Quantcast

Reitingų lentelėje į pirmą vietą pakilo I. Šimonytė

Grįžti į straipsnį

arvydas

arvydas portretas
Banali,neidomi Simonyte...

Anonimas

Anonimas portretas
Pirma vieta is kito galo konservu telicei skirta!!!:-)

Anonimas

Anonimas portretas
Kas daro apklausas? Konservatorių gretose? Nupirkti reitingai, nupirktos apklausos - žmonėms durninti....ir vos ne kasdien brukate ....Kodėl nėra kitų kandidatų, kuriuos palaiko Lietuvos žmonės.....

tik

tik portretas
uz Puteiki uzteks kurtizaniu.

kiek

kiek portretas
dar kisit sia gaidzio isgiedota fizionomija juk tai magnolijos statytine ir dieduko pataikune....

Jons

Jons portretas
Tik, už, INGRIDĄ ir ne kitaip. Protinga kandidatė.

Anonimas

Anonimas portretas
KONSERVU MARIONETE

...

... portretas
Ir KIEK 'konservams' tai kainavo?.. ar ir vėl tai pensininkų sąskaita?

Konservatorius

Konservatorius portretas
Jo jo balsuokit tik uz I.Šimonyte jinai dar viena krize padarys pensininkai be kelniu lakstys.

reikia balsuoti uz tuos

reikia balsuoti uz tuos portretas
Visada reikia balsuoti uz tuos kurie draugauja su salimis kuriose didesnes pensijos, algos, auksto lygio vaiku mokymas gamyba orientuota gyventoju patogumui auksto lygio, stipri valiuta. Jei prie ko pritapsi pats tokiu tapsi.

,,Kaunietei''

,,Kaunietei'' portretas
Aš irgi kaunietė,todėl balsuosiu už Šimonytę.

UŽ TIESĄ IR ŠVIESĄ

UŽ TIESĄ IR ŠVIESĄ portretas
Jau vien dėl to,kad karbauskinė šutvė šitaip niršta,verta balsuoti už Šimonytę.Ir komentarai tos šutvės rodo,kokio lygio jie nepraustaburniai.Todėl sėkmės tau,Ingrida.

Pensininke

Pensininke portretas
TIK KORUMPUOTA ZINIASKLAIDA VISAIS KANALAIS SKELBIA TRIJU KANDIDATU SAVUS ' REITINGUS' , KURIAIS NAIVUS RINKEJAI TIKI . RINKEJAI TURI BUTI VIENINGI IR BALSUOTI UZ A. JUOZAITI, KURIO ESANTI SISTEMA VENGIA.

Irena

Irena portretas
Tik ne už I. Šimonytę, reikia dar "apsiplunksnuoti", taip gabi, darbšti, išmani, bet Prezidentui reikalingų gebėjimų dar neturi. Manau lietuviai, gi ne ukrainiečiai, kaip teigė būsimasis Prezidentas V. Zelenskis, katės maiše gal būt nepirks?

Anonimas

Anonimas portretas
Aš esu kaunietė ir nežadu už šimonytę balsuoti,o taip pat ir mano artimosios draugės bei dauguma pažįstamo moterys nei viena už ją nebalsuos,tegul kažkokia bobelka nereklamuoja jog kaunietės balsuos už tą kuri mus nuvarė į skurdo duobę.Tik ne už ją.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas gali tą šimonytę rinkti,negaliu net įsivaizduoti.Tegul sigrąžina ką uždirbome,nes ši merga su savo šutve apvogė ir nori toliau mus visus numarinti ir Lietuvėlę parduoti,kitaip nebus. Negaliu net į jos snukelį žiūrėti ją teisti reikėtų,o ne rinkti į prezidentus.O kiek jau žmonių jos dėka paliko šį pasaulį. Jai nedovanos nei mirusieji nei dar esantys skurdo liūne.

Senjora

Senjora portretas
Bus "labai gera" prezidentė. Padorus žmogus mirus skolinintojui skolą į laidotuves atneša. O šitoji ką padarė, kad mirusiems pensininkams grąžintų sumažintas krizės metu pensijas? Vienos sudėties Konstitucinis teismas, Europos sąjungos įstatymai išaiškino, kad asmens pensija yra nuosavybė. Pagal LR Konstituciją nuosavybė yra neliečiama. Kitos sudėties Konstitucinis teismas išmąstė, kad pensija nepaveldima, priėmė įstatymą, kad nusavintos pensijos bus grąžinamos tik po 2014-05-20 mirusiems. Sutuoktiniams išgyventi krizę dviese buvo lengviau nei vienam. Būtų likusi velionio skola su delspinigiais būčiau turėjusi grąžinti. Ką šita panelė, sėdėdama seime nuveikė, kad būtų atstatytas teisingumas?! Dešimtis tūkstančių siekiančias išeitines kompensacijas seimo nariai išsimoka, o ką gauna eilinis LR pilietis?!

AK

AK portretas
Viena nuo konservų chebros, kitas nuo nomenklatūros šoblos. Bandysiu kaip nors išrinkti abu iškart.

opa

opa portretas
Na, mane labiausiai domyna,is kur ta apklausa atsirado?Is Amerikos,Briuselio,ar Gargzdu!

nuliui

nuliui portretas
o ką karbausko "statytiniai" -išsigando?

nulis

nulis portretas
Daugiau negu juokinga, kai Nauseda skelbiasi kaip nepriklausomas kandidatas. Abu jie "nepriklausomi" landsbergio gaujos statytiniai tiek nauseda, tiek simonyte. Tegu gieda tie apklausejai ka nori, kandidatu elgesys ir snukiai parodo kokio lizdo jie pauksciai

teisingi

teisingi portretas
kom tik kas juos skaitys ir remsis jais jei sie socvampyrai pasistate savo ruporini gaidy triubina visam svietui kokie jie geri slykstu skaityti ir jei balsuot tai tik uz Puteiki nes sie suvarys visus i ozio raga ir Dieve padek kad tas neivyktu......

Kauno vyrai

Kauno vyrai portretas
taip pat balsuos uz Simonyte

nuomonė

nuomonė portretas
Dar nepamiršau,kaip Skvernelis su Karbauskiu padidino PVM daugiabučių šildymui iki 21 proc. ir tik dėka Lietuvos prezidentės Dalios Grybauskaitės dėka buvo grąžintas 9 proc. PVM šildymui.

Zales

Zales portretas
Dėl gazpromo klapčiukų burtininko Juozaičio turiu sęną ir baisią nuojautą. Kol šis Juozaitis intelektualiai varažins Lietuvos ateitį, oligarchai dar dešimtmečiais toliau kraustys ubagų kišenes.

aš nieko

aš  nieko  portretas
kubiliaus sekretorė ir snoro tuštintoja kaip tik į prezidentus o nausėda visas pensijas nusinešė ir tipo aš niekuo dėtas manes niekas neriame

nm

nm portretas
Beda Lietuvoj.Dar 5 metus migles.

Obuolys

Obuolys portretas
Obuolys nuo obels toli nerieda. Pasianalizuokite kas yra M.Puidoko tėvas ir klausimų nebeturėsite

Kauno moteris

Kauno moteris portretas
Redakcija, na palaikykite šią "komike" Komentatorių TOP lentelėje dar ilgiau, a? Būsiu dėkinga, nes ji galutinai atsibos žmonėms ir liks ne geriau nei 6 vietoje

balsuos už I. Šimonytę

balsuos už I. Šimonytę portretas
Kauno moterys

blogis

blogis portretas
apvogusi pensininkus praskolinusi su andriuku ir su dedules zinia tauta turi gedos eit i rinkimus bet dedules sutvei tai iprasta

Kauno moterys

Kauno moterys portretas
Šimonytė į vyrą gal panaši iš veido bruožų, todėl prezidente netiktų, nes prezidentas gražus turi būti, kaip Skvernelis..

Anonimas

Anonimas portretas
turbot daugiausia isvoge,kad pirmauja,KGB ziurkynas nori savo kgbista tureti,o kitaip lansbergynui sakes,gal prazus elktra,gal kompai uzstriks,gales biliotenius suhimicit, taip kgb ziurkynas ir veikia.

Petras

Petras portretas
Pirma nuo pabaigos ,konservų išgama.

Taaaip

Taaaip portretas
Balsuojant už kandidatą reikia žiūrėti ne į dirbtinai išpūstus reitingus, bet į tai, ką naudingo savo Tėvynei padarė tas žmogus. Nežinojau, kad Mindaugas Puidokas apsaugojo mus visus nuo užteršto vandens. Jau vien už tai jam reiktų pastatyti paminklą. O kas dėl balsavimo, tai kas be ko... Aišku, tik už Mindaugą!

Ar žinote, kad...

Ar žinote, kad... portretas
tik gerb. Seimo nariui dr. Mindaugui Puidokui turime būti dėkingi, kad mūsų gėlas vanduo -- iš visų Europos valstybių pats švariausias. Prisiminkime prieš keletą metų vykusias aršias kovas dėl skalūnų kasimo. Netgi kompanija ŠEVRON jau norėjo pradėti darbus, tačiau Mindaugas Puidokas, tuo metu būdamas KTU docentu, su savo studentais atliko tyrimus ir griežtai uždraudė kasti skalūnus Lietuvos teritorijoje. Net peticiją rašėmės. Prisimenate? Pernai gerb. M. Puidokas gerb. Junkeriui nusiuntė anglų k. surašytą prašymą, kad būtų liautasi sukinėti laiką vasaros/žiemos "kryptimi". EP sutiko, nors prieš tai gerb. M. P. buvo kviestas į Prezidentūrą "ant kilimo" ir buvo bandoma jį atkalbėti, motyvuojant, kad jo prašymas gali sukelti Lietuvai tarptautinę gėdą! Migracijos Paktas Seime buvo priimtas aklai, neišvertus jo į lietuvių k. Kai M.P. vienintelis jį perskaitė anglų k., tuoj pareikalavo, kad Seimas savo balsavimą atšauktų. Deja, deja... Taigi darykimės išvadas, gerbiamieji, už ką balsuoti.

