Quantcast

S. Skvernelis: Baltarusijai užsidarius sienas, atsakysime tuo pačiu

Grįžti į straipsnį

Biruta

Biruta portretas
Pagazdinsi boba dideliu daiktu! (liaudies) :D

>>anonimui

>>anonimui portretas
O ką, jeigu Klaipėdą grąžintų vokiečiams, gal ir visai neblogai būtų. Memeland žemė, skamba neblogai, visai kaip kokia Saksonija ar Meklenburgas. Tvarka būtų vokiška, žinoma, o tai ne visiems patiktų, tačiau visokiems tinginiams, svieto perėjūnams ir veltiniams tai nelabai patiktų, tektų kraustytis į protėvių žemę. O man kas, vokiškai moku ir Memelande jausčiausi visai neblogai, jeigu jau taip nutiktų.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Šiaip tai BY tranzitą aptarnauja lietuviai, tiksliau tūkstančiai lietuvių pradedant vairuotojais, geležinkelio mašinistais baigiant locmanais ir krovos specialistais . Patikėkite, atlyginimais nesiskundė, įdomu ką su minia bedarbių darys iškilieji usa padlaižiai ir kaip malšins be darbo ir pajamų likusių piliečių neramumus. Demokratiškai?

arabas su kuvalda rankose

arabas su kuvalda rankose portretas
Vyti lauk visus bulbasus is Lietuvos. Tegul savo kolchoze dirba. Kas suinteresuotas Lietuvoje pritraukti kuo daugiau svetimtauciu? Gal tam skirtos tarnybos pasidomes?

realiai

realiai portretas
Teoriškai siena neuždaryta, faktiškai jau uždaryta , eilėje laukia keli šimtai "fūrų", patikra kaip ir vyksta , kaip ir nevyksta, greitai produktai pradės gesti - ačiū jankių padlaižiams.

tam

tam portretas
Trečiam broliui jonui pachmėliukas.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Utėlėms už viską svarbiau kraujas, elgetai išmalda.Nedejuokite vatinukai. Rusią kažkada nuo Aukso ordos priespaudos galutinai išgelbėjo didysis kunigaikštis Algirdas ,tad dabar atėjo laikas gelbėti nuo naujos rūšies mongoloido Lukašenkos artimiausius kaimynus baltarusius , kurie kaip tiktai dalyvavo Algirdo karuose. Istorija sukasi ratu , matau vėl ateis laikas gelbėti ir maskvėnus , nuo kito mongoloido.

klp

klp portretas
„Taip, kažkiek tai atsilieptų, matyt, atskiriems sektoriams – vieniems daugiau, kitiems – mažiau. Bet tai nebūtų kažkoks reikšmingas ir labai svarbus mums smūgis“, – tikino jis." - Po šitokių Skernelio pareiškimų kyla klausimas: O kas tie "JŪS", jeigu jums nesvarbus ir nereikšmingas smūgis yra nuostoliai, patiriami Lietuvos įmonių ??????? Šlipsuoti dėdės žaidžia savo žaidimus savo smėlio dėžėje, o jų darbdaviai-rinkėjai jiems nėra reikšmingi ir labai svarbūs??????? Didžiausią bėdą matau ne Baltarusijoje, bet mūsų "erkių" požiūryje. Kaip ir su E.Masiuliu, kurį planavo skirti premjeru, nors jis pasisakė, kad tik kvailys gali vadovauti valstybinei įmonei už 5000. Įžūlus naglumas ir nebaudžiamumas.....

ERIKAS

ERIKAS portretas
UŽDARYTAS-UŽDARYSIM! OT! UŽDARYS, MES IŠ KITOS PUSĖS UŽKALSIM!....

pajacas

pajacas portretas
Ponas ministre pirmininke.Sakote atsakysime to paciu.Neturi galimybes atsakyti tuo paciu Lokosenka savo klumpes jau nunese Putinui tai Lietuvai nepaliks ne prkiurusiu autu.jei galvojote kad jis ko nors siulys parduoti.

visa

visa  portretas
3 le N S V tiek prisilojo pagal soroskomanda kad nors kisk galva i smeli lukiskiu /plaze/ politidijotinis gineso rekordas...

Anonimas

Anonimas portretas
Ei, patriotai, kada jau bus žygis į Minską ? O kas bus vietoj Pilsudskio, gal broileris ar meitėlis ? Tik ar po to nereikės grąžinti Vilniaus lenkams , o Mėmelio vokiečiams ?

LAISVĖ - UŽSIENIO LT POLITIKA , TAI DIVERSIJA PRIEŠ LIETUVĄ

LAISVĖ - UŽSIENIO LT POLITIKA , TAI DIVERSIJA PRIEŠ LIETUVĄ  portretas
NUOSTOLIUS UŽ DĖBILIŠKA USIENIO POLITIKA , PRIVALO ATLYGINTI SOLIDARIAI , LT POLITIKAI IR VALDININKAI IR SAVO KIŠENES, PARDAVE SAVO TURTA IR TT.....

Hoho

Hoho portretas
Klaipėdos vatnikai suklego. Baltarusijai eksportuoti per rusus - reiškia įveikti dvigubą atstumą. Skaičiau, kad net rusų geležinkeliai nesužavėti, jei įsakys tokias nuolaidas suteikti, kad apsimokėtų. Antra - Klaipėdos uosto įmonė, kuri perkrauna trąšas, dalinai priklauso Baltarusijai. Tai išėjus iš Lietuvos, jie tas akcijas galėtų išmesti. Trečia - Lietuvos biudžetas ne nepajausti poveikio. Į rusyna yra kiti keliai. Didžiausia tikimybe, kad tarakonių nervai pašliję, todėl ir šneka bileka

pritariu

pritariu portretas
O SVARBIAUSIA nebus darbo, bus daugiau bedarbių, mokėsime pašalpas, didės emigracija...džiugu.

O svarbiausia,

O svarbiausia, portretas
kad gyvenantiems šalia uosto, nebebus tiek teršalų, kenksmingų dulkių.

Petras

Petras portretas
Jeigu kolūkio pirmininkas uždarys sienas,tai mums nerekia nieko daryti.

tu

tu portretas
Netampyk beretės gumos ir kai ko kito, o pasidomėk prieš lozungus šūkaudamas.

Vatnikai p1d0raskos

Vatnikai p1d0raskos portretas
Rusu vatnikams tryda parejo. 30% pelno uostui kremliniams p1d0raskoms atnesa baltarusija:)))))))))) ia kur tarp vatniku tokiu buku kvailiu?

Profesorius

Profesorius portretas
visus ,pasisakiusius komentaruose pries Skverneli- butina suregistruoti pagal ip ir patraukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 172 str. 2 dali.Juk sita sunaujah - tai 5 kolna ,kuri kenkia Lietuvos nepriklausomybei.

Vardan tos Lietuvos

Vardan tos  Lietuvos portretas
Negasdinkit Lukosenkos,nes jei Lukosenka pasake jis butinai padarys,nes jis turi kelius per kur eis tranzitas.Lietuvos tranzitas eis per aplinkui ir mokesit uz prastovas.Prisiklyket.

KLP

KLP portretas
pagaliau uoste ramybe atsirastu ir nebereiktu visokiu siaubingu viaduku viduryje miesto statyti

idomu

idomu portretas
Beretiniai kvaišos visai nusivažiavo, kokio intelekto reikia būti ,kad tokias nesąmones rašinėti. Baltarusija duoda Lietuvai milijardines pajamas, suteikia gerai apmokamo darbo tūkstančiams žmonių ir tai ne tik transporto - logistikos įmonės, tai milžiniški tranzito kiekiai pasinaudojant Lietuvos geležinkelių paslaugomis bei Klaipėdos uostu, vien uoste BY krovinių krova sudaro virš 30 procentų ir dirba ne zombiai su beretėm, o lietuviai , dirba vairuotojai, mašinistai, locmanai....vien milžiniško tonažo laivų aptarnavimas duoda milijonus. Vienu žodžiu, idiotizmui ir jankių mokasinų laižymui nėra ribų, Situacija kaip prie stalino, lietuvius palikti be darbo bei pajamų ir išvyti į emigraciją, o vietoje jų privežti kolonistų slavų iš ukrainos.

Gryna tiesa

Gryna tiesa portretas
Dėkokit Landsbergiams , konservams už liežuvį , nei viena tauta nesikiša , landsberginiai bėga agituodami , jei konservus išrinks į seimą pilietinis karas neišvengiamas

ps

ps portretas
visus nah is Lietuvos , visus batrakus hohlianskus ir sliuhos kartu su jais...

Tikram vatnikui

Tikram vatnikui portretas
tai kad cigaretes kainuoja tiek uz kiek duonos su pienu galima nusipirkti ir dar liks ... o kontrobasams kaimose darbo nera nes tikri Lietuvos seimininkai is vajaru uzdraude Lietuviams ukininkauti normaliai

geriau

geriau portretas
Rebiata davaite zyt druzno

Makas

Makas portretas
Vyti is Lietuvos lauk visus belorusus, chocholus ir kitus svetimtaucius. Imonems, kurios idarbina uzsieniecius is tokiu saliu, nesuteikdamos pirmenybes Lietuvos pilieciams, skirti dideles nuobaudas.

Geras. Kaimynas

Geras. Kaimynas portretas
langus užsikals, tai šis beprotis taip pat. Na, čia tai topas.

idomu

idomu portretas
tam VATNYKAMS. Gerbiamasis, jums demencija ar įgimtas dauno sindromas?

Anonimas

Anonimas portretas
>vatnykams. Glušbereti, o kieno fūrų kolona stovi prie BY sienos? Kieno kroviniai sudaro apie 30 procentų LT Geležinkelių ir Klaipėdos uosto krovos, tu buduli beretavas bent suvoki, kad tai milijardai eurų ir tūkstančiai darbo vietų. Kokie apgailėtini megztaberečiai zombiai - šlykštu, kad tik šeimininkui kojas palaižyti ir paloti.

Tumas

Tumas portretas
Batka gali uždaryti , o kolonijos vietininkui teks prašyti Briuselio leidimo.....Štai ir visa tavo "galybė"....Tiesa koks tau skalikui skirtumas, pinigai tai mūsų ir tau jų uždirbti nereikia...

Jurgen

Jurgen portretas
Jei tas durnas-kodel ir musiskiai nori tokiais buti?

#

# portretas
Sutinku. Sieną reikia uždarytį ir neileisti nei vieno baltarusio į Lietuvą, taip pat tą namų šeimininkę deportuoti atgalios. Patys prisidirbo, patys tegul ir srebią...

Nigga

Nigga portretas
Nereikėjo virėjos apsimetusios prezidente pas save laikyt ir kenkti kaimynams

vatnikams

vatnikams portretas
Nuo kada Baltarusija duoda darbo tūkstančiams lietuvių.Nebent kontrobandininkams

ss

ss portretas
klounas tas skvernas...

Panašus atvejis

Panašus atvejis portretas
Įskrido varna į medį, ir nelipa žemyn, kad ir kaip prašytum- tai iš pasiutimo tą medį su kakta pradedi daužyt.

Cha cha chaaaa

Cha cha chaaaa portretas
Cha cha chachachaaaa

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Su visa pagarba - juokinga :) Baltarusija yra NVS sąjungoje ir broliška tauta bei sąjungininkai jai padės, kas padės Lietuvai? Amerikė? Kaip malšinsite be darbo likusių tūkstančių lietuvių protestus? Demokratiškai?

kokiu --,,tuo paciu,, atsakysi skverneli ???

kokiu --,,tuo paciu,,  atsakysi  skverneli ??? portretas
papildoma lietuviska siena pastatysi prie baltarusiu uzdarytos sienos ir ta siena ,,,uzdarysi,,, ??? Lukasenka zodziu vejais nemeto neuzsiima sudmalyste ---pasake ispi......siu ...vadinasi ispi......s

Galerijos

Daugiau straipsnių