Quantcast

S. Skvernelis gina R. Tamašunienę: gesinant gaisrą suteikė visą reikiamą pagalbą

Grįžti į straipsnį

Pilietis

Pilietis portretas
Tauta ja patikejo papuole i Seima, o ji tautai- nieko. Alytuje ji turejo dirbti ir diena ir nakti. Tokiai ministerijai turi vadovauti ypatingai aukstos kvalifikacijos specialistas - strategas, ne tik vadybininkas, ir i tokius postus reikia skirti turincius atitinkama kvalifikacija. O dabar issilavinimas vienoks dirba kita darba. Kokia darbo sauga ir jo kokybe.

AS manau

AS manau portretas
Kai ivyko avarija Jonavos ,,Achemoj,, Brazauskas su Lubiu ten buvo istisas paras.Bene Lubis net skambino i Amerika, ten dar gyvenusiam Adamkui kaip chemiskai utralizuoti nuodingas dujas.O cia ponai sededami Vilniu paskelbe ,kad gaisras likviduotas.Ka meras galejo ta dare.Bet sitokia avarija yra auksciau mero ir atsakyti turi aukjstesni.

Nuomone

Nuomone  portretas
Tokiem ekstramaliem ivykiam turetu buti paruostas zmogus galintis kordinuoti visa avarijos eiga.O tikrai to truko.Jei butu dujokaukes ,nebutu apsinuodijusiu.O ka parodys laikas.kiek bus serganciu ten dirbusiu.Kai ivyko Rusijos povandeninio karinio laivo avarija ir zuvo jureiviai Putinas atostogavo.Visi smerkem .kad vado nera salia.Prezidentas Japonijoj,Skvernelis ligonis ir atsakingu nera.Manau Tamosiuniene per silpna sitokiam ivykiui kordinuoti.Ir nereikia uztareju.Viska parode ciut ne desimt dienu trukes likvidavimas.Zmoniu sveikata niekam nerupi.O juk uztersta ciut ne visa Lietuva iur ji tersis tokiau.

...

... portretas
Vėpsaitę tai greit išpašalvonino, o kaip bus su šita?.. (gal te geriau ji ima viešnamiui vadovaut :s)

Hmmm

Hmmm portretas
Tai viskas aišku ,kas ji yra ir kas ją pastatė,o pasirodo ji skvernelio privati prostitutė ,kai kildisiene tai išvarė ,o kuom šitą skiriasi

O Skverneliui gerai

O Skverneliui gerai portretas
Turėjome Petraitienę švietime, dabar Tamošiūnienę vidaus reikaluose......

V.L

V.L portretas
Vadovaujant vaiku darželiui per du menesius ne ka pakeisi o ministre vadovauja ministerijai irgi tik du menesius. Taip kad bukim garbingi ir teisingi - ir jei jau kalam prie lentos tai kalkim ankstesniuosius ministrus....

manau

manau portretas
Slykstu skaityti to Alytaus mero kliedesius pais nieko absoliuciai nepadares kad kuo greiciau butu suvaldytas gaisras slyksciai stengiasi kirsinti rajono zmones ir slyksciai stengiasi visa kalte suversti Ministrei Labai malonu kad Ministre aiskiai pasake ka tirejo padaryti Meras ir kad rajone tvyro visiska betvarke kai atsitinka tokios nelaimes Mere pirmiausia pasiziurek po savo kojomis ka privalejai padaryti pats

Nu

Nu portretas
Kažin kuriuo galu ir ,,kam" ji suteikė pagalbą...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Visų pirma miesto meras turėjo imtis iniciatyvos suvaldant situaciją,o jis tik,kaip tas gaidys ant mėšlyno,rėkavo ir kaltino kitus,kad nieko kiti nedaro. Be pigu ant kitų kupros joti į rojų.

Radiacija

Radiacija portretas
Alytaus įvykiai akivaizdžiai parodė, kaip būtų vykdomi žmonių gelbėjimo darbai jei, neduok Dieve, įvyktų nelaimė Astravo atominėje elektrinėje. Įdomu, kiek Vilniuje yra tvarkingų, veikiančių slėptuvių?...

Anonimas

Anonimas portretas
Pasirodo,kad gaisras suvaldytas jau penktadienį,o tai ką ten veikia gaisrininkai?O kaip yra iš tikrųjų-dar smilksta padangos....Skvernelis matyt labai blogai jaučiasi,o Tamošūnienė visai nesigaudo situacijoje.O varge,vargeli,kokia čia vyriausybė?

jk

jk portretas
paskyre lenku blondą ministre,bet ji tik algą gauti moka..Šiaip tušcia vieta.Kiek laiko saliai ir seimui vadovaus klounai.O beje lenkai nebalsavo už Lietuvos nepriklausomybe,tai kokia jie valdžia?

meile

meile portretas
TAI koki ekskavatoriu is VILNIAUS atvare,ar ALYTAUS vaikus priglaude VILNIUJE ,,,tai kokia ji pagalba s...uteike,ar dabar ligonineje gaistrininkus lanko,gal jie privacioje palatoje gydomi,atsakykit SKVERNELI,PATS neatvaziavote i ALYTU

Stebina

Stebina portretas
Skverneliui jau matosi kad Vidaus ministerijoj dirba tik vienas žmogus-Tamošunienė.Kiek suprantu,ji tai ministerijai vadovauja,o ne viena dirba.Vadinasi ji vadovauti tikrai nesugeba.Gaila Skvernelio-jau nebe labai ką jis beišmąsto.

Skverneliui

Skverneliui portretas
O tu ne ministrų ir jų klerkų klausyk, o paskambink (labai seniai to reikėjo) Alytaus miesto ir rajono merams- jie pasakys, ar tikrai visko užteko trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį, šeštadienį- iki tol, kol ministrė teikėsi pasižiūrėti jau gerokai aplamdyto gaisro. Ugniagesiai gelbėtojai tiesiogiai čia ir dabar vykdo krašto apsaugos funkcijas- daug svarbesnes už Karoblio karių žaidimus poligonuose. Todėl jie turėtų būti aprūpinami iš krašto apsaugai skirtų milijonų. Kai kurios valstybės taip ir daro- perka už krašto apsaugai skirtas lėšas ne šarvuočius ar tankus, o gaisrines, gelbėjimo sraigtasparnius ir kitą techniką ir įrangą. Juk įvykus karui gerai aprūpinti gelbėtojai bus ypač reikalingi.

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
Jei esi protingas ir gudrus dėk ant stalo dokumentus ką už Tamašūniene būtumėte geriau padaręs. Papostringauti ir pasigirti , kad esate protingas , gali ir su negale žmogus . Visai kas kita yra kai atsisėdi į vadovo kėdę ir reikia priimti teisingus sprendimus .

rinkejas

rinkejas portretas
skverneli, ka tu darai, pirma pagalvok, o paskui snekek, zmones jus rinko, jei tiek parasu pries ministre, reiskia, jos nereik.

patriotas

patriotas portretas
Pasimate tikras sudinas seimo veidas,atsiprasau SNUKIS

teta milda

teta milda portretas
APSAUGOK DIEVE MUS NUO TOKIOS VYRIAUSYBES,ARBA REIKS PATIEMS KAZKA DARYT

Emma23

Emma23 portretas
Nežinai, kur rasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - vplan.com/emma23

nieko naujo

nieko naujo portretas
Stribas visada užstoja Lietuvai kenkiančius šūdmalius ir naikina kompetetingus bei sąžiningus, dirbti sugebančius. O čia dar dvesia nuo vėžio Stribas, tai jis išvis žiauriai neapkęsti visų ėmė.

Kavenskis

Kavenskis portretas
Tai matot tautieciai kiek jus rupit savo valdziai, jiems visiskai nusisikt ant jusu..oi kaip reik gyvuliniu vagonu i sibira....

teta milda

teta milda portretas
Alytaus ivykiai parode kokie veikejai valdo musu valstybe,melagiai ir pinigo vergai. Kitokiu vertybiu jie neturi

juk

juk portretas
tai ......bergerio ivardinti runkeliai kuriu chebra 1 kita dangsto .......

Jps

Jps portretas
Nu tokio bukumo ministrų dar nemaciau,su švarkeliu priekyje.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kokia liaudis, tokia valdžia

ministre

ministre portretas
turi but atstatydinta,botoksui susileist laiko turi,,o ivykus Alytaus nelaimei-is lart nereagavo,kas bus jei avarija ivyks Astrave=kokio kooydinacijos galima laukti???

Juokas jama ne is ministrees bet intonacijos kalbos

Juokas jama ne is ministrees bet intonacijos kalbos portretas
man patinka, palikite prasau, maldauju.

Blinda

Blinda portretas
Nieko gero is valdzios puses nepamateme. Arba jie buki, arba mes tikrai neturime pakankamai priemoniu ir technikos, istikus kritinei situacijai. Kur skiriami milijonai?!!!

Nuomone atsakyti turi

Nuomone atsakyti turi portretas
Pasirupinti dujokaukem,apranga gaisrininkam pinigu nera.o Tomilinas siula algas kelti ministram.Ar tai seimininkiska.jei butu aprupinti saugia apranga tai nebutu jau du ligoninej/

Galerijos

Daugiau straipsnių