Quantcast

Rinkimų štabo vadovas V. Bakas: manau, tai nėra pralaimėjimas

Kandidatui į prezidentus Sauliui Skverneliui pripažinus pralaimėjimą, rinkimų štabo vadovas Vytautas Bakas nemano, kad rinkimų rezultatai rodo pralaimėjimą. Esą premjeras surinko daugiau balsų nei per 2016-ųjų Seimo rinkimus.

„Aš dar norėčiau palaukti galutinių rezultatų, bet apskritai žiūrint, tai S. Skvernelis surinko daugiau balsų nei per praėjusius rinkimus. Nemanau, kad tai yra pralaimėjimas“.

Jo teigimu, nors tikslas buvo patekti į antrą turą, jo komanda nuo šios patirties sustiprėjo, o politika yra ilgalaikis procesas.

„Politika nesibaigia prezidento rinkimais. Jei politikas po jų išėjo sustiprėjęs, surinkęs net daugiau balsų nei kada partija buvo savo populiarumo pike, tai sutikite, jam, kaip politikui, yra žingsnis į priekį“, – teigė V. Bakas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nepralaimėjo tikrai,per tokį trumpą laiką,galima sakyti ,be jokio slecialaus pasiruošimo S.Skvernelis nepateko per labai mažą skirtumą.Labai nedaug trūko ir būtų patekes į antrą tūrą.Manau reikia tikrinti rinkimų biuletėnius.Manau buvo suklastoti duomenys.

kaunietė

kaunietė portretas
kodėl nebalsavau už Skvernelį? [nors ir pensijas padidino] Verygos veikla,Norvegijos pinigai Vaikų teisėms,Kedytės istorija [Žuvo 13 žmonių ir nieko neįvyko],mokytojai,gydytojai.pajamų nelygybė.ydingas bendrijų ,darbo įstatymai

Kas suniui uodega pakels?

Kas suniui uodega pakels? portretas
Visada galima sutasti su kuo lyginti, kad atrodytu ne taip gedingai. Bet paziurekite i motyva del kurio Svernas ejo i rinkimus, prisiminkime kaip valsciaus kniazius uztikrintai sake "mes laikesime visus rinkimus ir i rezultatus. O tada saziningai vertinkite, o ne pro rozinius akinius.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių