Quantcast

S. Gentvilas apie O. Vėbrienės atleidimą: tai ne susidorojimas, o objektyvūs faktai

Grįžti į straipsnį

Niekas

Niekas portretas
nekirs tų jūsų labanorų ir kitų šūdų. Faktas kad moterių yra per daug valdžioj, juk vienas bardakas, ar nematot? Dabar kad gautum postą privalai būt motrerim, kitaip negausi nieko

:)))))

:))))) portretas
O aplinkosaugininkas nežino kam reikia pranešti ? Direktorkai , jei ką . O direktorka praneša ministrui . Tokia tvarka ir tiek . O jei aplinkosaugininkas demonstruoja " draugystę " su ministru ir nežino subordinacijos ir tarnybinių pareigų , tokius reikia " auklėti " . Kas neaišku ? Aš manau , gal tas aplinkosaugininkas norėjo " nuslėpti " - perspėti per ministro aplinką teršėjus ? Geri pažįstami ? Gal žinodamas , kad principinga vadovė neleis faktui tyliai išnykti " tarp savų " - bauda gali būti mažesnė , todėl ir nepranešė tiesioginiam vadovui ? Dabar versijų gali būti visokių ....Vadovas numatydamas ir tokį scenarijų ėmė ir atleido aplinkosaugininką ? Kodėl ne ?

Direktorka

Direktorka  portretas
Atleido aplinkosaugininka ,kuris pranese tiesiai ministrui apie naftos issiliejima prie Butinges. Gal pakaks tu moteru valdzioje?

Anonimas

Anonimas portretas
Grigeo turbut pasake buvai prie delo, suk kaip nori. Pigus tavo pasisakymai Simonai...

tai

tai portretas
Supratau tik tiek, kad gryyygeooo byla bus tyliai numarinta,o Labanoro giria iškirsta.

slykstu

slykstu portretas
Slykstus susidorojimas su principinga ir saziningai savo pareigas atliekancia Pareigune Aisku kad reikejo paruosti vieta savam BICELIUI tada Sunelis su Teveliu ir igyvendino savo plana As manau kad Vebriene nenuleis ranku ir irodys kad buvo atleista nepagrystai

Tam teisingai Gentvilas

Tam teisingai Gentvilas  portretas
Aš manau , kad dirbantys aplinkos apsaugoje " bibliotekininkai " bei ministras Gentvilas išsigando AAD vadovės PROFESIONALĖS :) O .Vėbrienė yra įgijusi APLINKOS APSAUGOS POLITIKOS ir ADMINISTRAVIMO MAGISTRO kvalifikacinį laipsnį , turi sukaupusi 9 metų patirtį viešojo administravimo srityje , vadovavimo įgūdžius , patirtį technologijų ir inovacijų politikos srityse . ------ P.S. vieša info apie Vėbrienę , todėl nekliedėkite apie " gerai " ...Manau liberalas Gentvilas juto grėsmę savo " kompetencijai " :)))

Bijo

Bijo  portretas
reiklių žmonių teršėjai : p. Ligita Girskienė buvo daug metų rakštis vienoje vietoje ,kol pagaliau LVŽS valdžia priėmė ,, Klaipėdos paketą ,, . P. Simonas Gentvilas ir kiti klaipėdiečiai Seimo nariai nematė ar nenorėjo matyti miesto smardintojų ir gyventojų nuodytojų . Bloga yra ir p. O . Vėbrienė ( įdomu , kiek ministrų turi valdymo patirties ?),nors Generalinė prokuratūra ir pranešėjos statusą yra suteikusi .

Teisingai Gentvilas padarė

Teisingai Gentvilas padarė portretas
Net privačiuose sektoriuose, ne visada ryžtasi atleisti sėdinčius "nesavo rogėse". Man jau seniai į akis krenta tai kad aplinkosaugoje dirba bibliotekininkės, o baigę specialybę darbų negauna, nes jiems reikalingas konkursas, o čia su konkursais kažkas pažaidė.

:)))))

:))))) portretas
O kiek kvalifikuoti šios PIŠ vyriausybės ministrai ? :) dobravolskos , bilotaitės ,armonaitės ir kiti gentvilai ? Kokį stažą valstybės tarnyboje turėjo ponia laisva Dobrovolska ? Ministrui nereikia " reikalavimų " , o tarnybos vadovui -2 m privalu ? Kiek trūko ? 2 savaičių ? Kodėl " nematė " Valstybės tarnybos departamentas , kuris tikrino dokumentus ? O Gentvilas " gavo pranešimą " ir tą pačią dieną atleido ? Kodėl nepakvietė vadovės ir neišsiaiškino ? Matyt todėl , kad NEREIKĖJO Gentvilui , vadovė trukdė ! Todėl manau tai susidorojimas !

Aplinkos svarintojas

Aplinkos svarintojas portretas
ministras saunuolis , pirmas savo kiema issisluoja!

Mase

Mase portretas
Ar zandai nuo alaus nesprogs?

Galerijos

Daugiau straipsnių