Quantcast

Rytas po rinkimų: I. Šimonytė aplenkė G. Nausėdą

Grįžti į straipsnį

Kaunietė

Kaunietė portretas
I. Šimonytė šėlo hėjų klube, o keli kunigai puolami saviškių dėl išsakytos nepalankios numonės, net ir Vytautas Ališauskas Evengelijje ieško kandidatę pateisinančių nuostatų.

chi chi

chi chi portretas
Beretės iš džiaugsmo apsoliučiai visas beretes prisiko ir dabar tvartelyje tebešvenčia

Anonimui

Anonimui portretas
Neaiškink, jei ne tos komisijos ir parlamentiniai tyrimai, tai ir toliau visuomenė nieko nežinotų, o niekšai prekiaujantys poveikiu ir toliau veiktų visu galingumu. Kaip ir teismai kurie patapo tokiu niekšu irankiu susidorojant su nepalankiais sistemai žmnėmis. Nesitenk iškreipti tikrovės ir valstiečių nuopelną pastatyti kaip trūkumą

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Tiesiog istark Meeeee ir megauki svelniu gyvenimu su Lansbergiu

Gail Thomas

Gail Thomas portretas
„Google“ už kiekvieną mėnesį už darbą internete sumokėjo nuo 18000 iki 25000 dolerių... Paskutinį mėnesį aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandų per dieną. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir praadėti uždirbti internete, kaip ir aš... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m

Klausimas

Klausimas portretas
Gal Nausėda galėtų paaiškinti,kodėl Anglijoje nereikia mokėti už pavedimą net į kitą banką,o Lietuvoje reikia mokėti net už pavedimą to paties banko viduje?

Anonimas

Anonimas portretas
Nera ir šventu neatims tu pensiju nesvaikit bet jei nauseda isirinksim gal geriau nes rimtesnis žmogus apsišvietes nera tokia tragedija tik reikia apsiramint o valstiečiai prisikirbo su tom komsijom komisija ant konisijos vieno nebaigia kita pradeda be tvarkos sakyčiau

...

... portretas
Ach - VISĄ naktį 'konservai' balsus padirbinėjo... :/

cheee

cheee portretas
o mes uz bankininka zemaiti balsuosim! jis turi zmona ir vaiku.

Anonimas

Anonimas portretas
Oi blee, nukopijavo nuo TeresosMay manierą šokti ir neva labai sąmojinga..:D) Bent jau ne tos mirusios metalikos deržgimą būt pasirinkus - durniau nebunna

Anonimas

Anonimas  portretas
Nemanau kad kartos klaidas .Visu pirma gal taip reikėjo gal buvo būtina sumažinti pensijas !!! Ir keikti nereikia skubėti ! Žiūrėsim kaip seksis vadovauti Lietuvai .Sėkmės pačios didžiausios I.Šimonytei! !!!

Nesvarbu

Nesvarbu  portretas
Nu šaunuolė Šimonytė !!!! Sveikinam !!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Iinkiu Nausėdai nugalėti

Anonimas

Anonimas portretas
Tai dar kartą nurėš pensininkams pensijas,nes jiems per didelės,kadangi jau vieną koja grabe,ot ir bus visiems šimonytė.Tikrai avinų banda tie lietuviai.

Italas

Italas portretas
Liesbiečių mėgstant šalis

Anonimas

Anonimas portretas
Čia tikrai cirkas be pinigų.Jau kas kas tik sveiko proto žmonės negalėjo balsuoti už Šimonytę,čia visiška klastotė.

