Quantcast

R. Šalaševičiūtė pranešė neserganti COVID-19: du pakartotiniai testai – neigiami

Seimo narė Rimantė Šalaševičiūtė antradienį pranešė neserganti koronavirusu, jos teigimu, du pakartotiniai testai buvo neigiami.

„Privačiai kreipiausi, tai tiek penktadienio, tiek sekmadienio rytais daryti testai buvo neigiami“, – žurnalistams antradienį Seime sakė R. Šalaševičiūtė.

Ji teigė pakartotinius testus atlikusi sulaukusi specialistų patarimo, kadangi lapkričio pradžioje darytas testas buvo neigiamas, o praėjusią savaitę – teigiamas.

„Man patarė specialistai, su kuriais tekę dirbti, kad klaidų būna ir tikslinga būtų pasidaryti pakartotinius testus“, – teigė su „valstiečių“ sąrašu išrinkta parlamentarė.

Jos teigimu, saviizoliuotis nebebūtina visiems kontaktą su ja turėjusiems asmenims, tarp jų – ir žemės ūkio ministrui Andriui Palioniui bei socialinės apsaugos ir darbo ministrui Linui Kukuraičiui.

„Šeimos gydytoja ir nedarbingumo lapelį uždarė ir mus visus paleido iš saviizoliacijos – tiek mane, tiek ministrą L. Kukuraitį, ministrą A. Palionį, tiek Seimo kanceliarijoje dirbančius“, – kalbėjo R. Šalaševičiūtė.

Seimo kanceliarija praėjusią savaitę pranešė, kad koronavirusas nustatytas „dar vienam“ Seimo nariui.

R. Šalaševičiūtė BNS patvirtino sulaukusi teigiamo atsakymo, tačiau teigė jokių simptomų nejaučianti.

R. Šalaševičiūtė dėl gauto teigiamo atsakymo, A. Palionis ir L. Kukuraitis dėl kontakto su ja penktadienį nedalyvavo pirmajame išrinkto Seimo posėdyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ok

Ok portretas
Čia ne Lietuvos medikai kalti , o kolūkiečių testų ministras dar tebėra pareigose, o tai Šalašvičiutei kol nėra ko apkaltinti, negi šausi savam testų ministrui į pasturgalį?????, oi įsivaizduoju kokį ažiotažą sukeltų jei ministras būtų konservatorius, didesnės intrigantės seime nėra.

Jūrė

Jūrė portretas
Užsiregistravo ir važiavo dvi moterys daryti coronos viruso testų, sugedo mašina ir nuvaziuoti negalejo,ko pasekoje negalejo padaryti ir testų. Ir ką galvojate ,atejo žinutė ,kad vienos testas neigiamas, kitos teigiamas.O nuvykti jis negalėjo ,mašina sugedo,o testai atlikti.Tai Štai kokie tie testai ir koks tas virusas ir kaip dirba Lietuvoje medikai.

Kaunas Lt

Kaunas Lt portretas
Dar pora testu ir bus teigamas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių