Quantcast

S. Skvernelis apie G. Nausėdos apsilankymą varžybose: norėčiau dalyvauti, bet negaliu

Premjeras Saulius Skvernelis, vertindamas Gitano Nausėdos dalyvavimą „Žalgirio“ rungtynėse, nepaisant specialistų raginimų vengti masinių renginių, sako, kad tai kiekvieno žmogaus asmeninė atsakomybė.

Vis dėlto premjeras tikina, jog pats tokių susibūrimų vengia ir toliau vengs ne tik dėl to, kad yra rizikos grupėje, tačiau ir dėl to, kad visuomenei reikia rodyti pavyzdį – klausyti Sveikatos apsaugos ministerijos ir Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centro rekomendacijų.

„Galvojat, lengva man buvo žiūrėti nuostabias rungtynes vakar arba penktadienį? Man tai kraujas verda, bet kadangi aš jau nuo rugsėjo mėnesio tokiu režimu gyvenu, tai gal man buvo ir lengviau tuos sprendimus priimti. Suprantu riziką ir ta rizika buvo įvardinta sveikatos apsaugos ministro, ką mes pakartojome ir čia (Vyriausybėje – ELTA) – rizika dėl dalyvavimo masiniuose renginiuose“, – trečiadienį po Vyriausybės posėdžio žurnalistams sakė S. Skvernelis.

Kartu jis informavo, kad neplanuoja dalyvauti ir savaitgalį vyksiančioje Kaziuko mugėje.

„Kiekvienas žmogus, dalyvaudamas, prisiima asmeninę atsakomybę, ar jam eiti, ar ne. Aš norėčiau dalyvauti, bet negaliu to padaryti, rizikuoti. Galiausiai ir tam tikrą pavyzdį rodyti, reikia rodyti – jeigu mes įspėjame žmones, tai pademonstruoti tą pavyzdį. Aš neplanuoju ir Kaziuko mugėje dalyvauti“, – pridūrė S. Skvernelis.

ELTA primena, kad SAM ir Ekstremaliųjų situacijų operacijų centras dėl koronaviruso rizikos rekomenduoja žmonėms vengti masinių renginių ir susibūrimų. Vis dėlto trečiadienio vakarą prezidentas G. Nausėda buvo užfiksuotas kartu su žmona stebintis „Žalgirio“ krepšinio rungtynes Kauno arenoje. Tai sukėlė nevienareikšmiškus vertinimus – buvo teigiančių, kad šalies vadovas nerodo tinkamo pavyzdžio visuomenei. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

earth king

earth king portretas
išlindo aladinas iš stebuklingos lempos ,imta ir labai gražiai itrinta fanu mūsų ponų, stambaus masto, kur net ir žmonos neturėdamos ką veikti, fano vietas užima,ir šaukia per visa burna būk nedurna, burna, va komedijantai lochai, bezmenai burerangai, pavasario šokėjos scenoj, o kokius riukus demonstroja koju vertimu, ir aukščio kelimu, va šokėjos pagal muzikalus operos grantus sukasi ratuku, o fanai tik nosim nul, akim žiūri o bobike fainos, pakalusikite kokios ten kalbos tada tikra krepšini suprasite ir sprto meistrai mes be šoko kamuoli tiesiai šviesiai taikliu trytaškiu, o daba užsižjuopso į gražuoles ir pameta galveles, ate galvelei ate,

:)

:) portretas
Prezidento buvimas veža, be jokių užtvarų, tikras sirgalius. Jam tinka.

Anonimas

Anonimas portretas
nereikejp prezidentui eit i varzybas.po lmilanieciu apsilankymo ten gali but daug virusu arenoje.daug italu buvo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių