Quantcast

S. Skvernelis: kyla klausimų, ką pasakė Seimo narys, kad prieš jį panaudota prievarta

Seimo opozicijos lyderis Saulius Skvernelis teigia, kad yra per daug neatsakytų klausimų dėl to, kas įvyko Seimo nario Mindaugo Puidoko kabinete atliekant kratą, tačiau fizinė prievarta bet kokiu atveju negalima.

„Šiandien bent jau man daugiausia klausimų kelia tai, ką pasakė Seimo narys M. Puidokas, kad prieš jo asmenį naudota prievarta. Konstitucijoje labai aiškiai pasakyti keli Seimo narių apsaugos arba imuniteto atvejai. Besąlygiškai Seimo nario asmuo yra neliečiamas“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė jis.

„Jeigu yra sankcionuota krata, tai nelaikoma Seimo nario imuniteto pažeidimu. Tačiau jeigu jo atžvilgiu naudota fizinė prievarta, mano galva, tai yra esminis Konstitucijos pažeidimas“, – teigė S. Skvernelis.

Šiandien bent jau man daugiausia klausimų kelia tai, ką pasakė Seimo narys M. Puidokas, kad prieš jo asmenį naudota prievarta.

Kita vertus, jis pabrėžė, kad apie galimą fizinę prievartą pranešė tik Seimo narys.

„Kol kas nežinome aplinkybių, kas ten buvo“, – teigė opozicijos lyderis.

Seimo Darbo partijos frakcijos narys M. Puidokas ketvirtadienį pareiškė Seime patyręs STT agentų smurtą, teisėsaugai atliekant kratą jo kabinete Seime.

STT pranešė, kad jos darbuotojai turėjo prievarta paimti telefonus iš M. Puidoko, nes parlamentaras atsisakė vykdyti teisėtus pareigūnų reikalavimus.

Seimo narys tvirtino, kad pareigūnai jį smaugė, įplėšė drabužius, iki kraujo subraižė ranką.

STT teigia atliekanti ikiteisminį tyrimą dėl galimos korupcijos, M. Puidoko padėjėjas Kęstutis Motiečius įtariamas papirkimu ir prekybos poveikiu.

Tyrimas pradėtas gavus Seimo nario konservatoriaus Mato Maldeikio pranešimą apie bandymą jį papirkti.

Tyrimo duomenimis, M. Puidoko padėjėjas Kęstutis Motiečius Seimo patalpose pasiūlė M. Maldeikiui 50 tūkst. eurų kyšį, kad Seimo narys asmeniškai palaikytų ir paveiktų kitus kolegas, kad būtų sustabdytas ar atidėtas neribotam laikui Loterijų ir lošimų mokesčio įstatymo pakeitimo projekto priėmimas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

viskas gana paprasta

viskas gana paprasta portretas
Atlikite seimūnų priklausomybių analizę, viešinkite, kas ką su kuo ir kaip vartoja, kokie iškrypimai, kokie duomenys apie genetiką - ne kliedesius apie gražias biografijas viešinkite, o tikrąją padėtį - tai yra, tiek ir tiek yra palikuonys visuomenei pavojingų recidyvistų, kalintų uždarose zonose Sibire, kur talpino recidyvistus-žudikus --- tiek ir tiek N. Vilnios psichiatrinės pacientų, kurie NIEKADA nebebus pagydyti... tiek ir tiek narkomanų, susijusiųjų su narkobizniu... tiek ir tiek turi namuose išsigimusius vaikus, su kuraiais dar ir patys lytiškai santykiauja - tai iotin plačiai paplitęs dalykas vadinamojo "elito" šeimose, pavyzdžiui, itin artimų giminaičių nuolatiniai seksualiniai ryšiai po narkotikų orgijos ir t.t. PIRMYN - tai viešas interesas. įtraukite tuo pačiu ir prokurorus, teisėsaugininkus --- Vyriausybės narius su žinomesniais klerkais... sėkmės. Tik neužmirškite - TAI VIEŠAS INTERESAS, NEPAVIEŠINSITE PATYS, VIEŠINS NEPRIKLAUSOMI TARPTAUTINIAI EKSPERTAI - nepaparekami.

cha cha cha

cha cha cha portretas
atrodo, ir sis norejo tapti prezidentu

yra

yra portretas
reali prielaida kad tai lbgt darbas ir nebe SP isikisimo i represines strukturas nes turi tamru rysi su stambulo k bei vaiku grobimu kas jai nurodyta veikt ka ir matome provokacijas bei valdziagyviu intigas siu demonu pasikratyme ciniskumo euforijoje?;;;;;;[]
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių