Quantcast

Premjeras atsakė į I. Šimonytės kritiką dėl COVID-19: galės ir rūpintis tuo klausimu

Grįžti į straipsnį

kauniete

kauniete portretas
Šimone ivyko aferinis stebuklas turėjai eit i tiurme o taip su KGBlansbergu prasukai makle kad vėl su savo chebra toliau plėši lietuva AR NE TAIP ŠIMONE

natalija TO ZIGMAS

natalija TO ZIGMAS portretas
Tau matyt Zigmeli su protu negerai Šimone ne tik paliko milijonines skolas lietuvai bet ir banke sugebėjo žmoniu pinigus pasisavinti vagylka Nr 1 lietu va nuvarė i dugna dabar tese savo naikintojos darbus Šimone su Kubilu gražink pensininku pavogtus pinigus

zigmas

zigmas portretas
Na paskaičius komentarus pasidarė aišku ,kad niršta kolūkio brigados nariai , savo mintis dėsto ,kad prie rusų buvo geriau ir dar prisimena komunistų valdytos Lietuvos finansinius palikimus kai Šimonytei teko kuopti paliktą skolą kuri buvo palikta pagal kolūkio nuostatų palikimą skolą nurašys valstybė, bet demokratinėje visuomenėja to nebuvo, o skolą reikėjo grąžinti .Taigi dešragalviai atsibuskite nes dešrų šiuo metu pakanka

taip yra

taip yra portretas
pvz as skaitau internete apie Gabriuka seimynine padetis gyvanam vieta ir tttt o kokius moksus yra baiges nera nei zodzio tai ka dabar bemoksliai lietuva valdys ar koncervams ne geda

Anonimas

Anonimas portretas
Skvernelis, manau,niekada negalės pamiršti keliukų policininko manierų- grubumo, savisusireikšminimo, nesiskaitymo su kitų nuomone, turi " grieką" ir pameluoti netaktiškas, nekultūringas, ką parodė ir rinkimai. Tai baisus "pravalas" ir smūgis jo savimeilei. Žmonės viską matė ir žiauriai "nuteisė" premjerą- parodė jo vietą. Žmones galima mulkinti tam tikrą laiką, bet nuoskaudų nepamiršta. Tokia mano nuomonė.

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha  cha  to Cha cha  cha portretas
Tau iki Žilvino Ručio toli - ne tas lygis.

niu jo

niu jo portretas
todėl ,kad problemą turi spręsti specialistai,o ne idiotai politikai

> idomu

> idomu  portretas
Tu iš tikrųjų trenktas. Totalus gandragalvių melas atėmė iš žmonių brangiausią - pasitikėjimą savo Valstybe.

tai

tai portretas
> jo Nėra reikalo, nes po kelių dienų jie atiduos įgaliojimus, o kur žydroji kumelė ir broileris? Upsss pamiršo pakviesti?

jo

jo portretas
Naujų koronaviruso užkrato atvejų skaičiui per parą Lietuvoje pasiekus kone 1000, prezidentas Gitanas Nausėda susitiko su penkiais sveikatos apsaugos ekspertais – prof. Vytautu Kasiulevičiumi, prof. Mindaugu Stankūnu, prof. Edita Sužiedėliene, prof. Kęstučiu Petrikoniu ir prof. Aurelija Žvirbliene – aptarti esamą situaciją ir jos sprendimo būdus. Įdomu kodėl jų tarpe nėra didžiojo Lietuvos ASILO,mento ir trąšinio???

idomu

idomu portretas
> pagal Ką iš tavęs valstiečiai atėmė- konkrečiai galima?

Pagal

Pagal portretas
Pagalba lietuvems pagal zaliavalstiecius uzdrausti atimti uzdaryti iskirsti pasidalinti tai ju keturiu metu rezultatas

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> jo Šimonių niekas nepralenks, paliko nuskurdinta ir praskolinta valstybę su visom 9,5 procento palūkanomis, kažkam teko iškuopti visą konserwatnykų mėšlą. Valstiečiai palieka tvarkingą valstybę, ES parama išskirstyta skaidriai, verslas sunkiomis sąlygomis, bet vystosi, biudžetas surinktas , su pandemija kovojama gerai, valstybės rezerve milijardai beprocentinės paskolos kurią galima panaudoti ekstremaliomis sąlygomis, kaip ji bus panaudota, tai jau ateinančios vyriausybės kompetencijos klausimas. p.s. jei paskola nereikalinga, tai ponai konservatoriai ją gali gražinti vos suformavę vyriausybę, tik kad atrodo, jog "smolni" užėmė ,o ką toliau daryti nežino :)

MUMU

MUMU portretas
Turime su Zuoku zemes menulyje. noriu atsikelti i Kauna. Ar galioja Lansbergio kilojimo istatymas?

jo

jo portretas
gandragalviai tokį palikimą paliks,kad neužteks 4 metų visko iškopti

Naglas mentas

Naglas mentas portretas
toks gimė, toks ir nusibaigs.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Žilvinas Ručys.

Dieve tu Dieve

Dieve tu Dieve portretas
Būta gi premjerės, negi nėra iš ko pasirinkt, šita premjerė ne tik ant pilvų užverž diržus, bet ir ant kaklo. Baisu kas mūsų laukia, prie konservų, žmonės labai greit pamiršo kai konservai buvo valdantieji.

> pastebėjimas

>  pastebėjimas portretas
Tu iš prigimties trenktas ar močia samčiu per momenėlį trinktelėjo? Gandragalviai palieka keturių milijardų skylę biudžete, o tu dar vapi apie rezervą?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
p.s. Dar, apie pasaulio suvokimą :) Kaip suprantu jūsų suvokimas iki milijono, tik valstybės mastu tai beveik nulis, kalba apie milijardinį rezervą, kurį siaubingos krizės ir pandemijos akivaizdoje Lietuva turi rezerve ir praktiškai be jokių palūkanų, jei šios lėšos yra perteklinės, tai naujoji vyriausybė gali jas dar šiemet gražinti ar perskolinti . Nors abejoju, kad jums tai suvokiama, juk net ES neregėtos "šimonytiškos" 9,5 procentų palūkanos jums atrodė savaime suprantamos , realistinės ir nedidelės:)

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Tai. "LAIMA". Ponia / panele,šios lėšos nėra panaudotos, tai valstybės rezervas galimam sunkmečiui ir už jį nereikia mokėti ne tik kad "šimonytiškų" 9,5 procentų palūkanų, o praktiškai jokių, jei tos lėšos būsimai valdžiai nereikalingos, tai gali dar šį mėnesį , vos perėmę valdžią, jas gražinti :)

Alice

Alice portretas
❤ girls for sex in your city❤ link - togetherforever.website

perskaiciau v kom

perskaiciau v kom portretas
tai geriausias zydros kumeles sapnas kaip d. polikarpovna snoro apiplesimo faktus perdave jav teismui antonovo asmeny baranauskui pritariant ir taip buvusia /kolege/ ko gero paverte atpirkymo oziu ir tai nkvd istyniai metodai tik nevisiems suprast?...

Anonimas

Anonimas portretas
Nedaug beliko laukti pamatysim kaip anukelis su savo kompanija tvarkysis. Idomu bus, kaip tada juos ta bukagalviu armija vadins.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
kas per apgailėtinas žvairys , valstybė ir žmonės jam po...ui

Ha ha, Šikonyte jau dabar iešmininku ieško!

Ha ha, Šikonyte jau dabar iešmininku ieško! portretas
Negi save kaltins po keliu menesiu?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p.besikoliojanti ir besikeikianti Kremliaus šunauja nereikia taip pergyventi dėl gandragalvių nesėkmės. Nuo negatyvių pergyvenimų gyvenimas trumpėja. Geriau spaudykit žalią vištos walmorą ir būkit laimingi – sapnuokit rožinius sapnus.

Sakiau , pacientai arba infantilai

Sakiau , pacientai arba infantilai  portretas
tik tokie gali tikėti tapinais , o ne teisėsauga ;) KUR TEISMO SPRENDIMAS , kad pinigai buvo panaudoti netinkamai ? Tie patryjotai tik vaidina tokius , nes visiškai netiki Lietuva ir jos institucijomis . Ponia Laima , eilinis skiedalas ? Kregždės šik...ant visų , o tie turi aiškintis ? Bus teismas , bus pripažinti kaltais , tada ir rašykite , meluoja nemeluoja . Propaganda nėra tiesa , ypač partinė . Nežinote ?

Laima

Laima portretas
Taip,Skvernelis Skvernelis tik ir sugeba giráis ir meluoti. Tuom jo visi sugebejimai ir baigiasi Del piniginiu reikalu. - kada potas ministras Veryga pasakys kur yra dinge 4,5 milijono. Kai is 6 milijonu buvo panaudota tik 1.5 milijono. BE Tapino pagalbos mes nieko nesuzinosime. Saunuolis Tapinas ! Kad butu daugiau toktu Lietuvoje --neliktu sukciu ir melagiu !!!

Joooo...

Joooo... portretas
Man vis labiau panašėja , kad konservyno ir laisvų rinkėjai yra infantilai ir pacientai ;) Žinoma , " kalti liks valstiečiai " , liko tikėtis : vieni nudus nuo vaistų ( ne generinių ) kiti nuo alkoholio ir dūmo .

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Nedejuokit, bus dar blogiau. Zinant koncervatoriu gobsuma, susirgimu skaicius soks iki dangaus, nes jie juk nepraleis progos priglausti papildomus milijonus uz parama ekonomikai ir  zmonems.Kalti  liks valstieciai. Europos parama paprastu zmoniu ir smulkaus verslo tikrai nepasieks nes  neaaiskios spalvos kumele su  verkslenanciu anukeliu rupinasi tik savo interesais.

Valdzia

Valdzia portretas
Skvernelis yra piktas kad - zmones jo nebeisrinko, kad nebenori jo melagysciu girdeti. Todel ir toliau jis rodo savo "kulturinguma " ,chamiskuma - savo mento issilavinima. Naujai vyriausybei bus labai sunku dirbti su Tokia opozicija -- Skvernelis, Karbauskis, Sirinskiene !!!!

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Ko jūs visi norit iš to Skvernelio? Jis vargšas vidurnaktyje gimęs ir sugeba tiek kiek sugeba.

?

?  portretas
Paimta paskola , kurios valstiečiai net nepanaudojo , o konservatos rėkia " skola vaikai turės atiduoti " ? Jooo... eilinė veidmainystė , liko laukti kaip naujai išrinktas seimas ( konservliberalių ) ją panaudos ! Oi melagiai melagiai ...

> Anonimas

>  Anonimas portretas
Na ir idiotas: "dalijama buvo ES neatlygintina parama nukentėjusiems nuo covid". Įsidėmėk, idiote - neatlygintinai tik sūris pelei pelėkautuose.

AS

AS portretas
ISVERSTAKIS PINGVINAS GALI VALINT SAVO KELIUKU

Pillietis

Pillietis portretas
Atrodo, kad ši panelė (bent pagal pavardę) nusileido iš mėnulio... Lindėjo Seims, "vedžiojo konservatorius su pačiu Gabrielium konservatorių "avangarde", ir staiga praregėjo : pasakė naujieną. Tai galės priimti sprendimą, susilaikyti nuo "išeinamųjų" pašalpų išmokėjimo seimanariams.

Ačiū

Ačiū  portretas
Supratau :) Tik aš ne laisvai konservuotas , tie nesupras :)

Anonimas

Anonimas portretas
> AR TEISINGAI SUPRATAU...ne visai, dalijama buvo ES neatlygintina parama nukentėjusiems nuo covid, ji neabejotinai buvo paskirstyta skaidriai ir tai pirmas kartas LT istorijoje kai ES lėšos buvo paskirstytos skaidriai, o paskolos valstybės sąskaitoje - praktiškai nepaliestos, galima panaudoti, galima gražinti, jei panaudoti, tai atsakingai, klausimas kiek pas konservatorius ar žydruosius laisvuolius atsakomybės.

Ar teisingai supratau ?

Ar teisingai supratau ?  portretas
Konservatos ima paskolas po 9,5 procento ir kur tie pinigai ? Ir tai ne skola ? :)) Kas turi ją atiduoti ? " valstiečiai " skolinosi labai palankiai ir tuos pinigus dalino : verslui , dirbantiems , vaikams , neįgaliems , pensininkams ir tie pinigai yra skola ? : ) dėl kurios taip jaudinasi konservatų buhalteriai ? Eilinė veidmainystė konservatų egzistencijos pagrindas , čia net ne melas , o moralinė politinė degradacija . Aš tik taip manau .

visi teisūs

visi teisūs  portretas
kas per paradoksas?

Aha )))))

Aha ))))) portretas
Konservatos savus vadina aštradančiais , o kitus mužikais ? Joooo.... Geras pastebėjimas dėl kasininkės :)

tai

tai portretas
Ta žydra kumelė kasininke negalėtų dirbti, ji net nežino, kad paskolos būna ne tik kaip jos paimtos valstybės vardu su 9.5 procentai palūkanų, bet valstietiškos su nulinėmis ar net neigiamomis palūkanomis:))) Oi višta konservuota :)

Apgailėtinas skystimas tas Skvernelis

Apgailėtinas skystimas tas Skvernelis portretas
Mužikas jame tvirtai sėdi .. ..

pyyyyyyyp

pyyyyyyyp portretas
ar tas skvernas girtas, ar jis taip darytas ????

tiesa

tiesa portretas
Ką ta žydruolė peza, pavasarį valdžia su pandemija susitvarkyta pavyzdingai, ekonomika nesustojo, biudžetas surenkamas, konservatorių pridarytos skolos su 9.5 proncentais palūkanų išmokėtos, ES neatlygintina parama skirta smulkiam verslui pasiekė nukentėjusiuosius, pensijos augo....taip, vyriausybė vėl pasiskolino artėjančios pasaulinės krizės bei visuotinės pandemijos akivaizdoje, bet ši paskola praktiškai beprocentinė ir skirta panaudoti ypatingiems atvejams, jei jų nebus, tai tiesiog gražins nepanaudotą paskolą, tai jau būsimos vyriausybės atsakomybė ar paskola bus panaudota tikslingai. Kol kažkas skalijo iš krūmų, rezgė intrigas ir galvojo kaip užimti seimą valstiečiai dirbo - viskam pasiruošta, prisiimkite atsakomybę, formuokite vyriausybę .Užteks loti - eikite dirbti.

