Quantcast

S. Jakeliūnas pasakė, kodėl neremia V. Sinkevičiaus kandidatūros į eurokomisarus

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Laikas ir Lietuvos verslui sukrusti. "Laužydamas dešimtmečius trunkančią įmonių ortodoksiją, JAV verslo „Apskritasis stalas“ paskelbė pareiškimą dėl „korporacijos tikslo“, teigdamas, kad įmonės nebegali paisyti vien akcininkų interesų. Pasak grupės, jie taip pat turi investuoti į savo darbuotojus, saugoti aplinką ir sąžiningai bei etiškai elgtis su savo tiekėjais. Pokyčiai įvyksta didėjančio nerimo metu Amerikos korporacijose, nes didžiosios įmonės susiduria su vis didėjančiu nepasitenkinimu dėl pajamų nelygybės, kenksmingų produktų ir prastų darbo sąlygų." Verslas gyvena ne beorėje erdvėje, o visuomenėje. Todėl kiekvienas verslas priklauso nuo visuomenės geros valios. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Jakėliūną valstiečiai pasodino į šiltą vietą,tai dabar jam nusispiaut ant visų,taip yra ekgtis negarbinga.

šiaip

šiaip portretas
Pačiai Urzulai von Laien didelėje auditorijoje kažkuris pareiškė, jog už ją nebalsuos. Ji atsakė, jog ir neprašanti, apseisianti ir be jo. Maždaug jai jo balso ir netruks. Ramiai.

Senas

Senas portretas
Senis pavydi jaunam.

taip

taip portretas
pagarba Jakeliunui jis teisus nes tai socmafijos su /markizu/ atstovas dirbantys savo chebrai kaip ir visi kt sedintys prie valdlovio ir salia .....

Galerijos

Daugiau straipsnių