Man tai keista

Man tai keista portretas
kodėl Mindaugą Puidoką nugrūda į patį galą. Nieko stebėtino, kad Šimonytės reitingai dideli. Juk jiedu abu su Nausėda savo rinkiminę kampaniją pradėjo nuo pereitų metų gruodžio 12 d., o pats jauniausias, išsilavinęs ir perspektyviausias - Seimo narys - dr. Mindaugas Puidokas tik vasario 11 d., Lietuvos šviesuolių kviečiamas, sutiko kandidatuoti į LR Prezidentus. Taigi per 3 mėn. iki vasario 11 dienos ir Šimonytė, ir Nausėda jau sugebėjo prisijaukinti savo elektoratą, kai tuo tarpu visaip ujamas ir žeminamas per visas medijas Seimo narys gerb. Mindaugas Puidokas, R. Karbauskio pašalintas iš frakcijos ir iš partijos, neturėdamas jokių "stogų", visgi sugebėjo užtikrintai pasivyti tuodu labiausiai populirinamus kandidatus. Ir dabar jie bėga vienoje linijoje. Taip kad galimybės visų vienodos. Belieka rinkėjui blaiviai įvertinti kandidatų siūlomas programas. Pripažįstantieji tradicines šeimas ir visas tradicines vertybes, balsuos už Mindaugą Puidoką. Žmonės atsirinks savo kandidatą.

As

As portretas
uz Simonyte

minfa

minfa portretas
tautiečiai mulkinami užsikonservavusių politikų ir sisteminės žiniasklaidos... daugumos protas neveikia arba pajėgus suprasti tik materialias detales... svarbiausia suvokti, kokią ž i n i ą kandidatas neša Lietuvai: ar tolesnį murkdymąsi tame pačiame neoliberalų globalistiniame rojuje, ar orų tautos ir valstybės interesų gynimą, kad LT išliktų nesuniveliuota ir neištirpdyta kaip tauta ir valstybė ES ir pasauliniame kontekste... balsuoti reikia tik už A. Juozaitį, o ne už gražiai abstrakčiai šnekančius, bet nieko nepasakančius I.Š. ar G.N. ir pan...

Aišku , kad

Aišku , kad  portretas
Masine propaganda eina per visus pagrindinius ''ziniasklaidos'' kanalus. Konservai is paskutiniuju nori isaugoti savo postus, arba su bankininku arba su grybas 2 versija.

įsitikinęs

įsitikinęs portretas
jei mūsų balsai ką nors reikštų tai mums balsuot neleistų-ji jau paskirta ir popieriai surašyti-galas čia pat

Vandai

Vandai portretas
Vandute, ka reiskia "narurejo: seimos? Tas zodis "narurejo" sukelia ivairiu minciu...

As

As portretas
Nepazystu nei vieno idioto, kuris balsuotu uz dar viena lesbiete praskolinusia Lietuva, ar uz bankine Nuoseda.

smakonyte

smakonyte portretas
vista-pareiske kad visos moterys privales eiti I Privaloma krasto tarnyba

kada bus tvarka lietuvoje

kada  bus tvarka  lietuvoje portretas
ar ne Brazauskaspeadejo vagystes era,jis savo kutlerai net lietuvos viesbuti atidave,o kiek jis isvoge ,jis jau kencia ,dievo teismas,zmones durni ,turetu buti teismas bufetavai ir atimti visas vogtas gerybes,bet kur tau -jug jie visi prisidirbe iki ausu,todel nejudina didziausios vagies,bijo isryskes kitu vagiu pavardes ir ko tiketis is tokiu zmoniu,tarnautoju,vagiu-klanai, Brazauskas didziausias vagys,omes paminklus statom tokiems ,akmens amzius,mastymo nera ,ir nera ko tiketis gero,

Asu

Asu portretas
Landsbergiu klano statytine marijonete. Praskolino lietuva.

gal kam teko girdeti apie

gal kam teko girdeti apie  portretas
VIEŠOSIOS NUOMONĖS FORMAVIMĄ . Gaidys kaip visada neutralus. KOKIE rinkėjai tokie ir KANDIDATAI.

...

... portretas
Kas už tai kad Katedros aikštėje būtų sukrautas Šventosios inkvizicijos laužas raganų deginimui?.. (o Lukiškių aikštėje pagonys galėtų ožį su broileriu paaukot).

buciau labai laimingas

buciau labai laimingas portretas
kad sita isgama,beciulpdama paspringtu.Dvesk tu iskrypele ir nelysk i akis,

Žmogui

Žmogui portretas
Geriau jau boba prezidentė negu Skvernelis! Net Andriukaitis geriau, nors už tą nebalsuočiau nė pro kur. Rinktis nėr iš ko, teisybę pasakius. Padoriausiai atrodo Nausėda, tą nors negėda užsieniečiams parodyt, bet bankininką prezidentu padarius visai bankai ant galvos užlips. Šiaip tai reikia kiekvieno kandidato klausti, ar leis vyriausybei grynuosius uždraust, ir kad atsakytų neišsisukinėdami - Taip arba Ne. Bet sulauksi tu iš jų...

vaivo rykste

vaivo rykste portretas
keista,yte vis ,kur seima ,vyras vaikai,keistai keista ir labai keistas veidas ,nieko gero is tokios nebus,kaip ir is buvusios,pora.

