Quantcast

S. Skvernelis koaliciją su konservatoriais įsivaizduotų tik su viena sąlyga

Grįžti į straipsnį

Kis

Kis portretas
Manau rinkejai pasirinks realius darbus,nes rinkiminiai pazadai per 30 metu prarado savo patraukluma,nes galima apgauti daugausiai 2 kartus,paskui jau reikia isreikalauti uz kazka?Uz 100 metu islaptinima(tai toks stebuklas,kai tu "nekenti savo "priesa"ir ji apsaugai,o tada jau jis jau tavo!)Bus tokiu,kurie 30 metu priaugo su pasturgaliu prie kedziu,bet siandiena nuskriaustuju,apgautu dauguma,neblogai kad leistu ir emigrantams,bet tie nutole nuo realiu musu gyvenimo,tad ar verta?Kazkas gausis panasaus,kai 20 metu ruseliai gyvena pas okupantus (vokiecius)ir renka tik Putina?Uz ka ji renka,uz pazadus dar 16 metu valdzios,juk per 20 metu jis galejo bent kaip Svedijoje padaryti,turi visa Mendelejevo lentele turtu,o kas is to?

Baranis

Baranis portretas
Žmonės, netikėkit ožiais !

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Aš su koncervais net šikt vienam aerodrome neičiau,tuo labiau su jais dirbti.Nebent neliktų nei vieno dabar esančio snukio,o liktų tik tas šlykštus pavadinimas-'koncervai'.Tada galllll................Skverneli,neišbarstyk BALSŲ.

Tam Manau ,

Tam Manau ,  portretas
O kas perskaitė " Raudonoji Dalia " už ką balsuos ? :)

O aš pritariu Skverneliui

O aš pritariu Skverneliui portretas
kam versti dirbti tuos , kurie nesugeba ? Jų gebėjimai patyčios ...

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Skverneli,kas perskaitė knyga ,Kabinetas 339 ,,apie Jūs ir jūsų kabineta tas už Jūs nebalsuos,Ir jungtis galimai reikėtu galvoti konservatoriams.

Anonimas

Anonimas portretas
stai ir islindo viskas i pavirsiu,teks uz socdemus balsuot

VZAIMNO

VZAIMNO portretas
- ir pas valstiečius yra net ne keli, o keliolika padorių politikų. Ir su jais būtų galima dirbti , atsisakius pirmų nereitinguojamų politikierių :)

Galerijos

Daugiau straipsnių