Quantcast

R. Masiulis sako sulaukęs prašymo atskleisti ministerijos įstaigų auditorius

Grįžti į straipsnį

Ida

Ida portretas
Jeigu tai vyko tai prašom poną nurodyti tiksliai,kas spaudė dėl išimčių kelius remontuoti ar atskleisti auditorių tapatybes,neatskleidus tai bus eilinis purvo pylimas Ir dar labai įdomu kaip atvyksta į įstaigą kažkas iš kažkur ir daro patikrinimus.Ngirdėtas slapstymasis,kam visa tai?

AS manau

AS manau portretas
O dar matyt karbauskininkai pila purva ant Masiulio.? Juk daug kur bande isardyti AMB palikima korupcija.Juk ir pildo kisenes sedincius siltose kedese klanus ju sulus.Kaip nerustausi ,kad aiskeja sukciu lizdai.Mat reikia suzinoti kas daro audita.Cia jau banditiskas metodas susidoroti.Jei esi lietuvis ir gini dar tokius,o Masiuli smeizi tai negali vadintis lietuviu,

to Onas

to Onas portretas
pagal kokius įstatymus ir reikalavimus privaloma atskleisti tai? parodyk ištrauką iš jų, kur tai tiksliai įvardinta?

ONAS

ONAS portretas
PAGAL teisės aktų reikalavimus -pradėjus auditą ,atsiunčiamas raštas kas vykdys auditą ,kokių laiku ir pavardės auditorių .Tai kas pažeidė įstatymus ???

Blinda

Blinda portretas
Kas istrauks Lietuva is korupcijos ir banditizmo liuno?

Saunuolis Rokas Masiulis

Saunuolis Rokas Masiulis portretas
Pagarba Rokui Masiuliui uz darba Lietuvos naudai. Cypia,inkscia Naisiu carelis,nes paskutines dienos ir menesiai eina. Aciukas didelis Rokui Masiuliui,neusduokite geru zmoniu,tegul Valstieciai patys jau renkasi zaislus..Kerstauja visiems,tas rusiskas Karfabosas.

Ontė

Ontė portretas
Su kelnėm, bet virkauja atsistojęs, tarytum būtų visai ne vyras...

Turgaus boba

Turgaus boba portretas
Kiek lansburginiai KD moka už šito nusmuktakelnio kelmuko piarinimą ? Kokio lygio žmogelis iš tikro yra, kad darbo metu į feisbuką rsšynėja, o atleistas iš darbo turgaus bobos lygio pletkus į viešumą varo. Pletkus, kurių neįmanoma patikrinti. Greičiau prisijungtu prie "Tvartelio sąjungos" ir būtu savo vietoje.

nulis

nulis portretas
ko issigando Navickas Nr 2? Navickas, palaipiojes su keksem per langus buvo patapes lrt zvaigzde, dabar masiulis...Kazin ar ilgai bus naudingas broilerio gaujai? Vaitkus nesutiko eit i rinkimus su konservais tai Masiulis isede is uosto vadovu, kur pasluoste masiulis nutups, tikriausia siuksliu prieglaudoj pas gabriuka

siaubas

siaubas portretas
Ukrainos lygio smurgelninku salis,ta musu Lietuva.Ismete is pareigu,kad kaisiojo nosi kur nereikia ir atskleide juodu reikalu.Cia taip iseina?Matyt reikia R.M.dziaugtis,kad bent gyvas liks. :)Tik viesumas kovoje su zulikais,kas praso atskleisti auditorius?

Galerijos

Daugiau straipsnių