Quantcast

S. Malinauskas rėžė V. Uspaskichui: prieš tokį parazitą kaip jūs, aš esu iki galo!

Grįžti į straipsnį

Viktorai --siusk nax,,,,j

Viktorai  --siusk nax,,,,j portretas
ta kandona dokianty malina...

WTF

WTF portretas
Gal Viktariuko vandens dar pagerkit, nes niekaip neišblaivėjat, kad pamatyt kas per WTF tas žmogus yra. P.S. WTF - yra išmok googlint!

TERESA

TERESA portretas
LABAI NEGRAŽIAI MALINAUSKAS PASIĖLGĖ,TOKIAIS ŽODŽIAIS VADINTI VYRESNI ŽMOGU. TOKS JAUNAS,LABAI PIKTAS, DAR SĖDI SEIMĖ.JOKIOS PAGARBOS NETURI ,ŠLYKŠTU ...

kaunietė Marija

kaunietė Marija portretas
pasibjaurėjau Malinausku ,toks chamas ,o pagal amžių dar piemuo .Matomai ir su Skverneliu buvo tas pat ,kad jis atleido jį iš patarėjų.Chamas toks kokio dar nesu mačiusi ,o Gražulis su Puteikiu ir Uspaskichu labai teisingai kalbėjo ,kad konservai nesikalba su žmonėmis ,nekreipia dėmesio į žmonių nuomonę,tyčiojasi ir susireikšminę lyg dievukai,kaip jie patys sako ,kad juos išrinko ir jie gali daryti ką nori,tai reiškia ant žmonių nuomonės ir žmonių reikalavimų jiems nusispjauti .Tai kaip galima gerbti tokią valdžią ,kuri negerbia visuomenės ?

Joshkė

Joshkė portretas
Malinauskas šaunuolis.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Net nežinojau to malinausko, nuomonės formuotojo. Gal jis svarbus tiems, kurie jokios nuomonės neturi!'

Manau

Manau portretas
Kad Malinauskas labai nekorektiškai elgiasi,žiūrėjau tą laidą ir buvo nemalonu klausytis.Tai kaip jis elgiasi būdamas už ekrano? O iš saugumo pirmininko neišgirdau konkrečių atsakymų.Puteikis,Gražulis,Uspaschikas ir Vilma konkrećiai išdėstė ko nepatenkinta tauta,ko siekia.Mums jau pakanka tos diktatūros.O kad dar mums diktuotų lbgt ištvirkėliai tai jau pasiekta viršūnė.Šalin tokią valdžią.

tai

tai portretas
Gražulis kokiu nori, tokiu ir yra, su pajaco kauke, jam sekasi geriausia visur praslysti, todėl o kodėl ne... Uspaskichas, tai tik vienas klausima...kur gi tie žmonės, kurie rugsėjo 10 diena turėjo užpildyti visas Vilniaus gatves ir tol neišeiti, kol neatsistatydins vyriausybe ? Negražu nevykdyti savo pažadų, bet politikui matyt įprasta.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Keisti, kad tokie ponai kaip Kasčiūnas ir Malinauskas toliau savo triusikų gumos nemato. Tai kaip tokiais galima būtų pasitikėti ir ramiai miegoti.

rusofobams

rusofobams portretas
Niuniu konservuteles, parazitas tiek sumokejo mokesciu, kad moketi pencijas alia senjorems, kurios cia platina rusofibija, o kokia pridetine verte sukurete jus , malinauskas, landsbergis ir kiti poniukai, is oro gaunantys milijonus?Ogi is politinio rusifobijos kapitalo, nueko naujo

MALINAUSKO LEKSIKONAS...

MALINAUSKO LEKSIKONAS... portretas
Gariūnų turgaus lygio.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kaip tas malinofka kaimiečio protavimas, viso labo tik driachalos išsigimėlis, atspardyto arklio snukis ir išpuvusiais kreivais dantim, drįsta kinti prie fizinių kitų žmonių savybių....

Trlad

Trlad portretas
Šiku ir molavoju ant tokio prezidento kaip graźulis .

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Rusu Rusijoje yra ir protingų ir geru . Tik Putino ir kai kurie politikai savo liaudi padarė vergais.O Uspaskichas yra Putino statytinis Lietuvoje. Jis stengiasi kaip begali pakenkti Lietuvai. Savo verslus pervedė į Rusiją ,o pats čia mat ,,tvarką,, daro. Tik ne vis tai supranta ar parsidavėliai prie lovio su juo.

L?

L? portretas
Puteiki, kai Čiapajevui pasakė, kad Anka pagavo triperį, tas sakė: triperį sušaudyt, o Anka apdovanot. Dabar labai panašiai mastai: Šimonytę nuverst, o tave pastatyt.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Juokdariu saika.

Vv

Vv portretas
Malinauskas yra šudmalys ir nieko daugiau.

nuomone

nuomone portretas
Uspaski i rusija namo Puteiki ir grazuli i durnyna

Lietuva brangi.

Lietuva brangi. portretas
Uspaskicha pasiūsti pas Putiną .Ten jam vieta. Gaila ,kad ji priėmė tokie pat kaip jis atgal. O mitinguojantis nori Gražulį matyti Prezidentu,Niekas net į Lietuvą kojos nekeltu. Kaip Šustauskui meru Kaune, visi lenkė Kauna .Bet buki to nesuprantą ir palaiko tą šutvę .Žmonės pamastykite ,o tada veikite.

Senjora

Senjora portretas
O kur tu matei rūsą ne parazitą,vienas šū..s visą statinę sugadina

Anonimas

Anonimas portretas
Tegyvuoja Vasaros g. 5 Ministras pirmininkas ir Prezidentas

Galerijos

Daugiau straipsnių