Quantcast

Riba netrukus gali būti peržengta: migrantai nori daugiau laisvių, merai bijo riaušių

Grįžti į straipsnį

?

? portretas
Nesuprantama viena,nėra jokių tvorų,jokios sienos apsaugos kilometrais,o kalbama,garsiai apie kontrabandos mastus,dabar juokingai skamba.tai suprasti galima,kaip spec.neuztvorinti?.... Pasekmės,po 30 nepr.meteliu....

Anonimas

Anonimas portretas
Pederalai tegul žino kad dar karta žygis bus, iš miškų ir iš beržynų, vyrai jiems paruoš kapus...

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
Atididžiai pažiūrėjau į jų snukius,įmitę kaip eržilai,jokio požymio,kad jie nuo bado būtų pabėgę.Gryni teroristai tik laukia kada visi susirinks----TADA.............Tada pajusim.Tik geriau šerkit,kad nenusilptų ir neturės ką šikti už globą į termosus.

išverčiu į žmonių kalbą karbauskio blevyzgas

išverčiu į žmonių kalbą karbauskio blevyzgas portretas
turime susitarti su lukošenka kad nebesiustų nelegalų,o sienos statyti nereikia nes gali nutrūkti cigarečių ir visa kito kontrabanda.

trečia komentarą

trečia komentarą portretas
jokios apeliacijos į lukošenką nepadės.tegul jis daro ką nori pas save.mūsų reikalas but pasiruošus bet kam.tai nebe siena,o FRONTO LINIJA.atitinkamai turi buti irengta.su minų laukais,vielom,elektros srove ir t.t.bet politikai sėdi kontrabandistų kišenėj-cigarečių kontrabanda negi nutrauksi.

plepeti laikas praėjo,laikas ORGANIZUOTIS ginybai

plepeti laikas praėjo,laikas ORGANIZUOTIS ginybai portretas
valdžiagyviai eilinių žmonių negins.žmonės,organizuokitės,kurkite savigynos burius.gink dieve neisileiskite to maro į savo gyvenvietes.nes tik laiko klausimas kada busit išėsti iš savo namų,o gyvenvietė taps NO GO zona,kur neina net policininkai

kol politikieriai plepės

kol politikieriai plepės portretas
apačiose prasidės kraujo liejimas.vyksta SABOTAŽAS tiek valdančiųjų tiek opozicijos.arabų šeikai skiria milijardus politikkų papirkinėjimui.o kentės eiliniai lietuviai.

Nuomone

Nuomone portretas
Teisingai Ramunas sneka o koncervatoriai nenori pripazinti kad su tokia uzsienio politika toli nenueisi anukas galutinai apsijuoke

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Juk Lukošenka pažadėjo terorizmo.O kodėl ES nepadeda susidoroti ir saugoti sieną.Juk sienos ilgis virš 600 km.Matyt laukia teroristų?

LT pilietis

LT pilietis portretas
Visus imigrantus reikia apgyvendinti Landsbergyno po 1€ pirktuose objektuose.

šakės

šakės portretas
Nėra tokio blogio, kuris neišeitų į gėrį... bus nauja veislė: afro-litanikus. Sėkmės.

ErR

ErR portretas
Skubekit isigyti antkeliu: teks daznai klupuoti.

atbegeliai

atbegeliai portretas
bego is ten ,kaip jie sako, kur ju gyvybem grese pavojus, kur badas ir skurdas. tai cia jie saugus, pamaitinti, apgyvendinti. ir vel blogai?

Mažiau juos glostyt !

Mažiau juos glostyt ! portretas
Jokių pasivaikščiojimų. Lai tupi už tvoros , kad jau atsibrovė nekviesti ir laukia gyvulinio vagono į tėviškę...

pigiau butu

pigiau butu portretas
isnuomoti autobusus ir per lenkus i vokietija-ten juos sutiktu isskestom rankom-dar ir merkeliene atvaziuotu

Emigr.

Emigr. portretas
Yra nepatenkinti ,nepatinka maistas,kodėl jie ejo į šalį kurioje kitoks maistas ir oras.Jeigu jų nedeportuos iki rudens bus blogai.Orai atvės ,negram ir kitiem tamsiaodžiams bus šalta.Nereikia nieko ieškoiti,reikia kuo greičiau deportuoti.Tegul vyksta i savo šalį ir daro tvarką pas save.

