Quantcast

S. Skvernelis: gali būti, kad esame lūžio taške (interviu)

Grįžti į straipsnį

varnas

varnas portretas
naujametinis karnavalas prasidėjo kaukiu demonstravimu žaidimu išsimargino tiek savo mordas ir rankas pirštiniu movėjimo kabinetuose prisibezdėjas sedėdami po du ir klouno scenoj dramaturgai šaukti pradėjo o piliečiai laukia naujo fokuso marokuso , lev v panikidė, žangljuoras botagu plekšt, takšt klausos sėdėti niei per žingsni iš namu labirinto nevalia ,kas ne su mumis bus baudžiamas oi dydeliu monstro botagu, ir sutrumpino runkeliui psihikos sistema sliepaja ataka psihična kur matyta ar yra girdėta kokie fokusai vežė transportavo prisivežė o begalybes koronos 19 virusus o dabar pasakas dėsto jau po mažu mažėja, o žinote kodėl mažėja užtai kad jau suvežėm, o kad nevežtu o liktu ten išbėges ir mes lengva vaga pragyventume, va kokius darbus nugyvenome, mes o iš tikro atranka yra geriausia byla išsirinks tos senius 90mečius su virš, juk ten jaunimo nėra jaunimas zuja ir fokusus kuria tragėdijas didina, bastą,

vepla

vepla portretas
jokio luzio nebus,tai pulsuojantis kinu mirti nesantis gaminys ,kuris baigs zudyt tik tada ,kai neliks ne vieno jo nesiotojo Zemeje ,o tam deje gali prireikti ne vienu metu .

Vilkad

Vilkad portretas
Koks lūžis ukrainiečiai, Baltarusijos važiuoja lėktuvai skraido kas juos tikrina. Labai norit pagražinti viską Meluoja viską 70 procentų realybė kitoje.

Premjere

Premjere portretas
Ar jus kartais nepanašus į komisarą Žiuvą iš garsaus filmo FANTOMASAS, kuri vaidina žymus komikas Luji de Finesas......Ir ar užrakinę Lietuvos gyventojus mieste ir miesteliuose žmonės, kaip tas Fantomasas palikę automobilius, nuvažiuos pas gimines ir giminaičius su DVIRAČIU...ir taip paspruks nuo jūsų persekiojimo :-)

ponui Skverneliui

ponui Skverneliui   portretas
Paaiškinkit kaip NUOTOLINIU BŪDU melžti karves valstiečiui o medikams gydyti ligonius, na anekdotą kuriame orlaivio pilotas pilotuoja orlaivį iš namų manau jus žinote.....Tad kam skaldoma visuomenė???? Ir ar nuo to kad sėdėsi,e namie užsirakinę virusas neįlis pro rakto skylute jus nežinote...Tad PSICHOZĖ jums palanki REITINGAMS kvailių tarpe.....Bet kiti iš jūsų juokiasi...

minde

minde portretas
taip visi bijo tos mieties net stebiuosi gyven ubagu gyvenima ir bijo mirt 70 procnt ant skurdo ribos likiusy geyvenima taoip gyvens,nebijokit tos mirties gal geroiau nei kapitalizmo darzove but.

kinas

kinas portretas
oi kaip klysta,ypac liurbiai,niekas nezino kas bus rytoj ,o jie visada viska zino ,todel ir mirsta Zmones per tokiu 'zinojimus',kurie vis juos aplanko po visko...

Švarkas Saulelis

Švarkas Saulelis portretas
Tipo pagavai kad liaudis susiprato dūrinama, tai švelnysi? Aš medyje gyvenu, man px.

Ylakis

Ylakis portretas
demokratija, pagarba Subotinui, reikia nuomoniu ivairoves

Subotinui

Subotinui portretas
Dink iš Lietuvos, valkata sovietine.

Pikta boba

Pikta boba portretas
Žmonės visai neprotauja ir nesupranta,kad patys sau pakenks su tomis kelionėmis - negi taip sunku vienas velykas praleisti kitaip?!? O dar dėl jų nukentėsime visi,kurie būsime namuose ! Nors vyriausybė ir stengiasi dėl šitų avinų...

Gerb. Skverneli rusai puola "Lietuvos ryta"!

Gerb. Skverneli rusai puola "Lietuvos ryta"! portretas
Ar galite Juriju Subotina sutvarkyti, kad nedergtu Lietuvos ir musu Lietuvos ryto? cia nukopijavau jo komentara su tel.nr. : " VISU PIRMA BUTINA NUTEISTI IKI GYVOS GALVOS AR SUSAUDYTI NAKUI KRIMINALINE PSEUDOKOMUNIAGU SAJUDINE GAUJA SU TURTU KONFISKAVIMU. TEGUL MAN PASKAMBINA NORS VIENAS SUKCIUS - pasivadines... "SIGNATARU". AS GREITAI JAM ISAISKINSIU TIESA, KOKIE JIE is tiesu ..."signatarai". Stai mano tel. 8 609 48037. Zinau, kad neskambins, nes jie bijo tiesos. Jurijus S U B O T I N A S"

lūžio taškas

lūžio taškas portretas
, kai nulūš lizinginis bus spalio 11d. :)

Kad \\\\\.../////

Kad \\\\\...///// portretas
jo žodžiai Dievui į ausį.

laikraštyje „Karštas komentaras“

laikraštyje „Karštas komentaras“ portretas
Skaičiau laikraštyje „Karštas komentaras“ straipsnį ,,Bakteriologinė gynyba ar puolimas“ - dabar nebeabejoju, kad šį virusą paleido Kinija iš laboratorijos, čia dar tik pratybos, paskaitykite!!!

Petras

Petras portretas
Reikia grieztinti.jegu norime išgyventi.

Galerijos

Daugiau straipsnių