Quantcast

S. Malinauskas: kalbos apie Seimo darbo sustabdymą yra nesuprantamos

  • Teksto dydis:

Buvęs premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas sako, kad Seimo darbo stabdymas kelioms savaitėms būtų nesusipratimas. Seimas, anot jo, šiuo metu kaip tik turi dėti pastangas valdyti koronaviruso akivaizdoje kylančias problemas.

„Kalbos apie Seimo darbo stabdymą yra visiškas nesusipratimas. Tokiu principu vadovaujantis būtų galima stabdyti visų įstaigų, kuriuose dirba virš 100 žmonių, darbą – ligoninių, poliklinikų, policijos, ugniagesių gelbėtojų, žiniasklaidos priemonių, jūrų ir oro uostų, savivaldybių administracijų, teismų ir t. t.“, – rašo S. Malinauskas feisbuke.

Jo teigimu, valdžia tokioje situacijoje turi dirbti itin efektyviai ir spręsti iškilusius iššūkius: pavyzdžiui, atsiradusi papildoma atsakomybė darbdaviams, kurių darbuotojai grįžta iš koronaviruso židinių, kai kurių asmenų noras „pasipelnyti iš žmonių baimės“, taip pat papildomi įgaliojimai institucijoms.

„Čia Seimas kaip tik ir galėtų padėti, nes situacija yra nauja, daug kur kuriami precedentai, kuriais remsimės ir ateityje“, – pabrėžia S. Malinauskas.

Ketvirtadienį Vyriausybė bei Ekstremaliųjų situacijų operacijų centras turėtų paskelbti naujus privalomuosius elgesio nurodymus dėl dalyvavimo ir viešųjų renginių, masinių susibūrimų organizavimo. „Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis ketvirtadienį prabilo, kad bus svarstoma stabdyti Seimo darbą kelioms savaitėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS to NIJOLĖ

JONAS  to NIJOLĖ portretas
ATRADAI NIJOLE DIEVUKA TIK KAD TAS TAVO DIEVUKAS KARŠTAKOŠIS KURIS PRIPAŽYSTA TIK SAVO TIESAS JAM KITU NUOMONĖS NESVARBIOS TI AŠ AŠ TEISUS

kauniete

kauniete portretas
Gal jau pats seimas nutars ka daryti tu manai kad tavo vieno nuomonė svarbiau už kitu nuomones Tikrai netinki kolektyviniam darbui esi nepatikimas susireikšmines

NUOMONE

NUOMONE portretas
Malinauskai neisivaizduok saves Dievu kuris viska apie visus zino ,sesk ant nusiraminimo kedutes jeigu ji laisva ir patylek .Tavim tikejau .bet pasirodo ,kad apsirikau ,esi aikstinga merga ,kuri pirmai progai pasitaikius apsyko tuos kurie jai padejo bunant keblioje situacijoj
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių