Quantcast

S. Kairys lankysis Kėdainiuose: susitiks su bendruomene, apžiūrės senamiestį

  • Teksto dydis:

Kultūros ministras Simonas Kairys penktadienį lankysis Kėdainiuose, kur su vietos bendruomene aptars svarbiausias kultūrines aktualijas, apžiūrės senamiestį.

Pasak ministerijos, vizito Kėdainių rajono savivaldybėje metu dėmesys bus skiriama kultūros paveldui.

„Vizitu norime parodyti dėmesį Kėdainiams, kurie kartais lyg lieka didžiųjų šalies miestų šešėlyje, tačiau šis miestas tikrai turi kuo didžiuotis – ir savo neseniai atšvęsta solidžia 650 metų sukaktimi, ir kultūros paveldu, žydiškuoju palikimu, Radvilų istorijos pėdsakais. Kėdainiai tikrai verti būti mūsų dėmesio centru“, – BNS sakė S. Kairys.

Ministras vidurio Lietuvos mieste taip pat apžvelgs sinagogų kompleksą, renovuojamą kultūros centrą, susitiks su kultūros įstaigų vadovais, rajono meru Valentinu Tamuliu, lankysis Apytalaukio dvare.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
O kodėl žydiškuoju ,o ne škotiškuoju? Gal net ministras nežino ,kiek įtakos turėjo Kėdainiams škotai?

motinele

motinele portretas
o tas eurocentas i ziegzdrius neuzvaziuos ?Reikia ir savus bedramincius aplankyti.....

to Bobute

to Bobute  portretas
Laikas prabusti ypač viresniems žmonėms ar nematot kad tas bankinis prezas ir landzberginiai pardavė lietuva jankiams Dar 10 000 000 ukru ruošiasi apgyvendinti lietuvoje taip kad lietuvaičiai jusu jau net darbuose nereikia varykit i europa kuri dar gyvuos be lenku pabaltijo ir čeku Visos spaudos priemones skleidžia tautai melagiena ir net komentuoti neleidžia
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių