Quantcast

Rinkimuose – vėl pokyčiai?

Grįžti į straipsnį

Elektrėnų žiburiai

Elektrėnų žiburiai portretas
Tučas - studentų gerbiamas VIlniaus univero dėstytojas,buvęs Lietuvos aukščiausios tarybos gynėjas1990 metais.Vienas iš Lietuvos kariuomenės kūrėjų. Aš juo pasitikiu, nes tai pilietiškas ir sąžiningas žmogus. Jei apygardas sudarė Tučas, tai neabejojiu, kad jos sudarytos sąžiningai. Galėtų būti ir LT prezidentu :)

Bandis

Bandis portretas
Nutraukti balsavima pagal partinius sarasus. Nebalsuoti uz koncus, socus ir libus. Jie jau prisisedejo prie lovio. Pasekmes zinome.

KLP

KLP portretas
Klaipėda prieš Kauną neturi jokių vilčių

Pirmam

Pirmam portretas
Seimo narių skaičius įrašytas Lietuvos Respublikos Konstitucijoje ir gali būti pakeistas tik keičiant Konstituciją. Taigi imkitės iniciatyvos organizuoti referendumą vietoje tuščiai rašinėti kvailus komentarus. Nenurodinėkite ką kitiems daryti, darykite pats.

Anonimas

Anonimas portretas
taip rinkėjų mažėja o kada mažės seimo narių skaičius juk kas jiems algas ir visas privilegijas uždirbs o tame rinkėjų skaičiuje didelė dalis yra pensininkų greičiau mažinkitės seimūnai save ir miesto tarybos nariai gana durnių volioti jau trečią dalį Lietuvos piliečių išvarėte iš Lietuvos dėl mažų algų nepragyvenimo ir ne pagarbos savo žmonėms viliokite nevilioję savo pažadais bet grįžtančių yra mažai

Galerijos

Daugiau straipsnių