//////\\\\\\

//////\\\\\\ portretas
Duokite laisvę ir kuo greičiau,turės ką veikti jie.Vykdys užduotis už kurias jiem buvo sumokėta.

Juodas \\\\\.../////

Juodas  \\\\\...///// portretas
Vien pažiūrėjus į tų juodų bezdžionių mordas,šiurpas krečia.Jie ir atsiūsti terorizmą vykdyti..

koks

koks portretas
velnias jus uzbure ar ne bidonobama kad nebeturit mastymo ir negalit pasiust valkatas namolio nes mes esam suverenus o euro fon de lisben madam neturi jokios nei konstitucines nei moralines valdzios musu tautai kuria uzvalde kazkokie klonai sionacizmo dvasi/oje kuriantys navuja jau inkliuzyvukomunizma geroves sau=======

Anonimas

Anonimas portretas
TAIKI,RAMI LIETUVOS TAUTA visiškai išpaikino LIETUVOS valdančia klase,lietuviui sunku,ne jo mentalitete prieš savo valdžia su šakėmis eiti ,jei ji ta valdžia užknisa jis tik tyliai paburnoje.O tie atejunai tai ne tylus lietuvis.JIE tai savas teises žino beda tik pareigu ne.O ko bijoti riaušiu kuo greičiau prasides tuo mums geriau,turėsims teisėta pagrinda juos iššaudyti.KUO greičiau ir radikaliau tos problemos neišpresime tuo ateityje turėsim dar didesniu problemu.aš nekvečiu juos šaudyti bet jiems reikia aiškiai paaiškinti kad jei sedėsit tyliai tai liksite sveiki.PATIKEKIT jei jie supras kad čia su jais riaušiu metu bus pasielkta taip kaip ju tėvynieje ramesniu aveliu jus gyvenime nepamatysite.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
LAISVĖ jų namuose , o čia jie nusikaltėliai kirte sieną , nori laisvės prašom deportas su sąskaita už Lietuvos patirtas išlaidas .

xx

xx portretas
Pirmiausia . Neprasytas svecias jusu namuose nemanau ar gali kelti kazkokius reikalavimus. Nelegalus valstybines sienos kirtimas yra baudziamas. Visus nepatenkintus grazinti priverstinai tuo paciu keliu i Baltarusija.{ per tvora } Antra. Nelegaliems imigrantams sudaryti nepakenciamas salygas .Ir suteikti galimybe gryzti is kur atejo.

jo

jo portretas
Afrika jau bunda,

Anonimas

Anonimas portretas
Nuvežti atgal prie tos tvoros ir dar padėti perkelti!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Pats laikas steigti savigynos būrius ir gintis patiems nuo tu ordu jei valstybė mūsų negina...

Anonimas

Anonimas portretas
nu ale koks drasus rezimas smaugti ubagus pensininkus ir nieko nebijo. Bet atejo demokratiniai kovotojai ir APSITRIEDE is baimes Cia jums ne versius lietuvius smaugti. Sukilkit uz tvoros suvaryti

otto

otto portretas
Įžūlumo viršūnė. Į šalį atvyko nelegaliai, yra nemokamai išlaikomi ir dar drįsta kelti reikalavimus. Auksinę kantrybę turi lietuviai.

Aū-u

Aū-u portretas
O kur Landsbergis? Gabrieliau, — aūuu... Ko neini košės srėbt? O gal jau seniai per upelį mėsas nešė?

Anonimas

Anonimas portretas
liaudis laukia kol kas nors pajudins ta landzberginio sudo kruva. Mes padesim jiems ispjauti isgamu valdzia.

poa

poa portretas
juokinga ta tvora ,saugantis 2 policininkai ka jie padarys pries 40 ar dar daugiau pabegeliu.kol pastiprinimas atvaziuos tie issilakstys .pabegeliai jiems prarasti nera ka bet suzalos pareigunus kazkas turetu prisiimt atsakomybe didziule .

O \\\\\.../////

O   \\\\\...///// portretas
jos bus,bus,bus.

Galerijos

Daugiau straipsnių