Quantcast

S. Kairys po EŽTT sprendimo dėl knygos apie homoseksualų meilę: neuždarysime visų vaikų į burbulą

Grįžti į straipsnį

EŽTT ne teismas

EŽTT ne teismas portretas
o makakų sambūvis. Sena istorija, bet jos veikėjus pažinojau. Prokurorą Ramanauską išspyrė už kyšio paėmimą. Tai jis EŽTT bezdžionėm įrodė, kad 4000 USD iš nusikaltėlio Navicko skolinosi o ne kyšį paėmė. Ir prisiteisė iš Lietuvos virš 100 000 LTL. Net stipęs arklys nesuvoktų kaip gali prokuroras skolintis iš nusikaltėlio.Aišku, kad kyšis už išsukimą nuo tiurmos. Yra internete.

Kairy tu ir esi tas burbulas.

Kairy tu ir esi tas burbulas.  portretas
Uzdarysime duris issigimeliams reikstis kaip norma. Ne Kairy tu nesi norma ir nepageidaujama savo smegenu invalido israiska.

Jus

Jus portretas
Blt manes nenervokite. Dar biski ir skrisite ant vaivorikštes velniop iš Žemes.

Anonimas

Anonimas portretas
Pats laikas vaikams aiškint vaikams kur ir kaip laižyti liežuvių moteriai intymią vietą kad jinai pajustų orgazmą...

Anonimas

Anonimas portretas
PATS LAIKAS UŽDARYTI PEDOFILUS IR KARALIŠKOS MEILĖS PROPAGUOTOJUS

Zero

Zero portretas
Asmeninė patirtis. Tik 15 metų būdama sužinojau, kad egzistuoja eksbicionistai, nes iki 14 m. Augau kaime, o ten tokių dalykų nebuvo. Apie homoseksualus sužinojau dar veliau, kai vyrukai nors jie nebuvo homikai, tiesiog taip juokaudavo, kai kažkur eidavo vieni vyrai. Apie pedofilija sužinojau dar vėliau iš spaudos, TV. O pati slyksciauusia akistata su kita tikrovę, kai prižiūrėjau psichiškai neįgalius vyrus. Va tada supranti, kad ten gyvuliskas pradas ima viršų. Ir būtent ten reikia saugoti vaikus, nes jie nesupranta visuomenės dorovės normų . Tikrai manau, kad šitų vaizdų daugiau nebenireciau matyti ir prisiminti. O autorei siulyciau ten padirbėti, kad suprastų, kad vaikų sąmonę reikia saugoti nuo veido kaip galima ilgiau

Tomas

Tomas portretas
Tai va kas deda minas kaune. Ka pinigu gaila sauskelnems?

Žinau

Žinau  portretas
Tarp homoseksualų nėra tikros meilės, tarp jų -seksualinis potraukis vadinamas meile. ....Partnerio sveikatos gadinimas (nenormalių lytinių santykių metu ), vaikų psichikos traumavimas (tėvas tampa moterimi, dažosi raudonai lūpas. ....sūnui tai -trauma. ...).tas pats, kai moteris, pagimdžiusi dukrą, jai paaugus (2,5metukai ),užsimano tapti vyru. ....dukrytei --psichinis šokas! Žmogus turi pagarbiai elgtis su savo kūnu, suprasti, kad jis duotas kaip dovana .Ir išmesti iš galvos (paveikti savo smegenis ),kad tas kūnas jam, ,nepatinka ar netinka. Kiek yra invalidų, gimusių be rankų, be kojų -jie savo kūno taip, ,neniekina "kaip tie homoseksualai. Mokykitės iš jų.

prielaida ,kad

prielaida ,kad portretas
pajuto kad ir pačiam gali tekt lėkt į Strasbūrą atgailaut ...............''gyvenime ar pasaulyje'' ne tokie burbulai sprogsta

daryk išvadas

daryk išvadas portretas
ant tiek kvailas,kad pamiršo jog jis yra Lietuvos ,o ne...ministras.

Anonimas

Anonimas portretas
Tas kairys irgi matyt pedalas

taip

taip portretas
tautai bus labai sunku bet kad islaikyt morale ir savigarba teks atsiribot nuo moraliskai supuvusio /euroturgelio/ su visomis jo /vertybemis/1 tektu susigrazint lita nekalbant jau apie valdzia kuria pati tauta isirinks be pasaliniu diktato ir nato gasdinimu kurie niekuo neparemti kai tuo tarpu /savi/ kgb vasalai kursto kara su kaimynais matomai gaudami geras ismokas is jav zydbankiu kurie ir pacia jav bando sugriaut ta matom visi nes monarhu kolonijos 1 kencia tai australija kanada ir ..... kaip nekeista zydu netanjahu diktatura kaip matome istorija kartojasi rotsildai finansavo hitleri kuris zude ir ju tautiecius tas parodo visu tautu susiskaldyma kuriose isliks tik garbingi zmones bet iki to dar toloka???===

Vaje, vaje

Vaje, vaje portretas
Negi mes neturim tarptautinio lygio advokatų, kurie galėtų apginti Lietuvą? Jau buvo pralaimėjimas dėl JAV "kalėjimo" Lietuvoje, kai fakto nepatvirtino nei JAV, nei Lietuvos valdžia, o kažkoks kalinys(?),kurio niekas nematė išsireikalavo iš Lietuvos milijoninę sumą.

Tomas

Tomas portretas
Va jums irodymas kad azbestas nepavuojingas, zmogus uosto azbesta, ir kaip matom sveikas gyvas.

Nežiniukas

Nežiniukas portretas
Susitiko "homikas" bei "heterikas". Susitiko ir susibarė: "Tu iškrypėlis" - šaukia vienas. "O tu - ištvirkėlis" - šaukia kitas. Tai kuris iš jų teisus?

Patyręs

Patyręs portretas
"Tikra meilė įmanoma tik tarp tos pačios lyties asmenų. Tarp skirtingų - neišvengiamas libido" - Pasakė Sokratas.

Idomu :

Idomu : portretas
Knyga apie holokausta uzdrausti galima,o apie homo - jau ne!? Kaip ten buvo su Rutos Vanagaites knygos tirazu,a!?

Burbulas

Burbulas portretas
O tai kodėl pučiamas genderizmo burbulas?

issigimeliai iskrype satanistai narkomanai

issigimeliai iskrype  satanistai narkomanai portretas
susirinko Lietuvos valdzioje ....

israsykit Halturos ,,ministruj,,, be eiles apsilankyma

israsykit Halturos ,,ministruj,,, be  eiles apsilankyma portretas
pas raskeviciu , kad siknaskyle pravalytu [ gali ir visas kitas skyles paravalyt ] nes dvokia ,,ministeris,,, is visu skyliu vienodu libersosiniu LGBTQ -fekaliju dvoku...

kaunietis

kaunietis  portretas
Ne ministras, o mulkis

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Libervatoriai užvaldė visas valstybės valdymo sritis tačiau niekingas melas (Lietuvos krikščionių demokkrarų) partijos pavadinimas kaip kokia kaukė dengia tikrąjį šios globalistinės grupuotės veidą.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Žmonės, ką jūs kliedit su seksualinėm orentacijom, o toliau verkiat dėl pedofilijos, vaikui aiškina nesąmones, kad nieko tokio mergaitei pabūt berniuku arba atvirkščiai, bet vaje vaje, tragedija dėl pedofilų... Keista ar ne, ar niekad nesusimąstėt?

Nu

Nu portretas
ką aš žinau... Anais laikais apie bet kokią krušatį vaikiškose knygose nebuvo rašoma... nei apie homo, nei apie hetero... Tiesiog tai ne vaikų darbas, ir taškas!

Kalnas

Kalnas portretas
Pats kultūros ministras sėdi burbule. Jam iki kultūros, kaip iki mėnulio.Tokio nekultūringo ir neinteligentiško ministro Lietuva neturėjo. Atsitiktinis žmogelis, Lietuvos kenkėjas. Vien baleto 'Spagtukas" išbraukimas iš repertuaro rodo jo ribotumą.

Ei, Kairy, tu menkysta, nenusipezėk!

