Quantcast

Reitingai: tirpsta Vilniaus ir Kauno merų bei Seimo pirmininko palankus vertinimas

Grįžti į straipsnį

Kristina

Kristina portretas
Vilniaus meras tai visai nevertas jokių teigiamų reitingų. Jis negerbia Lietuvos piliečių.

...

... portretas
giedriuk,o kodėl tas krabas SAVO kiemą miesto trinkelėmis grindžia?...(ach, sakai, dar nepagautas... tai KODĖL iki šiol net Miesto centras nesutvarkytas, ir KODĖL jo sutvarkymui būtini rajono pinigai?.. - na, te STT dirba, bus matyt :/... ).

giedrius

giedrius portretas
Turbūt norit, kad ir jūsų nuosavą kiemą išgrystų Matjošaitis?

Zemaitis

Zemaitis portretas
Po Vycio skulpturos Lukiskiu aiksteje anuliavimo ir Vetros atminimo lentos nukabinimo, sita mera reikia pamirsti visiems laikams. O apie kazkokius reitingus nera ko ir sneketi.

Omega

Omega portretas
Keistų dalykų pasitaiko tose apklausose. Porą paminėsiu: 1) Beveik absoliučiai respondentai pasitiki gaisrininkais - gelbėtojais. Suprantama - tarnyba reikalinga ir neretai išgelbėja, suranda, užgesina. Bet kai skaitome pranešimus apie gaisrus, dažniausia jie skamba liūdnai - kai gaisrininkai atvyko, namas jau liepsnojo atvira liepsna... 2) Mano nuomone, idiotiškiausi Seimo ir partijų vertinimai. Blogiausiai vertinamas pačių vertintojų išrenkamas Seimas ir politinės partijos, kurios visose šalyse (ir Lietuvoje taip pat) yra parlamentinės demokratijos pagrindas. O dėl viso kito - kaip ir logiški vertinimai. Tiesa, pasikeitę S.Skvernelio reitingai, manau, jo sveikatos problemų išdava (užuojauta), o ne premjero darbo įvertinimas. Na o vis dar aukštas Matijošaičio rodiklis - ne už ką kitą, o už hektaro dydžio auksu dekoruotus apartamentus, kuriais jis didžiuojasi.

Vero

Vero portretas
Skaityti apie reitingu pokycius, ta beveik tas pats, jei skaitytum anekdota. Apklausia tik maza dali zmoniu, bet netgi ne cia rsme, o tai kad apklausia pasirinktinai, ne atsitiktine tvarka. Zinoma, bendra visuomenes nuomone visada matoma, tai ir apklausejai tam tikra dalimi prie jos prisitaiko. Bet jeigu jau kam nors "kas nors" pasake tabu, tai to asmens reitingu lenteleje neisvysime. Ir pabaigai: niekada nei manes, nei mano draugu, nei pazistamu, nei giminiu niekas neapklause ir nepaklause. Ar yra etatiniai atstovai, kurie, ir tik jie, savo nuomone reiskia?

ALGIS

ALGIS portretas
MATIJOŠAITIS Kauno gatves aptvarkė , už tai jam dėkui ,bet apsidirbo SU BANDYMU ANEKSUOTI KAUNO RAJONĄ ,SCENATIJUS kaip PUTINO SU KRYMU , padarė ten referendumą , o paskui prisijungė .

...

... portretas
Krabas tik šalia laiptų be turėklų savimi jaučias.

Dundukams

Dundukams portretas
Matijošaitį garbina tik gaunantys naudos iš jo.O šiaip neaišku,už ką jį gerbti.Kad su savo sūneliais sau milijonus be saiko kraunasi?Žinoma,visiškiems dundukams užtenka tik pamatyti išknistą Laisvės alėją -atseit meras tvarkosi.O kad toliau nuo centro šaligatviai baisūs-nieko tokio,galima to ir nematyti.

Vieningi daunai

Vieningi daunai portretas
Visvaldybė irgi turi auksinių čiaupų šikinykuose įsirengt, kad mužikai labiau gerbtų.

KAUNIEČIAI

KAUNIEČIAI portretas
Niekas niekur nesumažėjo, o kaip tik toliau didėja kauniečių meilė Merui. Mūsų visų mylimas Meras Visvaldas Matijošaitis yra pats geriausias iš visų merų, pats protingiausias ir gražiausias. O provincialūs pavyduoliai niršta, pavydi kauniečiams iškilios asmenybės, tautai nusipelnusio žmogaus gerbiamo Mero V. Matijošaičio.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Kad merus ėmė nepalankiai vertinti , tai patikėsiu, bet kad išdavikų reitingai pakilo, tai meluojat. Kitą savaitę tas pirmininkas kasdien važinės namo be švyturėlių

kaunietė

kaunietė portretas
15 MLN. KADA GRĄŽINS KAUNAS ŠILUMOS VARTOTOJAMS UŽ PRAĖJUSIUS METUS? ĮRODYTA, KAD PRISKAIČIAVO NETEISĖTAI, ŽADĖJO GRĄŽINTI. KADA GRĄŽINSITE?

Kauniecio nuomone.

Kauniecio nuomone. portretas
Kas vertina Matijosaicio darbus gerai? Tik jo bendrazygiai ir apsvaige gatviu pudravimu zmogeliukai.Tegu pavaiksto palei Kauno upelius ir pamato tersiama gamta,Nemuna nuosavu namu srutomis ir ismatomis.Gyvenu prie Gryciupio upelio.Tai smarve neapsakyta.Ypac kai savaitgali isvalo savininkai susikaupusias srutas,ismatas.Ir apie tai zino Kauno meras,aplinkosaugininkai ir Kauno vamdenis.Ir teigia esa bejegiai tai sutvarkyti.Tai tik nebejegis meras daryti sau reklama pajungiant ziniasklaida centro gatviu pudrinimu,kurias po metu jau reikia remontuoti.Tai koki reitinga toks meras gali tureti.Tik O

matė

matė portretas
mažylį stoties rajone ....... traukinio laukė tolesnėms paieškoms vykdyt

V.L

V.L portretas
Nepalankiai vertinantys Matjosaiti matomai labai pasiilko pono Kupcinsko.....

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Nu Šimačiui tai jau net Naujamiesčio bomžai nebepadės..

...,politika yra POLITIKA...,

...,politika yra POLITIKA..., portretas
politikai yra NUOLATINEJE DINAMIKOJE...,tai TIEK apie POLITIKA kaip nePOLITIKAS labai TRUMPAI... TASKAS

Galerijos

Daugiau straipsnių