Quantcast

A. Ramanauską-Vanagą valstybės vadovu skelbiančią deklaraciją dar taisys

Grįžti į straipsnį

kauniete-suvalkiete

kauniete-suvalkiete portretas
tikrai,,visa ta rasliava ir karbauskio "sapnas" tai kuriozai, istorija 70 metu senumo nutare perrasineti; gal Seimas neturi darbo dienotvarkes? savanoriai-partizanai jie ir lieka partizanais,bebainiais kovotojais uz laisves ideja,,,arba Landsbergis -mes zinom ,kad jis buvi Auksciausios Tarybos pirmininkas ,ir taskas ;o norint jam suteikti [nerinkto] prezidento varda;;;tai kvaila,nes jis niekada nebutu ishrinktas,tai faktas. O norint V.L.duoti islaikyma [kaip prezidentui] tai gali suteikti [isskirtinai Prezidente] bet pervadinti tuo kuo near buves??! daugiau negu juokinga

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
O kaip ten su Smetona,Merkiu ir po jų pagal Konstituciją sekančiais valstybės vadovais.Ar nesigaus,kad partizaninio karo vadai yra patys save paskyrę valstybės vadovais ?

Ak

Ak portretas
Kiek suprantu dabar p. Landsbergiui ir p. Grybauskaitės o gal ir Vanagui pastatys paminklus arba atminimo lentas. Tai ateis laikas kai bus viskas išaiškinta tai tie stabai atsidurs Grūto parke, nes pirmųjų praeitis susiję su ssrs laikais. O Vanagas tai liks daugeliu savo senelių ir tėvų prisiminimais, ką darė jo patikėtines gaujos. Mano Tėvas nuo jų nukentejo nors buvo biednas ir bežemis. Pas mus prezidentai tik buvę komunistai arba amerikonas. Kaip išrinkti tikrą lietuvį be KGB praeities.

...

... portretas
KLIEDESIAI. Ir visa tai TIK dėl to kad Dėdulė LABAI LABAI nori asmeninio mauzoliejaus Lukiškių aikštėj.

Galerijos

Daugiau straipsnių