Ei, Kairy, tu menkysta, nenusipezėk! portretas
Jei jau „neuždarysime visų vaikų į burbulą“, tai gali jiems ir porno demonstruosi ir pedofiliją įteisinti nori, gal ir narkotikų pasiūlysi?

Ar

Ar  portretas
tik man jis toks slidus ir nemalonus?

666

666 portretas
Satanizmas ateina.

Kirviui

Kirviui portretas
Karalius ne nuogas, karaliaus - руdаrаs. Todėl visi ir tyli šiknas suraukę.

sargis

sargis portretas
o dar valdžia verkauja , kad jaunos šeimos ,, nesidaugina '' .... ir gerai - aplinkui genderizmas , pasakose ,, stumtraukiai '' princai , vaikai gali pranešti kad tėvai liepė kambarį susitvarkyti ir pažeidė jų ,,teises ... kam tos problemos ???

Kirvis

Kirvis portretas
Visi bijo pripazinti, kad "karalius nuogas"!

Klausimas

Klausimas portretas
Nesuprantu aš vieno. O kodėl visi tie pedalai nori kištis būtent į normalių sąmonę ir nustatinėti reikalavimus.

ir ten dauguma iškrypėliai

ir ten  dauguma iškrypėliai portretas
reikia skersą dėti ant tų komisijų-savų vaikų ateitis svarbiau

homo seksualų meilė

homo seksualų meilė portretas
o kaip su diskriminuojamais ir engiamais pedo filais, zoo filais, nekro filais, tai ką, kairy, nori uždrausti anūkėliui išr ūrinti prieš savaitė numirusią močiutė ar kaimyno kačiuką, juk tai irgi meilė ...

žiūriu

žiūriu portretas
valdžioje vieni šikniai.

homoseksualų meilė

homoseksualų meilė portretas
o kaip su diskriminuojamais ir engiamais pedofilais, zoofilais, nekrofilais, tai ką, kairy, nori uždrausti anūkėliui išrūrinti prieš savaitė numirusią močiutė ar kaimyno kačiuką, juk tai irgi meilė

Regi

Regi portretas
Geriau baudas moket ..ligonius reikia gyditi o ne kelt iki debesu

!!!

!!!  portretas
Vaikorikste grazus gamtos reiskynys o tie isigimelei pasisavino NIEKO GREIT ATEIS LAIKAS ISGYDYS NUI VISU LIGU

jo

jo portretas
LGBT valdo.

jis

jis portretas
''kultūrai'' atstovauja vaivorykštės fone , su ''europine'' orentacija užantyje ................. tam ir išrinko , kad užjaust darželinukus , net Konstitucija ir CK kultūrologui yra pertekliniai

Lauri

Lauri portretas
Pasimokyk lietuvių kalbos ir rašybos.Jeigunorejai pasakyti ,kad jie tokie tai reikia rašyti “psichiniai iškrypėliai “Na čia tai labai negražus žodžiai,bet ir tie su klaidomis.

che

che portretas
vaikų nereikia, reikia uždaryti ligonius ir gydyti, gydyti, gydyti...kol pasveiks.

LOL

LOL portretas
Konservatorius vaikus tratino

Baikite rodyti tų iškrypėlių vėliavą

Baikite rodyti tų iškrypėlių vėliavą portretas
Ir baikite reklamuoti ir ginti pačius iškrypėlius. Nuo tos vėliavos jau vemt norisi.

Išvada

Išvada portretas
Kol nepradėsim mušti tų iškrypelių, tol jie įžūliai lips mums ant galvų ir mokys "tolerancijos". O geiropinės instancijos jiems padės.

Lauris .R

Lauris .R   portretas
Kokie Homoseksualai ten psihinei iškrypelei sergantys juos reike uždaryti į psihiatrine ligonine

Neber kantrybes

Neber kantrybes portretas
Ta iskrypeliska demagogija, laikinai uzpludusia Lietuva, reikia "deginti kalaviju". Jau matome, koki poveiki daro psichiniu ligoniu eitynes gatvese ir lindimas i valstybines strukturas...

Galerijos

Daugiau straipsnių