Quantcast

S. Skvernelis: karantinas turėjo baigtis gerokai anksčiau – valdžia pertempė

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Visiškai sutinku su Skverneliu. Šitą vyriausybė per ilgai uztempe karantina. Reik tikėtis, kad daugiau jo niekada nebus ir, kad jokios deltos nesugadins epidemiologinės situacijos, net kai ateis ruduo. Antraip jei dar bus vienas karantinas aš nusižudysiu, nesiruošiu gyvent dar vienus metus tokiom sąlygom kai viskas uždaryta ir nėra įprasto gyvenimo rėžimo

pensininkė

pensininkė portretas
ko kaltinate vieni kitus nei Veryga nei Skvernelis jūsų nesugos saugokitės patys, ar būtinai turi pasakyti kad neik be kaukės laikykis atstumo, patys prieš Kalėdas varėte po prekybos centrus dėl dovanėlių aukojote sveikatą, negi tokie nesupratingi kad būtinai turi uždrausti, o jei neuždraudė reiškia galima mastykite patys ir protingiau elkitės, koks karantino panaikinimas jei liko apribojimų, tų kaukių niekaip negalime atsikratyti jau baigia uždusinti

jo

jo portretas
tik visi6kas veryga gali galvoti,kad paskelbus karantina ant rytojaus situacija bus puiki...

Gėda Sverneli ir visa karbauskio šutvė

Gėda Sverneli ir visa karbauskio šutvė portretas
Geriau patylėtų, taip užleidę ligą ir tikrai kalti dėl tiek mirčių, nes laiku nesuvaldė situacijos.

teisybės dėlei

teisybės dėlei portretas
Jei Skviernėlis ir Veryga nebūtų pasyviai suorganizavę masinių žudynių prieš Vėlines, tai tas karantinas tikrai būtų pasibaigęs gerokai anksčiau.

idiotui

idiotui portretas
karantinas buvo paskebtas lapkričio pabaigoje ir jį dabartiniams valdantiesiams teko tik griežtinti,nes prie asilo verygos jis buvo simbolinis,dėl ko situacija tapo nevaldoma ir dėl ko Kėdainių krematoriumas viršyjo visus planus

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Aha, o kai prie jūsų valdymo nebuvo karantino (tiksliau jis buvo paskelbtas gerokai vėliau) ir per parą buvo užsikrėtusių daugiau, negu 4000 žmonių, tai čia nebuvo per vėlu, ar ne??? :)

bukenoms

bukenoms portretas
lapkričio 14,kai dabartinė vyriausybė pagaliau perėmė valdžią iš valstiečių užsikrėtimų skaičius buvo 2000,kuris per 10 dienų išaugo iki 4000.Toks buvo paveldas,nors dar per 2 rinkimų turą kolxoznikai buvo raginami įvesti karantiną kuo greičiai,nes užsikrėsdavo nuo 1000 iki 2000 per dieną

'ka?

'ka? portretas
fare pasiilgai valdzios taip mums lgbt pridurku nereikia bet susigrazinsim /valstiecius/ be karbauskio nes A Sirinskiene ir yra tautos vedlys o garliavos siaubunui nebus vietos kaip ir kt socbergmafijos atstovams kurie pardave musu sali ir toliau ciniskai sliuzia prie valdlovio geda;;;[]

???

??? portretas
matosi,kad komentuoja vienas bukas valstietis.Gal asilas daktaras MENGELĖ

Idiotui :)

Idiotui :)  portretas
" valstiečių " karantinas nuo lapkričio 7 dienos !!!!! Rinkimai baigėsi spalio 25 !!!! Tik visiškas liberkonservyno laisvas gali būti toks bukas ...

" runkelyno " idiotui :))

" runkelyno " idiotui :)) portretas
Rinkimų antras turas įvyko spalio 25 !!!!! Rinkimus laimėjo liberkonservatoriai + laisvi !!!! Valstiečiai pagal statistiką spalio 24 " paliko " 480 sergančiųjų , o 4000 jau laimėtojų " auka " rinkimams laimėti : aimanos dėl perteklinių " valstiečių " priemonių !!!! Susergama ir platinama ne per vieną dieną ! Kaip tik pasekmės pagal terminus liberkonservyno " laisvių " :))

Idiotui :)

Idiotui :)  portretas
Na ir kas ? Mes žinome , liberkonservynas valdžią laimėjo spalio mėnesį :)) !!!! Po to buvo tarpuvaldis ! Kodėl laimėję rinkimus nedalyvavo " nueinančių " posėdžiuose , kodėl nerodė iniciatyvos ? 5 min iki posėdžio pabaigos atbėgimas ir rėkimas " ką nors daryti " - neturi jokios reikšmės :))) Jei rinkimų laimėtojams būtų rūpėję " susirgimų " mažinimas , būtų NUO PIRMOS DIENOS skelbia savo " 130 žingsnių " planą :)) Deja ..Eilinė veidmainystė , kuri kaip aiškėja turi ir " piniginį ekvivalentą " - skiepų pirkimas :))) Kuo daugiau sergančiųjų tuo daugiau vakcinos reikia :))) Visiškam bukam reikia būti , jei galvoti , kad liberkonservynas NORĖJO sumažinti sergančius :))) Sveikinu , tu idiotas :))) Kritinio mąstymo net užuomazgų nėra .

na to to runkelynui

na to to runkelynui portretas
ilgas kaklas trumpas protas-kas?-GANDRAGALVIAI.Jūsų bukagalvių žiniai dabartinė vyriausybė perėmė valdžią gruodžio 14 d.Kai užsikrėtimu sk buvo virš 4000.Štai praloštų rinkimų kaina

Oi dėdė Ignas

Oi dėdė Ignas  portretas
paviešino liberkonservyno baimę " bijo valstiečių " :))) Gerai , bijokit . Tą rodo ir PIŠ Vyriausybės " dugniniai reitingai " :))) Valstiečiai buvo geriausia vyriausybė ! O po PIŠ vyriausybės ir šios seimo daugumos koalicijos " valdymo " tikiu ,už valstiečių grįžimą ,balsuos visi sveikos galvos rinkėjai . Nesvarbu už ką balsavo anksčiau :))) Lietuva vėl turi suklestėti , o žmonės atgauti orumą , auginti vaikus ir nebijoti būti išdergti už tradicines pažiūras . Taip , valstietiškos vertybės skiriasi nuo liberkonsrrvatoriškai laisvų . Bijokit :)))

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Karantinas pratęstas būtent apsaugoti tautą nuo skvernelio ir karabaso gangragalvių viruso suaktyvėjimo.

Z

Z portretas
Toks pat parazitas, kaip ir dabartiniai

Zemaitis

Zemaitis portretas
Gal ir neblogas vyras tas Skvernelis, tik jam maiso tas suknistas suvalkietiskas charakteris

:)))))

:))))) portretas
O kur dar liberalios Čmilytės ir kitų " pergalės tortčiukai " :))) Šventė , platino , o dirbti ir būti " kaltais " pagal liberkonservyną - Skvernelis , Veryga ir " valstiečiai " ? Moralinės padugnės ...Kas akivaizdu ir tolimesniame valdyme : Stambulas , narkotikai , vienalytės , gėralas , kainų kėlimas ...O kas žmonėms ? Nieko ! Nei algų didinimo , nei pensijų.ar išmokų., net pensininkams grąžinti nurėžtų pensijų " neturi pinigų " konservynas ir jų PIŠ ....Pakilo dujų , elektros kaina , pažiūrėsime kiek iš tų varganų eurų bus apsimokančių už šildymą ...Kiek dar žmonių nuskurdinsite ? Skvernelio vyriausybė NESUTIKO pildyti energetikų noro dar jų valdymo metu pakelti kainų !!! O PIŠ " nieko negali " , o kainų kilimą vadina " atsigaunančia ekonomika " :))) Kokius kursus baigia tie liberkonservyno buhalteriai ? :)))

pietiečiui

pietiečiui  portretas
Iki ir PO RINKIMŲ ( spalio ) skaičiai buvo MAŽI . PRASIDĖJO TARPUVALDIS ! Jokios gėdos Skvernelio vyriausybei , kada naujai išrinkti liberkonservatoriai rėkia " mes žinome kaip valdyti " , " turime 130 žingsnių planą " , " mes geriausi " ir VĖL , kaip nuo pandemijos pradžios PALIKO " valstiečius " vienus tvarkytis ? Posėdžiuose naujai išrinkti nedalyvauja , iniciatyvų nerodo tik RĖKIA :)) Vėl viską pamiršote ? Susiraskite to meto straipsnius ....O kas dėl " rudens sergamumo " liko palaukti šio rudens , nes 2020 rudenį PASAULIS dar mažai žinojo " kas su virusu bus rudenį " :)

*****

***** portretas
Liberkonservatorius + laisvus kaip supratau rinko Tik toko zombiai ir kamuojami alzheimerio patryjotai ? Kritinio mąstymo nei tie nei tie neturi :)) Valstiečiai buvo sveiko proto valdžia ir besirūpinantys žmonėmis , jų verslais . Valstiečiai buvo geriausia vyriausybė ! Tik " grybauskaitėms " išrinkti ne tie .

pietietis.

pietietis. portretas
praeita vasara nebuvo covid mutaciju- del to situacija buvo geresne, bet ruduo buvo tirkra geda, skverneliui , nors anksciau skvernelio vyriausybe dirbo neblogai.

To runkelynui

To runkelynui portretas
Esi psih.ligonis tikriausiai konservas nemąstantys ką rašai ir šneki

Na , kad komentuoja " runkelynui "

Na , kad komentuoja " runkelynui "  portretas
proto vargeta jau aišku seniai . Logikos NĖRA . Kada vyko rinkimai į seimą ( spalį ) susirgimų skaičiai buvo maži - uždaryti verslus ir žlugdyti Lietuvos žmones ? RINKIMUS LAIMĖJO LIBERKONSERVYNAS + LAISVĖ ! Kurie laaaabai kritikavo pasilinksminimo vietų darbo laiko trumpinimą ! Skverelio vyriausybė įveda nors " registraciją " baruose , kad būtų galima jei ką atsekti sergančius ! Kokios vyko VIEŠOS PATYČIOS , kokia kritika ir kokie " registracijoje " įrašai - PAMIRŠOTE ? !!! Viskas ką darė " valstiečiai " buvo PERTEKLINĖS PRIEMONĖS !!! Rinkimus laimėjus liberkonservynui " valstiečiai " nesijaudindami dėl " prestižo " galėjo kalti juodą karantiną , bet ...JIE GALVOJO APIE ŽMONES , VERSLUS ...Jie ne liberkonservyno " logikos " , kada viena sako būdami opozicijoje ir visai ką kitą - seimo daugumoje . Tokio karantino , kuris net po liepos 1 atleidimo , nelabai ir suvoksi :))) Draudimai , draudimai :))) Ši PIŠ vyriausybė pati blogiausia , nei kompetencijos , nei gebėjimų .

4

4 portretas
Niekas nepasibaigė, kaip reikia tu kaukių visur, taip ir pasiliko

Anonimas

Anonimas portretas
nieks nieko nepertempe REIKEJO BABKIU is EU PASSIMTI !!!!!DDDDDDDDDD

runkelynui

runkelynui portretas
būtų karantinas seniai pasibaigęs,jei kolxoznikai būtų laiku įvedę rudenį.Bet ne.KAd neatbaidyti rinkėjų,, aukojo žmonių gyvybes,kad tik būti geručiais.

Alex

Alex portretas
Kada tam mūsų žmogai gerai...?

Orakului , gebėjimai dingo ? :))) Pigu :)))

Orakului , gebėjimai dingo ? :))) Pigu :))) portretas
SKVERNELIS DAR 2021 KOVĄ ( dabar liepa ) sakė ____Kalbėdamas apie epidemiologinės situacijos blogėjimą, jis akcentavo, kad priemonės, kurios dabar yra taikomos, neduoda rezultatų, todėl reikėtų galvoti apie kitokius karantino valdymo būdus. „Žmonės turi savybę pavargti, turi savybę norėti kažkokių kitokių pokyčių. Metai laiko mes gyvename panašioje situacijoje, ir tokios priemonės, kurios galbūt buvo manoma, kad jos bus, na, labai efektyvios ir ilgalaikės, nedavė rezultato, dabar reikia ieškoti alternatyvos“, – kalbėjo politikas.

KAI DEDULE BUS TITULUOTAS, O ANUKAS ZAIS SVARBU

KAI DEDULE BUS TITULUOTAS, O ANUKAS ZAIS SVARBU portretas
VAIDMENI SEIME, TADA LIETUVA DAR LABIAU KENTES, NES LIETUVOS NERA. JA VALDO BRIUSELIS, AMERIKA, KAI PINIGU NESKOLINS AMERIKONAI LENGVA RANKA PAIMS LIETUVA UŽ SKOLAS. DAR IR PUIKIAI AMERIKONAI MARINA SU SAVO VAKCINELEM JOHNSON&JOHNSON IR KITOM "STEBOKLINGOM VAKCINOM"

Orakulas

Orakulas portretas
Po muštynių kumščiais nebemojuojama. Pigus triukas užsidirbti taškų.

NA NA

NA NA portretas
karanttinas jau seniai kitose valstybėse baigėsi ir yra pripažintas, kaip sezoninis paprastas, kaukės nuimtos ,----------landsberginiams karantino reikia ,kad kuo daugiau saviems atiduoti ,finansuoti ,ištaškyti milijardusm be jokių kontrolių ,kaip kubiliaus laikais ,kam norės tam duos ,iš kitų atims ,čia gi sukčiai landsberginiai ,,,,sėkmės nugalėti baimės pandemiją,, ,mirsim vis tiek ,ar su virusu ,ar be jo ,,,

Tam Gal

Tam Gal  portretas
O jūs dar tikite stebuklais ? :)) Džiugu :))) Gal žinote kur gauti " stebuklingą lazdelę " norams išpildyti , nes pačiam galvoti matyt nepavyksta ? :)))

kauniečiui

kauniečiui  portretas
kaip tvarkosi liberkonservatoriai su Šimonyte , Dulkiu ? Gerai ? :))) Tiek žmonių paskiepyta , tiek pinigų pasiskolinta KARANTINUI APMOKĖTI , kuris baigėsi tik vakar ! O ŠIANDIENOS LIEPOS 2 statistika - 30 sergančių !!!! Daugiau nei prie " valstiečių " Skvernelio vyriausybės rusėjo 2 d - 29 !!!! Valstiečiai buvo geriausia vyriausybė ir Seimo valdanti dauguma . Verslai nebuvo žlugdomi , valstybė nepraskolinama dėl nesąmoningo KARANTINO !!! Valstiečiai rūpinosi visais Lietuvos žmonėmis , o ne išskirtiniais verslais su poršais ir jachtomis , likę turėjo gyventi iš 260 eurų .

Gal

Gal  portretas
Galėjo tas pašnekovas savo valdymo metu padaryti taip, kad covid19 Lietuvoje išvis nebūtų., ???,

kauniečiui pletkinate

kauniečiui pletkinate  portretas
ar sunku suvokti SKAIČIUS ? Marazmas kurį nuolat demonstruoja konservatorių rinkėjai ? RODAU ANT PIRŠTŲ , paneikite arba argumentuokite 2020 VASARA baigėsi 08-31 . Covid susirgimų RUGSĖJO 2 dieną 29 !!!! Vasara " valstiečiai " karantino neskelbė ! O kas dėl " valstiečių " praskolinimo jau nepatogu ir rašyti , toks jausmas , kad rašai vargšui silpnapročiui , kuris nepajėgia suvokti . ES PRIPAŽINO Lietuva ( Skvernelio ir " valstiečių " vyriausybės ) valdymo metu Lietuvos ekonomika traukėsi viena MAŽIAUSIAI ES !!!! Antra !!! O štai kaip liberkonservynas ruošiasi panaudoti 2,2 MILIJARDO eurų , vieša paslaptis - slėpė !!! O kur dar skolos ? :))) Kur dingo išsilavinę lietuvaičiai ? Tarp liberkonservyno akivaizdu jų nėra :)))

Tu klp idiotas ?

Tu klp idiotas ?  portretas
Kito žodžio nėra ...Be jokių argumentų , faktų dergi žmones ? Alio , virtualus policininkas ?

klp

klp portretas
didesnio ciniko kaip veryga ir skvernelis,Lietuva neregėjo.Davedė šalį iki 1 vietos pasaulyje pagal užsikrėtimų skaičių,išvogti milijonai,praskolinti milijardai.O dabar drįsta kritikuoti,kai vyriausybė puikiai susitvarkė su gandragalvių paveldu.Bet niekas nesugražins tūkstančių gyvybių,dėl idiotiško ir nusikalstamo valdymo

MARINO SPECIALIAI KOKS CIA COVIDAS

MARINO SPECIALIAI KOKS CIA COVIDAS portretas
BISKI ORO NEIKVEPE. GYVENKIT TAISIKLINGAI, SVEIKAI IR KORONES NEIMS. GERIAU PAGALVOKIT, KIEK ZMONU PRIGASDINO, KIEK I DEPRESIJA PUOLE, O KIEK ZMONIU BE DARBO, MOKSLO BUVO. TAI CIA DIDZIAUSIAS VIRUSAS. SEDETI GERTI ALKOHOLI, VARTOTI NARKOTIKUS IR SPECIALIAI MARINTI, KAI ŠOKA ŠUNDAKTARIU PULKAS. GEDA.

kaunietis

kaunietis portretas
ponas mente, nebuk tas suva, kuris vis taikosi ikasti, nereikejo po praejusios vasaros palikti toki jovala tai ir karantinas butu kur kas trumpesnis, odabar savo griekus permeti kitiems, tai negrazu ir negarbinga

gandrašikniui

gandrašikniui portretas
o skvernas negalvoja,kad pernai ,kai užsikrėsdavo po 4000 į dieną ir mirdavo po 40-50,reikėjo skelbti karantiną.Bet ne.Vardan prašiktų rinkimų paaukota šimtai gyvybių

Turetu atsistatydinti, bet jie net nezada

Turetu atsistatydinti, bet jie net nezada portretas
KAD NUALINTA LIETUVA PER 30M.JAU SENIAI AISKU. KAS TUREJO GALVA IR MATE, KAD PO LAISVES PASKELBIMO NIEKO NEBUS. SENIAI PABEGO IS LIETUVOS. 2MILIJONAI PALIKO ŠALI, KAS LIKO. VALDZIAI VIENODAI ATSIUS IŠ TREČIUJU SALIU.

kauniete

kauniete portretas
Žmonės pažiurėkit you tube laida orlausko O JEIGU RIMTAI bus ijungtas 30 metu sajudžio minėjimas LABAI DAUG PRISIMINSIT IR TO STUDENTO VIŠNIAUSKO KALBA tai labai puiki teisinga kalba ka jis kalbėjo tas dabar ir įvyko

jOANA

jOANA  portretas
Tai buvo tikras tautos naikinimas su tuo karantino pratesimu ir ne tik dar ir pasipinigavo aferistai iš baudu Gal atsiras žmogus kuris aprašys visas tas tu niekšu aferas mirusius žmones senukus smulkiu verslininku sužlugdima darbu netekima Piš aferiste manai kad tave monopolininkai kuriem išdalinai eu pinigus tave i prezidentus pastatys KLYSTI IŠGAMA

Skvernelis teisus :)

Skvernelis teisus :)  portretas
Ir nėra daugiau ko komentuoti . PIŠ Vyriausybė PATI BLOGIAUSIA per 31 metus ! Be karantino dar KAINŲ PADIDINIMAS - dujos , elektra !!!

onute TO ELA

onute TO ELA  portretas
BUKAGALVE ČIA NE PAKALBĖJIMAS O BUVO ŽMONIU MARINIMAS IR DIDŽIOJO ŽINOVO DULKELIO KASDIENINIAI KLIEDESEI SU PIŠ TAS JU PRATESTAS KARANTINAS TIKO TIK JIEMS AFERAS DARYTI IR ŽMONES MARINTI

Nors vienas protingas- tai gerb.SAULIUS SKVERNELIS

Nors vienas protingas- tai gerb.SAULIUS SKVERNELIS portretas
Jeigu jisai dar būtu buves premjeras tokių nesamonių but nebuve. Senai jau karantino nebūtu, o šita ožka vis tesė ir tesė, jinai mat mum nurodo kaip gyvent , jinai taip daro kad jai būtu nauda , o mum gyventojams tik praradimai, darbo praradimai, žluge verslai ir visa kita

Rasa

Rasa portretas
100%SUTINKU SU JUSU NUOMONE SKVERNELI

Ela

Ela portretas
Nu dabar visi gudrūs pakalbėti, netgi Skvernelis

vytas

vytas portretas
Pilnai su jumi ger Skverneli sutinku

JONAS

JONAS portretas
Tauta nepamirš Piš ir Dulkio komediju aferu per karantina ir tautos apvaginėjima Tai du parazitai kankine tauta kiek žmoniu per juos mirė nuo kitu lygu negydomi tiesiog nera ka apie tuo du šliužus kalbėti

kauniete

kauniete portretas
JOKIU KLAIDU PER PIRMA KARANTINA VERYGA NEPADARĖ TIK KONSERVU ŠUNYS LOJO LANSBERGYNO IR PIŠ PASAMDYTI NIEKAS TADA NEŽINOJO APIE VIRUSA VISAS PASAULIS SPĖLIOJO GALVOJO KA DARYTI KAIP GERIAU IŠSIGELBĖTI IR JUS VALSTIEČIAI PUIKIAI SUSITVARKĖT LIETUVOJE BUVO MAŽIAUSEI MIRČIU O DABAR KAIP DU BUHALTERIAI MUS GYDĖ TAI TIK PINIGĖLIUS SKAIČIAVO I SAVO MAXIMOS KIŠENE

onute TO KLAUSIMĖLIS

onute TO KLAUSIMĖLIS portretas
Gaila ger Skverneli kad ne jus buvote valdžioje tai lietuvos žmonės ir verslas nebūtu tiek nukentėje PASIDARĖ BIZNI PIŠ su tuo bukagalviu Dulkiu iššvaistė pinigus kankino tauta dabar dar puola nuodyti sveikus vaikus OPOZICIJA DARYKIT KA NORS GELBĖKIT LIETUVA NUO TU AFERISTU O tu Klausimėli surezgei bukagalvi kaip ir Dulkis nesamone ir rašinėji o gal klausimėli ir esi pats Dulkys

Klausimėlis?

Klausimėlis? portretas
Kam kam ,o ne Skverneliui kritikuoti.Patys pridarėte daugiau bėdų .Kur dingo milijonai kai vietoje 3 e.mokėjote atsieit po 12 e.?

Galerijos

Daugiau straipsnių