Anonimas

Anonimas portretas
Rinkimu rezultatai YRA SUKLASTOTI. Kur tie didvyriai kurie grasino gelbeti tauta? Pareikalaukit tyrimo ir NAUJU RINKIMU. Tyli visi kaip prisisike. NUPIRKTI. Cirkas baudziauninkams TESIASI.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir vel supuve koncervai visus rinkimus nupirko matit labai brangei kainavo sako ko negali pinigai viska padaro DIDELI PINIGAI:-)

Nerealu

Nerealu portretas
žiauriai faina diena, vatnikai verkia, o karavanas juda toliau. Sovietžmogių eros pabaiga, ačiū europietiškai Lietuvai ir mano tautiečiams lietuviams!!!

dovanėlė jankių okupantų iš anksto paskirtiems"nugalėtojams"

dovanėlė jankių okupantų iš anksto paskirtiems"nugalėtojams" portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Anonimas

Anonimas portretas
Ko čia skundžiatės? Patys esat avinų banda kuri nesugeba balsuoti o tik gadina balsavimo biuletenius arba išvis neinat balsuoti. Ko po to skūstis jei patys nebalsavot už Seimo narių mažinimą.

Ni

Ni portretas
Netikiu šiais rinkimų rezultatais.... netikiu, kad dauguma lietuvių neteko atminties ir nori vėl veržtis diržus.

Anonimas

Anonimas portretas
Tragedija ...

Gėda...

Gėda... portretas
Kiek konservatoriai paaukojo pinigų kad laimėtu Šimonytė...

KAUNAS

KAUNAS portretas
tai velbieteb laimes????

...

... portretas
"Valstiečiai" patys kalti kad dar iki rinkimų 'konservų' nesusodino.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Aplenkė tik 0,18 proc.Tai nėra labai kuo girtis. Antrasis turas sustatys viską į vietas, kaip sako lietuvaičiai. Kodėl būtent Lazdijuose įstrigo balsų skaičiavimas? Keistas sutapimas. Anksčiau tai nutikdavo Kaune (1997).Sakykim, kad viskas gerai, bet verčia pamąstyti.

Tam R...

Tam R...  portretas
Na prostitutes paklausios, del to ir nesiskundi gyvenimu turbut.

......

...... portretas
Nesidžiaukite ,dar lietuviai gali parodyti kuo verti.Dar išeitis yra,išbraukti likusius kandidatus ir nebalsuoti nei už vieną.Tada pažiūrėsime kas bus o taip padaryti reikia vieną kartą ,šitiem nusikaltėliam.

R...

R... portretas
Ne veltui jau Jaunimas suaktyvėjo-išsilavinęs,aktyvus,mąstantis.Na o dėl Skvernelio pralaimėjimo labai kaltas Matijošaitis-juk reklamose už Skvernelį jis nykščio neatkišo.Be to,kad nelabai jis gerbia premjerą,rodo ir tai,jog pasikvietęs jį vaišino tik spurgomis.Ir ankštoje spurginėje.

Taigi

Taigi portretas
Protingi ir issilavine zmones issirinko tai ka norejo. O visi kiti tamsuoliai, like nepatenkinti, galit varyt kitur laimes ieskoti. Tik atsiminkit - gerai ten, kur jusu nera. Kai nuvyksit i savo svajoniu sali, ten jums irgi bus blogai, nes jums visur blogai ir toliau savo nosies nematot.

pravažiuojantis

pravažiuojantis portretas
aha, Skvernelis iškrito, tai Matijošaitis nebus premjeru, galės su savo kolegom verslininkais užstatinėt visas žaliasias zonas tarp namu ir per 4m išspaust iš miesto erdviu kuo didesnės naudos savo chebrai, tam jie sugebėjimu turi pvz Taikos pr.68 S.Daukanto progiminazija šalia erdvė žalia iki penkiaaukščio- medžiai 7 išpjauti ir užrašyta "PRIVATI VALDA" ar paprastas žmogelis gali atsiimti žemę miesto viduryje?

kol kas tik emocinis rytas isauso

kol kas tik emocinis rytas isauso portretas
euforinis,tad nevertetu taip dziugautiDDDDDD

Costa bravo

Costa bravo portretas
Netiesiogiai, bet galima sakyti kad ir Kauno meras gavo kaip su šlapiu skuduru per veidą

petras

petras portretas
Nu ka ,dar padaugins terbakrauskiu....

