Quantcast

S. Skvernelis: G. Landsbergis netiesiogiai pasisakė tai, ką mes ir įtarinėjome

Grįžti į straipsnį

2 \\\\\.../////

2  \\\\\...///// portretas
bičai.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Visa mūsų valdžiažmogių užsienio politika pagrįsta Rusijos VSK nurodymais, kurios įgyvendinimui pasirinktas uolus Rusijos VSK agentas Lietuvoje DĖDULĖ ir jo nebrendyla anūkas kurie labai labai nekenčia Lietuvos ir stengiasi padaryti kuo diesnę žalą.

Gyvulizmas

Gyvulizmas portretas
Dabartinė Lietuvos užsienio politika yra ekspromtinė - padarykime ir pažiūrėsim, kas iš to išeis. "Na nepavyko. Bandom kitką. Gal išeis". Jeigu dabartinė valdžia galvoja, kad EK išaiškinimas neteisingas (aš irgi galvoju, kad bailus), tai kam reikėjo prašyti to išaiškinimo??

Patvoriniams

Patvoriniams portretas
Mentas ir karbauckiniai tai rusijos 5 kolona

Leopoldas

Leopoldas portretas
Peliukai - gyvenkime draugiškai.

Jo,

Jo, portretas
Raudonsnukių šunaujos veiksmai, tik patvirtina ex prokurorijaus pavliko žodžius, jog puolantys Lietuvos valdžia tvariai, nėra savarankiški, tarnaujantys putinui, savo veiksmais vis siekiantys parodyt, kad valdžia nesusitvarko. Kam čiulpsit, kai putlerį hagoj nuteis ?

Patarle (ru)

Patarle (ru) portretas
Dva debila - eta sila

skiep

skiep portretas
buvo siekimas sukelt rusijos ir NATO kara Lietuvos teritorijoj.Tai butu buve labai naudinga Ukrainai,ne be reikalo ten per visas TV liejosi feikai,kad Lietuva ardo begius i Kaliningrada ir tegul rusai pabuciuoja lietuviams i uzpakali.Gryna provokacija,ivykdyta Gabrieliaus.

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
Dar reikia faktų ? ___pasakė tą tiesą, kurios negalėjo sakyti mums – jog nėra jokio Lietuvos išskirtinumo ir kad nėra jokio skirtumo, ar tranzitas yra iš Rusijos per Baltarusiją ir Lietuvą į Kaliningradą, ar tranzitas iš Rusijos per Vokietiją ir Lenkiją į Kaliningradą. Sankcijos yra universalios ir nėra jokios specifikos. Tokiu būdu NETIESIOGIAI pasisakė tai, ką mes ir įtarinėjome, kad ES lyderiams ir EK NEBUVO PAAIŠKINTA , kokia čia yra specifika ir kokios gali būti reakcijos.

Isvada

Isvada portretas
Ar nesitesia “gijos” link fasistinio kremliaus? Gal laikas butu atverti kortas?

baisu

baisu portretas
Ekstasencai viską atskleidė- baisu.

Landsbergiai meluoja visada

Landsbergiai meluoja visada portretas
Jei manote, kad landsgergių gauja nemeluoja, skaitykite aukščiau

Galerijos

Daugiau straipsnių