Quantcast

Premjeras giria J. Narkevičių: dirba gerai, ieškosime, kas norėjo jo galvos

Grįžti į straipsnį

Viskas bus gerai “tipo”

Viskas bus gerai “tipo” portretas
Vienas kita save gina, vienas kita save giria, cia dar ir zmonos isisuka ragindamos balsuoti uz situos korumpuotus smikius. Tikrai, kad viskas gerai.

koks liūdesys apima

koks liūdesys apima portretas
Koks liūdesys apima skaitan komentarus, akd Jerunda yra OK. :( OK kai taškomi tavo pinigai, OK kai kiaulės akim tau sakoma ne tavo reikalas?.. OK kai tave pukina per šikną, o tu sakai "OI, ČIA OK"???

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul strbas pats ieškosi darbo greitai baigsis jo dienos

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Kažkas rąšo Lietuva turi prezidentą.Kur jis ????????????????????.Aš jo nematau.Reikės pasiklausti Pabaisko davatkos arba berniuko,gal matė.

nu

nu portretas
bl..., koks voratinklis.. :)

O aš dar manau,

O aš dar manau, portretas
, kad narkės galvos visai norėjau, gali skvernelis pasižymėti. Ir ką jis man..? Norėjau, ir jei tai būt šachmatų žaidimas, kirsčiau narkės galvą pirmą.

O aš manau,

O aš manau,  portretas
kad narkė yra suktas diedas, labai jis man nepatinka, laimė kad tuoj rinkimai ir gitanas tokio jau nebetvirtins, asfaltuot ne ten reikėjo, ške. Nebūt skvernas narkės rėmęs, tai sakyčiau dar galima būt palikt jį premjeru, bet po tokios gynybos, amen, eik pailsėt. Dabar nemato jis atseit problemų su narke. Pamatys vėliau. Ir šiaip, gaila, kad komentaruose draudžiamas smurto kurstymas...

pritariu

pritariu portretas
Pagarba Narkevičiui vien už pašto istorinių pastatų išsaugojimą bei LT geležinkelių aferos sustabdymą, o visi keliai kažkur veda, bet kokį keliuką galima privesti prie pusbrolio ar premjero, labai gerai , kad jie tvarkomi . Pagarba.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
BNS pranešė ,kad ekonominė krizė neišvengiama.O mūsu valdantieji kaip ir Kirkilo taškosi pinigais.Ir vėl reikės kažkam Lietuvą temti iš duobės.Kaip galima tokius prileisti prie Lietuvos vairo.nei jų nei Uspaskico ir dar kai kurių .Taip ir vargsime visą amželį ,o jie mums špygas rodys.

aišku

aišku portretas
kad malačius tas Narkevič, nepabijojęs dergimų, sutrukdė jau pradėtas vykdyti, pašto, geležinkelių, kelių aferas, bent iki šiol nei vieno tokio ministro nepamenu, kuris eitų prieš sistemą

Toli ieškoti

Toli ieškoti portretas
ir nereikės. ! Pasakė p.Gabrielius Landsbergis ,kad gerb.Arvydas Vaitkus NEBUS Uosto direkcijos vadovu ,tai ministras p.Rokas Masiulis už gerą darbą apdovanojo premija ir....atleido (juk pats G.L, pasakė , kažkieno paprašytas ,kad pasakytų ).

Taigi

Taigi portretas
Ne galvos o asfalto

Kas

Kas portretas
Norėjo gi Masiulis su konservatorių šutve,o Nausėda neįsigilinęs į problemas pritarė gerai,kad Svernelis turi stuburą ir nesileidžia stumdomas Sėkmės

Teisingai

Teisingai portretas
Pritariu p.premjerui , o norėjo susidoroti konservatoriai ir liberalai jie daugiau nesugeba , prezidentas neturi savo nuomonės.

Galerijos

Daugiau straipsnių