Quantcast

Supykęs S. Brundza palieka „tvarkiečius“

Grįžti į straipsnį

jo

jo portretas
iš skęstančio laivo pirmiausia bėga žiurkės

TAIP

TAIP portretas
JIS GRIZ PAS VENSKIENE I PEDOFILU PARTIJA KARTU SU KUNIGELIU VSARKALA?

RA

RA portretas
Aišku, kad nori užsitikrinti seimūno algą, o pareigos tokiems -nulis.

meskit dar betmana

meskit dar betmana portretas
nepadekit tam betmanui jis nera geras zmogus nevertas jusu demesio

TAI

TAI portretas
JIS GRYS I PEDOFILU DRAUSIAUS KELIO PARTIJA..

PPIKTUOLIUI

PPIKTUOLIUI portretas
Ar čia ne užsakomasis partijos skaldymo metodas.Draugelis išėjo pas liberastus,tėvelis baigia Darbo Partiją suskaldyt.NA, O ŠIS VYRIOKAS PERŽENGIA VISAS ŽMOGIŠKO PADORUMO RIBAS.TOKIAM NE VIETA SEIME.BENDRA PARTIEČIAI VYKITE JĮ LAUK ,JIS TIKRIAUSIA VYKDO ŠLYKŠTUKŲ UŽSAKYMĄ.Mano nuomone jis Jūsų partijai garbės nedaro.

Arvydas

Arvydas portretas
Ta sudvabaliu politiniu idiotu partija palikti turetu bet koks nors kiek mastantis zmogus,ten tik galetu liktu tokie atmatos kaip paksius,zemaitaitis,grazulis...nes visi mastantis lietuviai tai jau ir padare

vytasb

vytasb portretas
Isvadinti zmogzudziais tuos zmones,kurie galvojo kitaip,negu oficiali Garliavos ivykiu versija,yra nepadoru,nes niekas,isskyrus tu ivykiu pagrindinius dalyvius,tikros tiesos nezino,o jie ir nepasakys nes negyvi.Yra per daug neatsakytu klausimu toje byloje,o dabartine teisesauga man, kolkas,pasitikejimo nekelia.Taigi,dar susilaikyciau nuo tokiu kategorisku vertinimu tiek i viena,tiek i kita puse.

dr. Jonas Ramanauskas

dr. Jonas Ramanauskas portretas
Negaliu patiketi kas parasyta juodu ant balto. Tai dar tokiu yra Seimo nariu, kaip zemaitaitis? Ir kas man gali irodyti kitaip, kad Lietuva valdo dvasiniai iskrypeliai. Tai toki per pusdieni is partijos ir is Seimo turi buti ismestas, kaip gyvulys. Beje su gyvuliu reiktu elgtis gerokai garbingiau. Taciau FAKTAS, tokios net kalbos nera, kas irodo tos partijos gretos yra labai glaudzios! Tai verta visa partija in corpre is Seimo lauk. Kauno diena nespausdino mano straipsnio apie Lietuvos antikonstitucine valdzia, tai ir turesime vel tuos pacius zemaitaicius.

Rimas

Rimas portretas
Geras plevėsa ir tas Žemaitaitis. Šį kartą gali jam taip pat nepasisekti.

Anima

Anima portretas
Nors kartą Žemaitaitis pasakė tiesą.Tačiau jam reikėtų žinoti,kad ir jo partija ne ką geresnė.Ju vien buvimas joje rodo,kad žmonės yra arba sukčiai,arba ne visai stabilaus proto.Gražulis,rodos,irgi iš tos partijos.Tinkamas tik pajuokinimui.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Man atrodo kad visi kurie pateko i seima su Drasos kelio partija puikiai zinojo su kokia partija eina i seima ir kas uz tos partijos slypi.Labai teisingai pasake Zemaitaitis ir nera ko pykti nes jis pasake visa tiesa.

kodėl supykęs

kodėl supykęs portretas
o gal kaip tik - atėjęs į protą.

Eilinis pilietis

Eilinis pilietis portretas
Ko bijoti teisybės? Ar netiesą pasakė R. Žemaitaitis. Sukuria istoriją, dalyvauja pseudo judėjimas, per kitų skausmus patenka į Seimą, o paskui po partijas bėgioja. Visiems partijų keitėjams turi Seimo durys užsiverti amžiams.

to NA NA

to NA NA portretas
baigs savo lupenas iš garažų išpardavinėt, pasibaigs ir babkės

o tai tau

o tai tau portretas
tai ir vienamndatę matys kaips savo ausis diedukas

o tai tau

o tai tau portretas
tai ir vienamndatę matys kaips savo ausis diedukas

jonas

jonas portretas
zinojau kad nusisneka Zemaitaitis bet kad sitaip?

NA NA

NA   NA portretas
kol Brundza turi pinigų ,pageidaujamas pas visas politines prostitucinęs gaujas ,,,sėkmės, kad smarkiai neprievartautu ,,,,,

Gaga

Gaga portretas
Aplamai, lakstantys iš partijos į partiją privalo būti visaip ignoruojami. Nepastovūs skiedalai, nepriklausomai nuo pavardžių

Galerijos

Daugiau straipsnių