Quantcast

R. Žemaitaitis: „Laisvės ir teisingumo“ lyderiu turėjo būti kitas asmuo

„Laisvės ir teisingumo“ partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis teigia, kad naujai įkurtos partijos lyderiu buvo numatytas kitas asmuo. Visgi politikas akcentuoja, kad šiems planams sutrukdė koronaviruso krizė, paveikusi ir potencialaus partijos pirmininko verslą, į kurio gelbėjimą šis asmuo ir nusprendė susikoncentruoti.

„Mes buvome suradę žmogų, kuris būtų partijos pirmininkas ir partijos narys. Ir jeigu ne koronavirusas, žmogus, kurio verslą tiesiogiai palietė koronavirusas, būtų tapęs partijos pirmininku“, – „Žinių radijo“ laidoje teigė R. Žemaitaitis.

Visgi „Laisvės ir teisingumo“ partijos pirmininkas akcentuoja, kad du karantino mėnesiai ženkliai paveikė nekilnojamojo turto sektorių, kuriame, pasak jo, šis asmuo dirbo. Todėl, R. Žemaitaičio teigimu, numatytas kandidatas į partijos pirmininko postą nusprendė sutelkti pastangas savo verslo išsaugojimui.

Visgi R. Žemaitaitis džiaugiasi, kad šis asmuo ir toliau padeda kurti partijos programą ir prisideda prie partijai svarbių darbų.

„Jis ir toliau dalyvauja mūsų programos kūrime ir iš tikrųjų prisideda konsultuojant, tariantis. (...) Aš tikrai jį supratau, bet aš džiaugiuosi, kad žmogus prisideda prie mūsų bendradarbiavimo dabar“, – patikino jis.

ELTA primena, kad šeštadienį Artūro Zuoko vadovaujamos partijos "Laisvės sąjungos (liberalų)" pagrindu buvo įkurta partija „Laisvė ir teisingumas“. Suvažiavimo metu likviduota „Tvarkos ir teisingumo“ partija prijungta prie A. Zuoko vedamos partijos. Ši pervadinta į „Laisvės ir teisingumo“ partiją, jos pirmininku išrinktas R. Žemaitaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NUOTRAUKA

NUOTRAUKA portretas
Sudegusio teatro artistai.

Siaubao

Siaubao portretas
Kad tik prie lovio,tipo net pasauleziura sutampa,o is tikro lovys rupi.

comon

comon portretas
Pirmyn, Gardemarinai. Pravalas o ne lyderiai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių