Quantcast

Ragina prezidentą su valdančiaisiais aptarti Kaliningrado tranzitą: situacija – pernelyg komplikuota

Grįžti į straipsnį

CIA REIKIA SU KUOLU TRENKTI JIEMS PER GALVA

CIA REIKIA SU KUOLU TRENKTI JIEMS PER GALVA portretas
JOOOOO, LABAI KOMPLIKUOTA ! Patys valdzios mizniai privire ,,koses", tai tegul srebe savo suda ! Nu tokio gaidiskos valdzios Lietuva per amziu nera tureje ! Kazin ka pasakytu is kapu ,,atsibude" Basanavicius, Maironis, Vidunas, Jablonskis ir kiti sviesuomenys..... Tikriausiai jie pasakytu: DEBILAI, JUMS VIETA TIK PSICHUSKE !

tam ontei.

tam ontei. portretas
Klaipeda dar 1923 metais pagal Versalio sutarti atiteko Lietuvai.Nekiskit cia savo tarybu sajungos,Neperrasinekit istorijos,okupantai.

Tai

Tai  portretas
Pastatykit seneli i balkoneli ,ir viskas bus aisku.O gal jau i Havajus ar Majami išlingaves?

ONTĖ>taigi

ONTĖ>taigi portretas
Prašau manęs netrukdyti. Susiraskite istorijos šaltinius ir pastudijuokite. Po Vokietijos kapituliacijos susirinkę nugalėtojai Šiaurinę Prusiją atidavė Tarybų Sąjungai, o pietinę Prusiją Lenkijai. Visi bijojo, kad Vokietija neatgimtų, jai reikėjo nulaužti ragus.

fas fas

fas fas portretas
konservatnykai cia specialiai daro, kad kara sukelti?

Taigi

Taigi  portretas
> ONTĖ ....................Jungtinės tautos po karo leido Kaliningradą laikinai administruoti Sovietų Sąjungai. Tai ir viskas. ..................Daltonikai maišo spalvas, Kremliaus šunauja - sąvokas.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Vienos nelaimės Kremliaus šunaujai dėl tranzito į okupuotą Kaliningradą: Anonimas apsidirbo, o Kęstui prireikė marichuanos. Nuo abiejų - smarvė tokia, kad net nosį riečia.

ONTĖ

ONTĖ portretas
Rusai Kaliningrado neokupavo. Po Vokietijos pralaimėjimo jis atiteko Tarybų Sąjungai. O dabar parašysiu, ko 90 procentų lietuvių nežino. Vienas Panevėžio partinis veikėjas pasakojo, ką jis išgirdo iš Sniečkaus medžioklėje, prie čierkos. Stalinas, jei būt siūlęs Kaliningradą, būtume paėmę. Bet jis nesiūlė. Dabar mums siūlo jį administruoti, bet aš nenoriu, atsisakėme. O kam mums juos šerti? Jokios naudos.

Klausimas

Klausimas portretas
Koks dar tranzitas į rusų okupuotą Kaliningradą? Lietuva nori būti okupantų bendrininke?

Anonimas

Anonimas portretas
Kokie cia dar raginimai. Tai tas pats kas versti esti suda tam kas ir prisiko ta suda.

Kęstas

Kęstas portretas
Puikiai dirba ir Aukštas Gražus, ir Vaikų Negimdanti Ragana, ir Studentes Tvirkinantis Anušauskas. Jų pastangų dėka branduoliniais ginklais ginkluoti Iskanderai jau prie Vilniaus. Neškite čia marichuaną. (Mokslas-studijos-ekonomika)

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Atrodo, šiuo kartu mūsų gražiam Prezidentui nepavyks nusišalinti nuo problemos sprendimo. Būdavo taip gerai - nurodai daryti, o paskui kritikuoji. Pasirodai išmintingas, viską sprendžiantis ir nereikia už nieką atsakyti.

Klausimas

Klausimas portretas
Kodėl Kremliaus šunauja nori visada likti anonimais? ........................Todėl, kad niekas nenori prisipažinti esąs durnas.

Anonimas

Anonimas portretas
Amerika skaniai pasijuoks is lietuvisku priedurniu kai i Wilno atleks ISKANDERAS su branduolinem taikos dovanelem. Tautieciai, zinokit kad jus pakiso Landzbergio nacistai Seimo pi.de.rasi.nes ziurkes, prezidentas nes jie Amerikos chalujai ir dirba Amerikai diena nakti.

o man atrodo

o man atrodo portretas
cia oziuko sprendimas

javtokas

javtokas portretas
Cia Nausedos sprendimas.Su ES nesusija niekaip.Taigi zmones supraskit kada prasides karas zinokit kas buvo kaltas.O karas jau greit bus ir jis vyks Baltarusijos teritorijoj.Lietuva bus uzblokuota ,Klaipeda pereis Rusijoj.NATO laivai stoves Baltijos juroj ,Klaipeda bus apsaudoma.Taigi zmones bekit kol yra laikas ,I finliandija,norvegija nevaziokit ,visos Baltijos salis bus pavojinga zona.Taigi aciu Lietuvos valdyninkai taigi prasideda

ONTĖ

ONTĖ portretas
Lietuvos sprendimai Kaliningrado klausimu su niekuo nederinti. EK nuo jų atsiriboja. Taip, EK įvedė sankcijas Rusijai, bet Kaliningradas - tai Rusija. Kaliningradas - ne užsienis, kad jį būt galima užblokuoti. Statybinės medžiagos, metalai - tai ne kokie ginklai. Ne tankai, ne bombos.

...

... portretas
ir kuo tau karabasas buvo toks blogas,ar kad alaus negali nusipirkti sekmadienį po trijų,šita nesąmonė yra niekas palyginus su dabartine valdzia

Taip

Taip portretas
As TIK uz KARALIAUCIAUS blokada! Bet PROTINGA!!! NES Kiek SUDO privire dabartine VALDZIA IR PONAS LANDSBERGYS (besmegenis) reiks srebti ILGAI. Taip reik padet ir PRIVALOM PADET UKRAINAI. BET PACIU ARMIJA KOKIAM STOVI ? Gerai staugt siminytei visokias nesamones PATI JUK NETURI VAIKU O IR ISKILUS PAVOJUJ KAZKUR UZSIENI BEZDETU KAIP IR LANDSBERGYS IR VISA SAIKA . KUR MUSU PARLAMENTARU SUNUCIAI AR GIRDEJOT KAD NORS VIENAS BUT TARNAVES ARMIJOJE!! Ir Skvernelis BAUBOJA SU SAVO PERBEGUSIOM ZIURKEM TIK Visuskas durnius galejo tavo Sauliau vadovavima pamirsti!! TAVO IR KARABASO!!! NEBAUGINKIT PRIETRANKOS ZMONIU O SUSIRINKIT SAVO PORTFELIUS IR VALYKIT IS SEIMO. Didesniu KREMLIAUS PROPAGANDISTU UZ JUS NERA.

Galerijos

Daugiau straipsnių