Quantcast

Liberalai sureagavo į R. Žemaitaičio siūlymą vienytis: kliedesiai

Grįžti į straipsnį

natalija

natalija portretas
ŽEMAITAITI VIENIKIS TEN TIKSI GAL TODEL GARBENIUOJI PLAUKUS DAŽAI NESI PROTINGAS TUREJAI NUOSTABIAS PAREIGAS GERA ALGA ATRODO KO DAR REIKIA JAUNAM VYRUI BE DURNAS KAIP IR TIE DŽIUGELIAI URBŠEI PRANSKIECIAI NEŽINAI KO NORI TAI JAU TIKRAI PASKUTINEI METELIAI O TIK REIKEJO TAUTAI DIRBTI O NE KONSERVAM AR LIBERASTAM

aha

aha portretas
jau 30 metu 'vienyjaties' Ir 'dirbat' Lietuvos vardan ,bet Tauta skurdyn ,o jus turtyn einat skurstanciu saskaita,kliedziat issijuose 30 metu .

nuliov

nuliov portretas
Žemaitaitis - liberalas? Bet pasirašė, protestuodamas, kad Lietuvos žemės galėtų įsigyti ES piliečiai. Ir prieš skalūnų paieškas, ir prieš 2proc.BVP gynybai... Nuo jo vatnikizmu, ne liberalizmu iš tolo neša. Tegul savo danielių bandą Rusnės saloje gano, šaudo ir dešras toliau kemša.Mačiau vienoj TV laidoj, kaip mėsininko įgūdžiais gyrėsi. Politikos lauką valyti metas, lauk.

Kam jiems

Kam jiems portretas
Žemaitaitis jeigu Dėžutėms į kompaniją karbauskiniai peršasi?:D)..Naivuoliai

Jonas

Jonas portretas
„Iš valdančiųjų koalicijos išmestos Tvarkos ir teisingumo partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis svarsto galimybes Lietuvos liberalioms jėgoms vienytis ir tokiu būdu sukurti atsvarą „valstiečiams“, konservatoriams bei socialdemokratams artėjančiuose Seimo rinkimuose.“ Nuo kada Žemaitaitis liberalas? Iš balsavimų istorijos, retorikos ir veiksmų - užkietėjęs, gerai Gentvilas paminėjo, fašistas.

Nelabai būtų

Nelabai būtų portretas
gražu tokiais žodžiais švaistytis ,nes PATYS nėra šventi : byla dar nesibaigusi ir dar neżinia kaip baigsis partijai ! O,kad partijų partijėlių per daug mažutei šaliai yra faktas : tik pagal pirmininkų pavardes galime atskirti kokia partija . Blogiausia,kad yra daug norinčių būti vadais ir vadukais !

Zenia5%

Zenia5% portretas
Tu ne musu lygio vagis/ zemesnio rango.

matomai

matomai portretas
aplamai, matomai kliedesiai...

Mano galva ,

Mano galva  ,  portretas
politinių ,, išdavikų,, nemėgsta niekas , net liberalai , ar taip pone Žemaitaiti ? manau likote politiniu nuliu , džiaugiuosi ) Galėsite dalyvauti TV projektuose )))

Minde

Minde  portretas
O kodėl ne tos pačios žemės kirmėlės?

Galerijos

Daugiau straipsnių