Jau

Jau  portretas
Jau senai simonyte isrinkta liko tik pabaigti ta komedija o pasiseke ta gerai daug zmoniu balsuoti atejo o uz ka balsavo niekas nesuzinos nesuzinos iskyrus plaukuotaja ranka Taip kad simonyte nauja prezidente jau sensi isrinkta galit nebvarkt kituose rinkimuose

kaunas mieste

kaunas mieste  portretas
konservu atsikando, bet valstybeje dar ne? Nu sekmes.

Ruta

Ruta portretas
kad near ka rinkti as tai sugadinau bileteni

kaunietis

kaunietis portretas
nejaugi Lietuvą gali atstovauti tik senmergės?

Kkkl

Kkkl portretas
Debilu degradu runkelių tautą, štai kodėl nes niekada neisbrisim iš Lietuvos konservatpalaikiu liūno,vėl ant to pačio grėblio,ir debilu tauta

Kaunas

Kaunas portretas
Tauta balsuoja gerai, gali išsirinkti sau mera ,bet ne daugiau ,juk galutinis sprendimas kas bus prezidentu priima vakarai ,Amerika , taip yra jau pasauli ( Venesuela ,Ukraina ,Gruzija,Kosovas,Libija, Brazilija,ir ttt...), kas moka pinigus tas ir užsako muzika.ir nėra ko pykti.

Naivuoliu tauta

Naivuoliu tauta  portretas
Nauseda su bankais tauta apgavo, nes tvirtino kad kainos nekils ir zmones ne nukentes. Bankai turteja o tauta skursta. Bus juokinga kada Nauseda ir vel jus isdurs. Seimunai ir toliau sedes ant tauteciu sprando, visi 141. Durniau ne buna. Bus blogai - keikit save.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
JAU PENSININKUS UŽPUOLĖ ALZHAIMERIS,UŽMIRŠO,KADA ARKLIADANTĖ KUMELĖ SU KUBILO PENSIJAS NURĖŽĖ,PASISKOLINO SU DIDŽIULĖM PALŪKANOM PINIGUS IŠ KOMERCINIO BANKO.50 MILIJARDŲ ILGAI VAIKAI ATIDAVINĖS.O JŪMS PENSIJŲ DIDESNIŲ NEMATYT,KAIP SAVO AUSŲ.DABAR KONSEVINĖ ŠAIKA PAKELS TAS NUKIRSTAS GALVAS IR ŠVARINS BIUDŽETĄ DRĄSIAI.JUK STOGAS BUS KONKRETUS.

Anonimas

Anonimas portretas
Sekančiame ture balsuosiu už ką tik norit bet ne už šituos du!

Ne tas laimi

Ne tas laimi portretas
už kurį balsuoja o tas kurio VRK balsus skaičiuoja:D)

Konservų bombažo

Konservų bombažo portretas
statytiniai - mūsų priešai, jau mūsų kieme ir skaičiuoja kiek ko ir iš ko įveikinės naują krizę.Štai ką reiškia kai turint pinigų gali nusipirkti Valstybę, t.y pusę metų brangiai pirkti žiniasklaidą bei reklamą. Sveikinu naująją runkelieną sulaukus to, ko jie nusipelno

tadas

tadas portretas
trumpa pas zmones atmintis, vel i ta pati suda lipa...

Anonimas

Anonimas portretas
KARBAUSKINI PADARIK CERKA IR VAZIUOK NURAMINT DUSIA PAS KILDISIENE.

Tiesa

Tiesa portretas
TAIP. TEISINGAS LIETUVOS PASIRINKIMAS !!!

Ot ir nušluostė Anonimui nosį konservatoriai

Ot ir nušluostė Anonimui nosį konservatoriai portretas
Beveik trim tukstančiais balsų daugiau surinko Ingrida Šimonytė , už G.Nausėda. Ir užsienyje daug balsavo už Šimonyte. Taip kad drasiai galim pasakyt kad I.ŠIMONYTĖ taps Prezidente. O komentatorius Anonimas sprogs iš pavydo ir pykčio. Taip kad konservatoriai- JĖGA, nes daugiau kaip puse Lietuvos žmonių yra protingi, kadangi renkasi Šimonyte, jauna, gražia ir visada besišypsančia. O ne koki prasirūkusi diedą.

vaizdelis

vaizdelis portretas
Nei vienas nei kitas -nepatinka, tik renkamės iš dviejų blogybių -vieną.

Anonimas

Anonimas portretas
darkai buvo litas simonyte pasake per dideles pensijos.o pensininkai uz ja balsavo

Pirmas darbas

Pirmas darbas portretas
Pigins alkoholi

Ar cia uz ja balsavo

Ar cia uz ja balsavo portretas
Kad grazi mergaite ir gera ekonomiste .kuri praskolino Lietuva .ar cia pensininkai tokie dekingi konservatoriams uz pavogtas pensijas .

Jo

Jo portretas
Visi I Londona!!!

>Rita

>Rita portretas
Aha, visi balsavo už Matijošaitį...

TIKRA TIESA

TIKRA TIESA portretas
I.SIMONYTE nera partijos nare.

Rita

Rita portretas
Tegul parašo kiek kuris kandidatas surinko balsų Kaune,kiek turiu pažįstamų niekas už šituos du nebalsavo.

Vatnikas

Vatnikas portretas
Man tai patinka tu idijotu komentarai kurie teigia kad uz konservus nebalsuoja tas vatnikas. Dar vienas pastebejimas kur jusu laisvi ir demokratiniai balsavimai visiem is anksto buvo uzprogramuota uz ka balsuoti juk buvo ir kitu kandidatu ne vien tie trys.

Kaunietei

Kaunietei portretas
Kaunietei. Nieko jus nepakeisite,jeigu nebalsuosite. Ten didziulius atlyginimus gauna ne tik Lietuvos atstovai,bet ir kitu saliu. Geriau jau balsuokite ir balsuokite uz tuos, kuriuos laikote vertais, o ne sedekite namie ir nieko nedarykite. Balsuodami galite reitinguoti ir i prieki pastatyti tuos kandidatus,kurie jums atrodo vertesni. O atlyginimus vis tiek mokes visiems, ar jus balsuosite ar ne, bet gal EP atsidurs tie politikai, kurie,jusu nuomone, labiausiai nusipelne Lietuvai.

kauniete

kauniete portretas
nedalyvausim su seima antrajame ture. Nedalyvausim rinkimuose i europarlamenta. Europos parlamente sedi ir gauna i diena tiek, kiek daugelis i menesi

Anonimas

Anonimas portretas
Eilini karta tenka isitikinti jog esame degradavusiu, nemastanciu padaru salis

Valiioooo

Valiioooo portretas
prezidentas ONO

Juodai nusivylusi

Juodai nusivylusi  portretas
Užuot sėdus į kalėjimą, bus prezidentė.. Trūksta žodžių apsakyt rinkėjų kvailumui, kad jiems taip lengvai išplovė smegenis. Gaila Lietuvos, dabar jau tas pats, ar nausėda ar šimonytė, viskas velniop.

Vasia Briliant

Vasia Briliant portretas
Dieve Dieve i prezidentus tik istekejusias su seimom moteris, tuctuojau pakeist konstitucija:)))) Juk ji buvo finansu ministre kai Snora uzdare:) ?

VALIO

VALIO portretas
ačiū Dievui , sovietžmogių eros pabaiga.

na

na portretas
Kaunas sveikina konservatorę Šimonytę, Premjerą G. Lansbergį. Kaunas už Jus mes norim sumažintų pensijų ar užšaldytų svarbu, kad Kauną valdytų konservatoriai. Sveikinimai konservatoriams, mes Kaunas su Jumis

Lina

Lina portretas
Kai kuriose apygardose,šiandien neįvardinsime, nes bus proga pasitaisyti-balsavimo pati aplinka buvo -tragiška.Žmonės ėjo būriais, kadangi kabinos įrengtos mokyklos vestibiulyje, savaime aišku vietos mažai.Na ir kaip ten bebūtų ,reikėtų paaukoti geresnes patalpas tokiems tikslams o ne vestibiulį. Jeigu jau nėra tokios galimybės-geriau perkelti kitu adresu , kur žmonės jaustūsi , jog jie yra čia laukiami .

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Visiskas pezalas Matjosaiti maziausiai itakojo situos rinkimus, nebent prisidejo prie Skvernelio trimis balsais. Viska padare Oziu fermos propogandiniu mediju meslavabaliai. Per visas medijas visiskai akivaizdziai buvo vykdoma koncervu protekcja ir pilamos sriutos ant valstieciu. Cia tik aklas arba debilas viso to galejo nematyti

kaunas

kaunas portretas
Viskas įvyko taip kaip buvo surežisuota, konservatoriai tam ruošėsi visus metus. Falsifikavimas jiems kainavo didelius pinigus, bet rezultatas garantuotas. Šioje srityje jie turi didelę patirtį, dar didesni pinigai skiriami propagandai (laikraščiai, radijas, televizija).

Gaila...

Gaila... portretas
Skvernelis gal būtų praėjęs, bet sukliudė romanas su matijošaičiu...

Boba prezidentas?

Boba prezidentas? portretas
Lietuviai jus visi pridurkai!!!!!!!! Kur jūsų protas subineii??????"

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Taciau viso sito spektaklio esme yra ne tame. Esme yra tame kad terositine Lietuvos Lansbersudziu karalyste jau pasieke tokia stadija jog prezidento rinkimus vykdomi tarp KONCERVATORIAUS IR KONCERVATORIAUS

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Puiku TEGUL VERZIASU PRISIKTABERETES DIRZUS,

as

as portretas
Kas per beprociai balsavo uz senmerge...ji gi sumazino pensijas kartu su Kubiliu.Vel griz krize ir Lietuvai galas.Teks varyti uz kardono.ALELIUJA

:;)

:;) portretas
Smagu matyti, kad vatos dergiasi. Vadinasi puikus zmones isejo i kita tura. Uz Lietuva!

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Valstieciai gales atsipusti, pailseti, pakritikuoti. Man labai patiko Karbauskio komentaras. Karbauskis sako 2014 meteis koncervai incijavo seimo nariu mazininima, taciau oziu fermos meslavabalis nieko negirdi ir kazka peza toliau savo propogandinius vemalus

Kaunas

Kaunas portretas
Sugryšta Kubiliaus laikai, pasiveršime diržus ir viskas bus gerai. mes jau pripratę prie to.o elitas trumfuoja , jų dienos prasideda,

Beždžionžmogiui

Beždžionžmogiui portretas
Išpistarūri pederaste, gal jau gana tau šikt į eterį savo didžiule subinės ertme?

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Labai gerai , kad laimejo koncervai. Manau jog tauta nusipelne tai ko nori. TEGUL RUOSIASI VERZTIS DIRZUS

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Kokias asmenybes, kokia dar asmenybe yra Nauseda, tikriausiai juokauji. Tiesiog runkeliai prabalsavo uz tai ka jiems ibruko Lansbergsudziu fermos propogandistiniai meslavabaliai. Faktiskai visos Lietuvos medijos dirba oziu fermai.

Anonizmas

Anonizmas portretas
Po straipsniu reikia paskelbti psichologinių tarnybų kontaktus

šaunu

šaunu portretas
žmonės rinko asmenybes.

Anonimas

Anonimas portretas
SUPISTA SUNAUJA GAVOTE ANTAUSI SU SKAMBUCIAIS.

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Lietuvoje nebera protingu zmoniu Lansbergio meslavabaliai juos isnaikino. Nebent jus aisku pasakytumete , kad rinkimai suklastoti. Lietuva yra totali Lansbergio sudo diktaturos karalyste

Xa xa

Xa xa portretas
oj kaip man patinkta vatnikų desperacija komentaruose, ką yra nevykėliai, nepaėjo korta?:) lietuviai protingi žmonės ir protingus sprendimus priima, tai dar kartą įrodė vakar per balsavimą ir jokios juodos technologijos ir jūsų debiliukų komentarai ir varymai nepadės. Eikit toliau putkino, botoksinio liliputo, paveikslui melstis:)

pensininkė

pensininkė portretas
pritariu tauta neturi proto kad nebalsavo už seimo narių mažinimą maitinkime ir toliau tuos nepasotinamus seimūnus ir nedejuokite kas nieko nedirba to norite patys bet kaip elgėsi prezidentė ir kai kurie seimo nariai boikotoudami referendumus gėda gėda jau visi senieji seimo nariai kurie seime buvę nuo pat pradžios veržiasi į Europos parlamentą juk ten didžiuliai pinigai o be to ir tautiečiai nemato ir negirdi ką jie ten klėdės

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Nu kaip as ir sakiau. Balsuosiu uz Skverneli bet rinkimus laimes Simonyte. Kas netiki galite perversti mano komentarus ir pasiskaityti pranasyste.

daiva

daiva portretas
Jauciu emograntai mums valdzia tokia renka tycia, kad butu dar blogiau. Jie keršija

Mancius.

Mancius. portretas
Moteris jau pavaldė. Užteks dabar vyras lai būna. Realiai tai nematau ko už Šimonyte net balsa atiduoti. Pliurpia labai daug o prezidentas turi būti rimtesnis šiektiek.

vargšė Lietuva

vargšė Lietuva portretas
Dar daug konservatorių šunaujos Lietuvoje.....jiems reikia užnugario.....bobos dar vienos....

Tomas

Tomas portretas
Na ateis landsberginiu valdzia greitai ir vel visi djuos kaip viskas blogeja, kokie zmones kvaili kad renka i valdzia tuos zmones kuri suzlugde sali, nebuvo uz ka visikai balsuoti bet renkantis mazesne blogybe reikejo balsuoti uz bet ka bet tik ne simonyte, dbr vienintelis akndidatas nauseda liko jai laimes simonyte tauta proto visiskai neturi vadinasi

Linai

Linai portretas
Nesireikškit viešai, Jūsų bukumas labai matosi. Bet Jus su džiaugsmu priims delfis! Kelią rasite, ar pagelbėti?

Bailus Anonimas

Bailus Anonimas portretas
Ріsаu ir skамbіnаu... Kodėl? Tautiečiai, kodėl?

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip buvome ubagai ,taip ir liksime ,nes 20 metu tokio gyvenimo niekam nelinkiu ,kai reikia skaiciuoti grasius duonai.

taip

taip portretas
Lietuva istliks aukstuju Simonyi likimas

Tadas

Tadas portretas
,,aciu emigrantams,, uz musu busima gera gyvenima.Spyga jums,o ne dviguba pilietybe!!!

kgb

kgb portretas
tai reiskia ,kad lietuviams labai patinka lansbergis...klaunu salis...

на

на portretas
sveiki sulauk/ konservų kauniečiai

Jonas

Jonas portretas
Išvyti iš Lietuvos pareiškė padėką tai kuri juos išvijo vadovaujant konservatoriams. O aplamai ,tai daug žmonių nesupranta kam rūpi Lietuvos žmonės, o kam sava nauda. Renka savanaudžius ir meluojančius.

Anonimas

Anonimas portretas
šiandien verkia rubliniai troliai...

Joverks

Joverks portretas
Verks visa lietuva nuo lanzbergyna.gedatautieciai

nusibodo kolchozas

nusibodo kolchozas portretas
Šaunuoliai rinkėjai

balsius

balsius portretas
Kitame ture išbrauksiu abu kandidatus ir įrašysiu Valdą Adamkų!

Lina

Lina portretas
Kodėl užsienyje gyvenantys mums renka prezidentą

juokinga

juokinga portretas
Kauniečiai, triuškinančai persvarą iškėlę Matijošaitį, triuškinančiai išrinko skandinavų bankų žmogų ir konservatorę:) Ir tikisi permainų:)))

Taip

Taip portretas
Nesidziauk p.Nausedai ,konservai vel suklastos balus liksi neisrinktas.

nuostaba

nuostaba portretas
Visi kauniečiai už Eltoną Džoną!

Galerijos

Daugiau straipsnių