Laimai , teksto nesuvokėte ?

Laimai , teksto nesuvokėte ?  portretas
Šimonytė SAKO - Lietuvos ekonomika laikosi GERAI .....- Kur Skvernelio melas ? Jis taip pat sako - pinigų palikta galės rūpintis šiuo klausimu ---- Mane vis dar stebina patryjotų " proto aukštumos " . Patys meluoja , o kaltina kitus ? Laimai matyt nesuvokti kas yra padorumas ?

jo

jo portretas
Žydros kumelės chamizmas įspūdingas.

Atsakas Laimai irEmai

Atsakas Laimai irEmai portretas
Pas Skvernelį žinių daugiau negu reikia , šimonytei žinių kaip kiaulei iki dangaus , nulis verslininkai nupirkit nors suknelę ir skudurą nuimkit nuo sprando

tom -Ema ,Laima,vat kad pratrydo

tom -Ema ,Laima,vat kad pratrydo  portretas
lezbatryniu palaikymo komnda.... kaip turgaus bobos prie silkiu backos.....

emai

emai portretas
o prie ko cia ekonomika? o buhaltere irgi ne ekonomiste, bet tikrai chamiskiausia politike ant LT

Anonimas

Anonimas portretas
gerbiu tarybinius koncervatorius uz ju drasa kuriant socialistine LIETUVA

Ema

Ema portretas
Kalbėkit kaip norit, bet Skvernelio žinios apie ekonomiką nulinės, o chamiškumas aukščiausio lygio.

Laima

Laima portretas
Skvernelis - melagiu melagis. Taip melavo dirbdamas premjeru taip varo ir toliau. Jam iki Simonytes kalp kiaulei iki menulio. Simonyte padarys tvarka kad melagiu nebeliktu

Tiesa

Tiesa portretas
Atėjo į valdžia vagys melagiai dabar žemes nereiks pirkti už eurą , pasiims veltui

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Nieko naujo iš buko mento: bukas mentas – dar bukesnis atsakymas. Amen.

Premjere siusk ta vyza

Premjere  siusk ta vyza portretas
ant triju raidziu.....

Anonimas

Anonimas portretas
Skverneli, teisingai sakai. Neleisk landzberginei keksei issipi..neti. Dabar gales tvarkytis, o jus budami opozicijai trugdykit, kelkit nepasitikejimo vyriausybe klausimus, blokuokit priimamus pyderu istatymus, kelkit zmonems pasipiktinima neveiklumu ir nekompetencija landzbergines gaujos ,,vyriausybei,, DIEVAS su JUMIS.

jadze

jadze portretas
pensiju nemokek ir problema isspresta

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
TAI JAU DABAR SYMONIO KLAUSIMAS KAP JI SUSITVARKYS SU PANDEMIJA TEGUL PASKIRIA SVEIKATOS MINISTRU GABRIELIU SU AUSTEJA LANSBERGIAIAI))))))))))))))

klp

klp portretas
teisingai pasakė praimas-pinigų užtenka kovai su korona virusu t.y verygai ir jo klerkams gauti po 6000

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Visi gali pakentėti,tik sporto arenom trūksta pinigųReikia žiūrovų ir viruso.O Skvernelis gali dabar sakyti,kad pinigų ir viskas yra.Bet kodėlmedikai skundžiasi ,kad trūksta gydytojų,kad pakankamaineapmokamą už darbą.Rezidetai yra gydytojai,o jiems nepakėlė algų,o dirba daug.Reikia žinoti ,ką po savęs paliko Skvernelis? Kiek skolų ir kiek duobių ekonomikoje?Todėl ir piktas ,kad nebegalės išlyginti ,užglaistyti ką pridarė.

Tiesa

Tiesa portretas
P.Skverneliui yra pinigų biudžete , Šimonytei nėra pradėjo meluoti jau nevadovaujant

tona

tona portretas
matyt jis gauna duokle is krepsinio ,jei leidzia ten buti ziurovams

rex

rex portretas
pridejes i kelnes labai piktas ,kad ismete is valdzios

Galerijos

Daugiau straipsnių