Anonimas

Anonimas portretas
visos poliines k,,,,, visad pirmos

jei

jei portretas
balsuosime tai uz Puteiki

vargsas

vargsas portretas
koncervu mes jau nenorim nemanau ar kas balsuos uz anuko partija

Žmogus

Žmogus  portretas
Bobą prezidente jau turėjom viena ,daugiau nebereikia !!!!!!

Tai VANDAI

Tai VANDAI portretas
Isgarsino vai isgarsino.Vos vos auksciau Afikos.Neaplianks kol dar vadovaus magnolija.Po to nors ir tvanas sake ve ve Fon L.

gal

gal portretas
apsieisim be bobu /kurtizaniu/ 1 jau buvo balsuosim tik uz Puteiki ir...

tomas!

tomas! portretas
Taigi ir artėjame prie finišo juostos. Ko gero, Šimonytei net ir antrojo turo neprireiks. Valio o o o!

Vanda

Vanda portretas
Na teisingai , aš pritariu Aldonai. Ogi Grybauskaitė irgi narurėjo šeimos, O kaip išgarsino Lietuvą.Visuose svarbiausiuose renginiuose pranešimus skaitė būtent Grybauskaitė.

Aldona

Aldona portretas
Aldona Stebiu kandidatų į prezidentus diskusijas ir džiaugiuosi, kad vėl Lietivoje atsirado talentinga moteris. Ji labai teisingai orentuojasi politikoje, atsako į visus klausimus trumpai, aiškiai, ir teisingai. Moterys yra rūpestingesnės,apdairesnės, akylesnės. Balsuosime tik už Ingridą Šimonytę

nuomonė

nuomonė portretas
Neagituoju nei už vieną, tik parašysiu, kad niekada, niekada nerinkite Prezidentu žmogaus, kuris niekada neturėjo sukūręs savo šeimos

Jautis

Jautis  portretas
Karvė.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Skverneli,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Juozaiti,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Nauseda,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Simonyte,spaudziam zalia.

jau

jau  portretas
baisu ir lygintuva ijungti, kaip senais laikais.

Oi, taip ir

Oi, taip ir portretas
patikėjau..:D) Įdomu kas tokius pinigus "reitingams"duoda?

Reikia

Reikia  portretas
Apie kandidatus spręsti ne iš kažkokių palubinsko reitingų, bet pagal jų nuveiktus darbus,

vo tep

vo tep portretas
baikit loti eikit dirbti RUPUZES,

Andriukaitis +PSD

Andriukaitis +PSD portretas
Kur tai matyta nedirbančiam žmogui reikėjo susimokėt PSD atbuline data. O iš kur paimt tuos pinigus, eit vogt, jeigu nesusimokėsi bus skola. Och koks bjaurus Andriukaitis!

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Tu cia pats Lansbergsudi trolini ir pats atsakai???? Cia tipo nori pasakyti , kad kazkas Lietuvoje domisi kolukiais???? Gal tikslaiu norejai pasakyti Lansbergsudziu oziu tvartu?????

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Cia yra visiskai nusisikti uz ka balsuosi, razultate vistiek laimes koncervai, kokia kobinacija besudeliosi damkoje vistiek bus Lansbergis

Anonimas

Anonimas portretas
aš balsuosiu už ŠIMONYTĘ !

Kaunas

Kaunas portretas
Idiotai balsuos už konservų marionete. Priminsiu KONSERVATORIAI (lansberginiai, kubiliniai ir kiti) jie sugriovė kolūkius, atėmė bobučių pensijas, praskolino Lietuvą. Šita apipešiota višta gi iš tos chebros. Jeigu norite šūdinai gyventi balsuokite už ją.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
As girdejau, kad net pats amrikonijos pieska marionete Adamkus sake , kad jusu rinkimai yra absoliutus fuflas, nu jeigu jau pats Adamkus taip sakao kuri i valdzia pastate pries visus Lietuvos istatymus, tai cia jau vadinasi is viso paskutinioji

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Gerai, kad as nebalsuosiu tai man absoliuciai nusisikti kas ten pas jus kur pakilo, ar kur pasistojo

NA NA

NA  NA portretas
landsberginių gyvatyne ,gal šimonytė ir pirmauja prieš Nausėda ,kuris daugiau iššvaistė ir praskolino Lietuvos biudžetą ,gal Šimonytė pirmauja ,kas nusipelno daugiau rykščių , bet tikrai Šimonytė yra paskutinėje vietoje ,dėl gerų darbų Lietuvai ir žmonių simpatijų ,,,,sėkmės landsberginiams kvailinti tautą ,kaip sakoma , dešimt kartų pakartok melą , taps tiesa ,,,,

Anonimas

Anonimas portretas
Transvestitui NE!!

Anonimas

Anonimas portretas
nesamone negali but simonyte pirma.nemaciau jokiu apklausu internete

Anonimas

Anonimas portretas
SUPISTA SUNAUJA AR JUMS PUTOS DRIBS IS SNUKIO BEKOMENTUOJANT VISTIEK SIMONYTE BUS PREZIDENTE.

Nukando

Nukando  portretas
dalį komentaro - nieko gero, kai prezidentūra pjaunasi su seimu. Lietuvai būtų geriau, kad į Daukanto aikštę ateitų ne konservatorių kandidatas.

Konservatoriai

Konservatoriai portretas
irgi žmonės, bet kai Tai gal būtų geriau, kad į Daukanto aikštę ateitų ne konservatorių kandidatas.

Bus

Bus portretas
KGB ziurkes statytine bus, nelinkeciau antra karta uzlipti ant to paties greblio,o zinom kad KGB magnolija,OZYS ir visa lansbervatniku sunauja,aferistai, tai vel korupcija,teisesauga ,valdys,.sliurinis Kanadoje zadejo korupcija israuti su saknim,bet uzaugino,puselejo ta korpcija.

Fizrukas

Fizrukas portretas
Šimonytė praskolino Lietuvėlę kosminėmis palūkanomis, o jei vis tiek dalis tautiečių meldžiasi. Bet juk pas rusus tas pats. Kuo labiau koks caras, Stalinas ar Putinas smaugia rusų tautą, tuo rusai labiau garbina savo šalies vadovą

Jonas

Jonas portretas
Pasiskaitai komentarus tai atrodo, jog visi komentuojantys yra šventuoliai. Kaip ten sakoma... kas be nuodemės lai meta akmenį į mane, ar kažkas panašaus? Nu tai talžykitės, nes dauguma ir motiną parduotumėt už vieną kitą kąsnį didesnį. Jeigu Lietuva nori būti ir toliau girdima (o Grybauskaitės indėlis čia milžiniškas), tai lietuviams rinktis tik Šimonytę ar Nausėdą. Tie visi gelbėtojai kiti tai... turėjom Paksą, daug jis valdė Rusijos rublių pluta atplaukęs. ;)

Anonimas

Anonimas portretas
Apie Simonyte iš foto sunku pasakyti ar jinai vyras ar moteris? Kokia jos lytis?

ši nesąžininga konservatorų ATSTOVĖ,

ši nesąžininga konservatorų  ATSTOVĖ, portretas
reitinguose SEKA socdemų- Butkevičiaus pėdomis, --lai ŠIMONYTĖ paklausia JO ,kaip jis visą laiką PIRMAUDAMAS, per rinkimus ATSIDŪRĖ už borto, ir kaip jaučiasi SOCDEMAI opozicinėje BAČKOJE su konservatoriais, -----taigi tokia REALYBĖ,---Ž M O N Ė S prezidentu pasirinko SKVERNELĮ--sąžiningą, padorų, kiekviename žingsnyje kovojantį ,už geresnį žmonių gyvenimą. JĮ prezidentu išrinksime I -me ture. Tai vienintelis kandidatas , kuriam RŪPI, kuo greičiau pašalinti skurdų gyvenimą.

dovanėlė vištgaidžiui konservų NUPIRKTOJE pasakų lentelėje

dovanėlė vištgaidžiui konservų NUPIRKTOJE pasakų lentelėje portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Visas zirgynas uz balsuos

Anonimas

Anonimas portretas
Koncervai jau pradejo apklausu rezultatus klastoti. Dega padai!!Baisu,kad Skverneliui tapus prezidentu iskels visas ju afioras i viesuma. Tokias kaip Simonytei bunant finansu ministre buvo skolinamasi is banku daug didesnemis palukanomis nei rinkos kaina.Ir ta afiora kainavo Lietuvos zmonems 1.5 milijardo.

prabusk

prabusk portretas
sunauja melskites kad dedules ir jo sutves prastumtoji nelaimetu rinkimu o pensininkai tegu pagalvoja apie sumazintas ir negrazintas pensijas

Smagu girdėt

Smagu girdėt portretas
Kad Ingrida Šimonytė pirmoj vietoj. Tai reiškia kad žmonėm ji patinka. Ir visada geros nuotaikos, visada su šypsena veide, ir humoro nevengianti. Tai tik už Šimonyte ir belieka balsuot. Ir nėra ko mėtyt balsus kažkokiam Andriukaičiui, kuris atbuline data įvedė visiem be išimties PSD mokestį, ir liepė atbuline data už keletą metų susimokėt šitą PSD mokestį, kažkur nuo 2005-ujų metų, nors dar tais 2005 metais nebuvo įvestas šis mokestis. Bet Andriukaitis tokį pasiūlymą pateikė budamas seimo nariu kokiais 2009 metais. Ir turėjom susimokėt atbuline data.

AK

AK portretas
Viščiukus reikia skaičiuoti rudeni , o prezidento reitingus po rinkimų.

Skaitytojas

 Skaitytojas portretas
Labai maloni naujiena.

Tiki pensininkas

Tiki pensininkas portretas
Aš balsuosiu už Andriukaitį. Tai vienintelis didelį patyrimą turintis tiek Europoje, tiek Lietuvoje žmogus, su neiškreiptom demokratiškom pažiūrom, padorus. Manau, jis pilnai atitinka laukiamus paprastų žmonių lūkesčius.

R...

R... portretas
Nesu prieš Nausėdą,bet Šimonytė ir mielesnė,ir labai protinga [neneigiu ir Nausėdos proto],turi tvirtą požiūrį apie šalies valdymą,nekaitalioja savo nuomonės kaip toks ...nesakysiu kas,patys žinote.Sėkmės,Ingrida! Tikime tavimi,Mes už tave.

Jie juk vienodi

Jie juk vienodi portretas
Tai byvis ir transvestitas niekuo nesiskiria. Jie galėtų būti viename, kaip vienas asmuo... :D

Keista

Keista portretas
Iš kiek procentų tie procentai išvedami? Gal iš kokių 5 procentų? Nes daugumos gyventojų ji yra prakeikta. Tai kuriems ji tinka?

verdiktas

verdiktas portretas
balsuokit tyliai už šimonytę, už nausėdą - nieko naujo, kaip ir sisteminė žiniasklaida pastoviai amsi tą patį... žinokit, šie metai ne šuns, bet kiaulaitės, kuri gali iškrėsti politinę kiaulystę visų sisteminių ir buvusiųjų iškeltiems kandidatams... už A. Juozaitį, kuris tikrai gins lietuvių tautos ir valstybės interesus...

Kauniete

Kauniete portretas
Tik už Šimonyte!!!!!!!

Vėtra

Vėtra portretas
Nu , kodėl kodėl manęs Gaidys niekada nieko neklausia ?

oho

oho portretas
kiek lietuvoj klumpakoju debilu su netradicine orientacija ,palaikanciu savo nelaimes drauge.

nuomonė

nuomonė portretas
Baikite propoguoti nuo ryto iki vakaro,tą savo šutvę-Šimonytę su Nausėda.Šimonytė tinkama tik skolinti pinigus.Jau komerciniai bankai,tai ją myli,nes ji skolina,siųlydama 3 kartus didesnes palūkanas.O kiek ji su Kubiliumi prastūmė antikonstitucinių įstatymų,sumušdami visus rekordus.Net 60 procentų jų priimtų įstatymų-antikonstituciniai.O jau,apie pensijų,algų,pašalpų sumažinimą,net nekalbu.Tai yra tautos skurdintoja,konservatorė su žmogaus veidu.Tik paskutinis neišmanėlis,ar beretininkas,tegali už ją balsuoti.O apie Nausėdą ir kalbėti neverta,tai skandinaviškų bankų-lupikų klerkas.

Alfai

Alfai portretas
Ko taip stengiesi prakist Juozaiti? Zmones mato kad tai Kremliaus kandidatas su Rusijos piliete savo zmona. Nauseda butu tinkamiausias, bet Simonyte irgi sauni!

Siga

Siga  portretas
Vilmorus apklausa visada klaidinga niekada nepatikėsim prezid,bus nausėda,

Irena

Irena portretas
Ko jūs keliat ta šimunyte i prezid,mes visi balsuosime už nauseda ,cia žiniasklaida visus klaidina,

Lapė, šeškas ir kiaunė

Lapė, šeškas ir kiaunė portretas
Gaidy! Tu paukštis ar gyvulys, melagi? Jau kai kas žada pasigauti ir apklausti tave sukčiau. Iš 10 daugiausiai 2 lyg ir už tuos konservų kandidatus, o tu savo paukštyne ryškini priešingai

Pagaliau! Valio!

Pagaliau! Valio! portretas
Turėsime jauną , gražią ir protingą Prezidente Ingrida Šimonyte. Kas tas Nausėda arba sovietinis milicininkas, nei penki , nei devyni.

Dale

Dale portretas
Neįtikėtini reitingai patikės ir apsidziaugs tik konservatoriai.Normaliaai mąstantys,t.y.be patalogiju netiki nors tu ką Gaideli! Na ir uzgiedojai gal jūs savo laiku darbavotes partinėje mokykloje kaip Vaigauskas buvęs rinkimų komisijos pirmininkas kaip Grybauskaitė kaip Lansbergys .Visa sutve savų komunisteliu .27 metus susimoke visus maudet apgavystese
Anonimas portretas
Apie policininką tai nieks filmo nekurs, nes ką galima apie tūpą mentą filmuot ir karbauskis tik komedijai tinkamas ...

Sh

Sh portretas
Ta proga siūlau filmą apie prezedente itraukt į privalomų programa mokiniams. Kaip apie Turkmenbasi.

Vladaitis

Vladaitis portretas
Niekur ji nepakilo. Neužims ji realiuose rinkimuose net trečios vietos. Blefuoja jos stūmėjai. Tik Skvernelis gali užtikrinti dabartinės situacijos tęstinumą, o tai reiškia, kad toliau kils atlyginimai ir pensijos. Ne taip staigiai kaip norėtume, bet kils. O prie Nausėdos ar Šimonytės viskas pasisuktų atgal. Vienintelis pavojus, kurį įžiūriu yra Juozaičio protegavimas. Jis ne tas žmogus, kuris galėtų valdyti Lietuvą, nors šiaip tikrai puikus vyras. Bet jei paprasti žmonės blaškysis tarp Skvernelio ir Juozaičio, gali įvykti ir nepataisomas dalykas - į viršų išlįs Gitukas su Inga. Atsipeikėkime, tik Saulius mums užtikrins šviesėjančią perspektyvą. Todėl būtina, kad jis pradžioje patektų į antrąjį etapą.

Anonimas

Anonimas portretas
klaipediete Balsuociau uz ja ,bet kad koncervatoriu statytine tikrai ne.Viel smirines Kubilius Lanzbergiukas pries akis NEEE NE.

Ruklos gyventojai

Ruklos gyventojai portretas
Merginai jeigu bus prezidente reiks viena karta per menesy eiti atostogu tai gamtos desnis be to tarp priekiniu dantuku skyle per kuria LR turtai pabegs

BNS semia pinigus saujomis

BNS semia pinigus saujomis portretas
Už tokių kvailysčių skelbimą
Anonimas portretas
Policininką pagaidino :)

įdomu

įdomu portretas
ir ko tie vatnikai šiandien taip viduriuoja?

Alfa

Alfa portretas
Uz Juozaiti

nevezis

nevezis portretas
jeigu pirmauja simonyte ,reiskia Lietuvoje neliko ne vieno tikro lietuvio

justus

justus portretas
Nenuostabu, Šimonytė nevaidina, o Nausėda vaidina tokį gerą, tokį protingą, tokį saldainiuką, kad net koktu darosi.

benderas

benderas portretas
UUUUUURRRRRRRAAAAAAA LT propagandai UUUUUURRRRRRRAAAAAAA arkliagalvei praskolinusiai LT su 9.5% palūkanom UUUUUURRRRRRRAAAAAAA tatai, broileriui anūkui, debiliui, tulpei ir likusiai tvarto gaujai UUUUUURRRRRRRAAAAAAA ura URA taip lietuvą mes mylim.

senelis

senelis portretas
Ko neišmokom per trysdešimt metų,to nebeišmoksime per trys savaites,mums jau senai pariktas prezidentės įpėdiniai ir jokio skirtumo nebus,jie visi atstovaus buvusių grupuočių interesus, nes taip aiškiai visos medijos reklamuoja trys pir muosius kandidatus,kad verkti norisi ir gėdos jausmo neturi,matyt gerai apmokėjo ir dar geriau atsilygins po rinkimų, o mūsų paprastų piliečių niekas neklausia ir niekam neįdomus,bet viltis miršta paskutinė,aš tikrai nebalsuosiu už korumpuotos valdžios korumpuotus kandidatus,nes tikrai jie nieko nekeis,o tik dejuos ir meluos,kokia sunki ekonominė ir politinė padėtis Lietuvoje,as balsuosiu už kandidatą,kuris gins visos tautos interesus.

na

na portretas
balsuokit už šimonytes, konservus ir ypatingai pensininkai, iš kurių tie budami valdžioje matomai per mažai pensijas sumažino, bet nieko dabar jie pasistengs daugiau

Niekam niekam neidomus

Niekam niekam neidomus portretas
Niekam neidomus jusu sapaliojmai simonyte jau isrinkta i prezidentus tik liko pabaigti ta zaidima su rinkimais plaukotoji ranka ja pasirinko ir nieko jus mirtingieji nepakeisit svarbiausia eikit i rinkimus kad tai rankai su plaukais nebutu smugio nes jei nesusirinks 30 proc tada jau bus prastai juk taip naglai nepasakysi kaip rusijoje kad balsavo 90 proc juk evropa

nuomone

nuomone portretas
simonyte yra diktatore reikes vos uzmanymu klausyti i kitu nuomone ji nekreips jokio demesio tures buti taip kaip ji pasako ji jau dabar tai irodineja

klaipediete

klaipediete portretas
jei balsuosite uz simonyte tada laukite krizes ji bus prie koncervu krize tikrai

nu ir smaistuolis -Juozaitis prajuokino lietuva

nu ir smaistuolis -Juozaitis prajuokino lietuva portretas
nu jau Juozaitis tik ant pajuokos,nei prakalba,nei politisko isprusimo,net nekvepia lietuvos pagarba,pats nesupranta ka sneka bitik mala liezuviu nesamones ,KUR JIS BUVO KAI REIKEJO LIETUVAI PAGALBOS -OGI PABEGO I KALINIGRADA,TAI BENT prezedentas ,kokio dar reikia ieskoti per visa rusija ,jau geriau pupu dede,

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Balsuokit už Šimonytę,kuri praskolino Lietuvą už didžiausias palūkanas.Paskola reikės mokėti ne tik mūsų vaikams,bet ir anūkams ir proanūkams,gėrai pagalvokit už ką balsuoti.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Matyt HOMOSEKSUALIAI nusprende paremti Simonyte

rfs

rfs portretas
nieko gero skorpionka...tai savanaudiska butybe...jau buvo skorpionas amerikonas du kart ir tik kaukazu tesirupino...aplamai vandens zenklai nepatikimi prisiplakeliai isnaudotojai...

