Quantcast

R. Tamašunienė: balsavimas dėl V. Pranckiečio nepaveiks koalicijos darbo

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovė, vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė sako, kad valdantiesiems nesėkmingas balsavimas dėl Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio atleidimo neturėtų paveikti koalicijos darbo.

Ji tvirtino, kad koalicija turėtų tęsti darbą, kaip ir 2016 metais, kai tuo metu socialdemokratų lyderiu buvęs Algirdas Butkevičius slaptame balsavime nebuvo patvirtintas Seimo vicepirmininku.

„Aš manau, kad nelabai gal ką ir reiškia“, – žurnalistams antradienį sakė R. Tamašunienė, paklausta, ką balsavimas dėl Seimo pirmininko reiškia koalicijai.

„Mes turėjome Butkevičiaus panašią situaciją. Buvo ta pati koalicija, tikėjomės, kad bus paskirtas (Seimo vicepirmininku), bet, deja, taip neįvyko. Kiti tos pačios koalicijos partneriai, matyt, manė kitaip. Tai manau, kad ir šiuo atveju bus panašu“, – pridūrė ji.

Valdančiųjų iniciatyva antradienį per pakartotinį balsavimą už V. Pranckiečio atšaukimą iš pareigų balsavo 63 Seimo nariai, prieš buvo penki, 11 biuletenių sugadinti. Tuo metu jį atleisti iš pareigų reikėjo ne mažiau kaip 71 balso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Suskiai,

Suskiai, portretas
jūs tai nebalsavot!

sios

sios portretas
ministres kalba be emociju ir primena uzprogramuoto roboto kalba jai geriau tiktu madas demonstruoti o beto sis postas vyriskas o cia vyksta nostalginis gineso rekordas kas daugiau marioneciu pastatys o kas liecia tvarkos tai dzin...... ,,,,,,,,,

tomas

tomas portretas
Nesuprantu, kaip Seimo(!) nariai sugebėjo sugadinti net 11 biuletenių? Taip gali elgtis tik puskvaišiai ar nesubrendėliai. Negi Seimo nariai ir yra tokie? Tada kandidatai į Seimo narius privalėtų tikrinti savo psichinę būklę. Na o Karbauskiui tai į Seimą turi būti užtrenktos durys: ne ten jam vieta.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių