad kabinti naują lentą Generolui Vėtrai nederėjo

Grįžti į straipsnį

kotas

kotas portretas
Štai kodėl protingi plaukai palieka kvailas galvas.

jonas

jonas portretas
dar vienas,geriau eik ir pasididink sau ir taip dideli atlyginima

Pilietis

Pilietis portretas
Viešoje vietoje kabinti ant pastato ,ką nori negalima.Turėjo jūti leidimas .Turi būti nuimtas ,nukabintas tas akmens luitas,jis yra pavojingas praeiviams.Jis gali savaime nukristi.

Anonimas

Anonimas portretas
ishsprogtaakis isgama

Nuomonė

Nuomonė portretas
Jei taip toliau, tai ko gero ne tik atminimo lentas pradės nuiminėti, bet ir lietuviškai kalbėti uždraus.

Lents

Lents portretas
Lenta pries dvidesimt metu niekam nekliuvo sendien zydam uzkliuvo tai kas cia nesantaika kelia dabar suprantu kodel pries zydus buvo vygdomi pagromai ir zydai buvo isvarinejami is visos europos lenkija ir lietuva priglaude juos ant savo sprando sendien matom ju dekinguma

Jei esi tamsta teisininkas,

Jei esi tamsta teisininkas,  portretas
tai kaip galėjai tamsta dovanoti kaimyninei šaliai tai, kas jai niekada nepriklausė, ką ji OKUPACIJOS metu pasiglemžusi buvo (vienuolyno pastatai). Ar, būdamas teisininkas, tamsta IGNORUOJI TARPTAUTINĘ TEISĘ, skelbiančią, jog okupanto pretenzijos į okupacijos laikais pasisavintą nuosavybę yra NIEKINĖS? Ar gal tamsta manai, jog tokias dovanas gali lyg ASMENINĘ dovaną dovanoti, kada ir kam užsigeidęs, jog NEPRIVALAI TAUTOS LEIDIMO ATSIKLAUSTI? Tauta nesuteikė tamstai Lietuvos savininko teisių, - suteikė teisę tik teisę atstovauti savo rinkėjams.

skaitytojas

skaitytojas portretas
uztenka,kad meras lenda i sikna zydams,o kitiems reikia rupintis zmoniu gerove

Manau

Manau portretas
O kokių įstatymų laikėsi Šimašius?Po kojomis mindamas ir neaiškių kėsinimų naikinimų mūsų kilnius žmones.Tai tiesiog jo tie veiksmai prilygsta nusikaltimams.O už tai irgi yra įstatymas.

kodel?

kodel? portretas
cia vyriausybeje taip ilgai rengiami premjero pasisakymu tekstai? kai jau visi, iskaitant kaimo senolius, pasisake tuo klausimu, ziuu ir premjero nuomone turim:):):)

Emma23

Emma23 portretas
Kviečiu jus į privatų sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta rasti sеksualinį partnerį!

vidmantas

vidmantas portretas
neteisus Svernelis-teks atsiprasyti-slove ir pagarba partizanams...

D_L

D_L portretas
Ka jis gali daryti, jei sali valdo akli, nebylus ir svepli patrijotai...

Kreivo ir grabas neištiesins

Kreivo ir grabas neištiesins portretas
Maniau, kad atėjus bausmei iš aukščiau, taps protingesnis, bet pasirodo jokių išvado nedaro. O tai veda į sunkią atomazgą. Visada žinojau, kad jis nevertas jokio pasitikėjimo, tik kodėl karabasas to nenori matyti?

jau

jau portretas
sionmosadbergeriai skalina kom ir lenda kaip ziurkes i tautos gyvenima sujaukdami moraliskai finansiskai ir dar fiziskai zmoniu gyvenimus ir nezinau ka jie darys kai jav elitas prareges ir supras ka jie remia o jei nesupras tai man gaila abieju antimoralyniu saliu.......

Lietuva lietuviams

Lietuva lietuviams portretas
Jeigu žydams nepatinka atminimo.lentos tegul PYYZDINA į savo Izraelį. Čia lietuvių žemė ir jie turi PRIGIMTINĘ teisę gyventi kaip norį ir ką atminti o ką pamiršti jų teisė. Lietuviai nevažiuoja į Izraelį daužyti jų atmimo.lentų.

Lietuva jau Izraelis

Lietuva jau Izraelis portretas
nes žydų šunsnukio ordino kavalierius gali nebaudžiamai tyčiotis iš Lietuvos Vyčio Kryžiaus 1-ojo laipsnio ordino kavalieriaus.

Aš manau

Aš manau portretas
Kitaip nei Skvernelis. Ir man pofig ką jis mano.

KLYDAU

KLYDAU portretas
Gaila SKVERNELIS man patiko

Ponuli Skverneli..

Ponuli Skverneli.. portretas
Ar jus suprantate uz kokia Valstybe atsakingas ir kokioje Valstybeje dirbate ir gyvenate ?! Juk jusu interesai dirbti savo Valstybei - Lietuvai,o ne kazkokiem atejunam zydukam. As nenoriu izeisti nei vieno,bet Zydai neturi vadovauti Lietuvai ,kaip daryti ir ka daryti.! Juk patys zydai suprantate viska puikiai,cia Lietuva ir mes nuspresime ka ir kaip gyventi ir ka daryti del Lentu ! Juk mes nevadovaujame Izraeliui,...Dusanskiui ir kitiems,bukite geri,atstokite nuo Lietuvos politikos ir now jos interesu ir nuo gyvenimo istatymu! Juk,visko pet daug,mes net nebuvome gime,o zydai mus apkaltina,kad mes "" blogieciai" nebenoriu rasyti tiesiogiai.Bukite zydai zmones,palykite mus ramybeje spresti savas vidines propblemas saviems lietuviams .Sekmes visiems.

Kauniečiui

Kauniečiui portretas
Ką ten, gerbiamasis, Izraelis! Nuvažiuokite į Lenkiją ir pamėginkite viešai pasakyti (tik pasakyti!) ką nors blogo apie Juzefą Pilsudskį. Gerai, jei po to spėsite pabėgti...

Kaunietis SS

Kaunietis SS portretas
Tiek p.Skvernelis,tiek ,tiek p.Šimašius susipykę su savo protu.Kaip 20m.kabojusi atminimo lenta ,staiga tapo neteisėta.Kokias,nesąmones gerb.politukai jūs čia vapaliojat.Tas žydiškas naglumas jums tikrai aptemdė smegenų veiklą.Žydai Lietuvoje daro tvarką.Ar jūs akli ir kieno interesus atstovaujat.Nuvažiuokit į Izraelio valstybę pabandykit padiktuoti savo idėjas.Kaip mat atsidursit belangėje arba prie sienos.O LT,žydų valia politikams šventa.Durnizmas,idiotizmas ir alshaimerio sindromas jūsų smegenyse.Kiek žydų dalyvavo žudant ir tremiant Lietuvos patriotus.Pateikit visuomenei šitus skaičius.Ar bijot eilinio žydų pagromo?Belaižydami žydams subines patys jį ir išprovokuosit.

Antanas

Antanas portretas
Nu jo... Mentas ir Afrikoje yra mentas...

to istorikas

to istorikas portretas
o kitu galima lupt,o arbu ne...aplamai ko tie arabai nerimsta toj lt,jai jiems cia taip blogai lai varo savon tevynen prie vidurzemio juros...

,,Istorikui"

,,Istorikui" portretas
Esi tik supelyjusios sovietinės fufaikės utelėtų siūlių ,,istorikas".

keista,bet

keista,bet portretas
tamstos nuomonė visai nereikalinga.

Kietakakčiui Skverneliui

Kietakakčiui Skverneliui portretas
Atminimo Lenta ne savavališkai pakabinta, o tik atstatyta prieš tai vandalų sudaužyta, o , restauravus, vėl pakabinta, vėliau parsidavėlio Šimašiaus savavališkai nukabinta gen. Vėtros Atminimo Lenta.

Istorikas

Istorikas portretas
Žydų getų kūrimas, žydų turto grobstymas yra holokosto sudėtinės dalys. Holokosto vykdytojui J. Noreikai, nežiūrint į kitas aplinkybes, paminklų neturi būti!

Cha-

Cha- portretas
Mentas visada liks mentu. Nenustebino skvernelis. Gėda!

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
pastatyti mentui karveliams tupejimo vieta

Galerijos

Daugiau straipsnių