Pituchas

Pituchas portretas
"Tvarteiiniai" varo stabilią propagandą piarindami Šimonytę. Visa žiniasklaida, visi portalai jų nupirkti. Iš kur tiek pinigų turi ši gauja ? Manau, kad didžiają dali pervdeda Sorosas. Ir dar kažkiek vietiniai turčiai dameta. Žiauru kaip mulkinami Lietuvos žmonės.

rsr

rsr portretas
kam mums tie arabai reikalingi,ju ir taip pilna visur,i bankus sulinde,i siltas vietas valdzioj, ir aplamai... uz rasytoja visi menininkai balsuos nes savas,uz policaju policajai, uz ryza ryzi...uz kitus ir kai kas...

Kaunas

Kaunas portretas
tik uz Simonyte

m

m portretas
uz Skverneli. gal ir nera svajoniu prezidentas, bet bent su Lenkija, Izraeliu, gal ir Rusija santykiai pageres. Ukraina taip pat mums svarbi.

Savas

Savas portretas
Ka gali Lietuvos prezidentas,tik perskaityti Briuselio paliepimus,ir uoliai juos vykditi,dar jai didesne valstybe paprasys paloti ant ko nors tai tik tiek

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Su šv. Velykom, Ingrida, sveikatos ir sekmės. Tepadeda, Tau, Dievas.

senjoras

senjoras portretas
palaikau I.Šimonyte

kaunas

kaunas portretas
simonyte tai lansbergis su sijonu...dauguma nelaimiu lietuvai atnese koncervatoriai...

visi sotus lietuvoje konservatlyberastiniu degradu

visi  sotus  lietuvoje  konservatlyberastiniu  degradu portretas
statytiniais prezidentais ir visais koruompuotais kysininkais politikais ir teisininkais ----SOTUS --jau 30 metu kaip ,,,sotus ir laimingi,,,

Nejuokinkite

Nejuokinkite portretas
Greičiausiai tie reitingai sudaromi pagal vilniečius respondentus. Jei būtų klausiama kaimiečių greičiausiai pirmautų Skvernelis.

mikas

mikas portretas
labai atsiprasau tik uz Simonyte

>mikas

>mikas portretas
Gal mike iš dangaus iškritęs, ar ...."suspaustas triusikuose" steni ??? "Puola" , tai ne tik ura šaukdami , durtuvus atkišę bėga lauku .... Kibernetinė, gąsdinimų politika, ekonominė politika ...taip pat karas.

Senjore

Senjore portretas
ir kas ją taip kelia aukštai, melagiai, žmonės ne tokie durni, kad ją rinkti, lai nesvajoja apie prezidentės postą tam ji netinka konservuotų statytine

mikas

mikas portretas
jeigu norite isrinkti simonyte tai simtu proc .patrejai bus kubilius ir anukas jeigu jus norite kad vel mulkintu rusai puola

Gaidys

Gaidys portretas
Apsijuoksim pries visa pasauli

Neptunas

Neptunas portretas
Tarybinio profesoriaus stumema prie posto, naujos skolos , nauji apdovanojimų lavina bus skirta ir jo giminei lengvatos, tipinė komunistų išmoktos pamokos

pilietis

pilietis portretas
Už kurį balsuočiau dar sprendžiu, nors aukščiau laikosi vyriškis, bet Šimonytė - irgi tinkama... Kas dėl "tamsiausių" , ne - ne gymiu, o liaudiškai sakant "bukiausi' tai išsiskiria du - Juozaitis, kuris jau neskiria baseino nuo balos [ nežino , kam kariuomenei reikėjo haubicų ???????? Ir ką jos geba daryti.] ir Tomaševskis, tiesiantis ranką didžiausiam šių laikų agresoriui [ "bučiuotųsi" ir okupuojant mūsų šalį].

tomas

tomas portretas
Taip ir turėjo būti, TAIP IR BUS. Su šv. Velykom, miela Ingrida!

AnI.nuomone.

AnI.nuomone. portretas
Simonyte remia jissilavines,ispruses jaunimas.Remia ispruse ,suprantantis politika,one tik laukiantis is Prezidento pasalpu.Prezidentas ne premjeras ir vyriausybe.Ir tokiu pazadu negali dalyti.Jis gali tik nukreipti poliytikakuria linkme.Gali dorai,oriai atstovauti Lietuva pasaulyje..O jusu pazadukai zada aukso kalnus,o patape Prezidentu parodys jums spyga.

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių