Quantcast

Rusijos ambasada sprendimą Sausio 13-osios byloje įvertino kaip atvirą pasityčiojimą

Grįžti į straipsnį

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
O beginklių Lietuvos piliečių gąsdinimas, terorizavimas ir žudymai argi nebuvo ,,atviras pasityčiojimas" iš Lietuvos? Gavot į kaktą antru lazdos galu. To nusipelnėte.

Diagnoze

Diagnoze portretas
Kam Lietuvai rusu ambasada? Reikia juos visus grusti i "rodina", kol baigsis fasistinis rezimas.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kaip nesiusti rusų ambasadai? Lietuvių teisėjus įbauginti nepavyko – teks banditams atsakyti už pralietą kraują. Svarbiausia, koks paskatinantis precedentas kitoms, nuo rusų nukentėjusioms tautoms, reikalauti teisingumo už padarytus nusikaltimus

To vladas

To vladas  portretas
Vladziunia, gal užteks kartoti to idioto teiginius, jais ir jis pats netiki. Tūkstančiai žmonių ten buvo ir viską savo akimis matė. Dar kai praeis 50 metu ir gyvų liudininkų beveik neliks tada jūs vatinkos galėsit skleisti ta savo breda toliau. O dabar cic ir į būdą visi šarikai...

O, ANONISTAS,

O, ANONISTAS, portretas
yra ANONIMAS, tik ne atvirksčiai...Suprat?

Anonimas,

Anonimas, portretas
t.y. ANONISTAS, atvirksčiai. Kas čia neaišku ,DOLBAJOBAMS???

:(

:( portretas
Maniau, kad Kremlius lauks kol mes, kurie dalyvavom įvykiuose išmirsime. Matosi, kad nelaukia. Kokie buvo- tokie ir liko.

Vladas

Vladas portretas
Kiekvienas perversmas be aukų ne perversmas,nes niekas nekreips į tai dėmesio.Jei aukų nėra-padaroma,tik reikia rasti patikimų saviškių.Jeigu rusai būtu panaudoję kovinius šaudmenis,tai aukų būtu šimteriopai.Mano nuomonė, kažkodėl sutampa su p.Paleckio.

Anonimas

Anonimas portretas
14 lietuvos pilieciu buvo nusauti Amerikos CZV nusamdytu landzberginiu tautos atmatu. nuo gyvenamu namu stogu. ( sis variantas pakartotas Kijeve naciku perversmo metu) Kiti Amerikos agentu pakisti po tanku viksrais. Sis teismas - pasityciojimas is demokratijos ir is teismu ir teisingumo pasauliniu mastu.

PRIMENAME

PRIMENAME portretas
SAUSIO 13 ŽUVO 14 LIETUVOS PILIEČIŲ. GAL AMBASADORIUS NEŽINOJO???

LIETUVISKA TEMIDE

LIETUVISKA  TEMIDE  portretas
atsisedus Lukiskiu aikstej Simaasiaus smelio dezej ....tyliai saulegrazas lukstena ir spjaudosi y visas puses...

ВЛАДИМИР

ВЛАДИМИР portretas
А СУДЬИ КТО

Ne i tema

Ne i tema portretas
Kada Lukiskiu aiksteje Vytis stoves? Nutautejusiu vilnieciu nenoras tautinti sostine yra aiskiai pastebimas... Kgbistu krastas, tolerastai...

Arvys

Arvys  portretas
Nieko naujo, ruskiams Visada nepatinka kai juos pastato į vietą. Tai banditų šalis, o ar kas nors yra matęs teisingai nuteista bandita.

Galerijos

Daugiau straipsnių